Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/26/21 in Nieuwsbericht Comments

 1. Misschien heeft u dat even gemist, maar het vorige Nieuwsbericht van BREIN betreft Snaterke, die al langer dan 10 jaar Uploader is en ook vanaf de start van Newzbin in 2014 daar upload. Het is wel duidelijk, dat achteraf blijkt dat afzonderlijke Uploaders door BREIN alleen gepakt worden als de Uploaders zelf onvoorzichtig worden en zichzelf onaantastbaar denken. Vaak worden door BREIN gegevens achterhaald door onderling verraad, maar zoals @extreme al aangeeft ligt de directe oorzaak toch vaak bij de onvoorzichtigheid van de Uploaders zelf.
  5 points
 2. Ik gebruik al wat jaartjes PIA op alle apparaten en heb bovendien een dedicated IP, een eigen serveradres. Goed en goedkoop, regelmatig updates en nieuwe functies. Eigenlijk nauwelijks omkijken naar ...
  3 points
 3. Hoewel ik vroeger ook in die boot zat merk ik dat het wereldje echt veranderd is. Er komen er niet meer twee bij (tenminste niet in mijn gezichtsveld). Ik zie spotters en forums verdwijnen.. Gelukkig zijn er nog diehards. Maar nieuwe spotters? We hadden vroeger een overvloed en nu nog een handje vol is mijn idee. Of men zit allemaal in het darkweb of andere locaties waar ik ook het bestaan niet van af weet
  3 points
 4. In Europa en zeker in Nederland mag je als downloader van Illegale content eigenlijk nog helemaal niet klagen want de providers schermen nog steeds nagenoeg alle IP's van hun klanten af. Bovendien is ook RARBG te bereiken via een VPN net zoals dat het geval is bij de Pirate Bay.
  3 points
 5. Ik heb begrepen dat dit haar auto was, @Skeletor
  3 points
 6. Als ze e-books verkocht, heb ik niet zoveel medelijden met haar. Je deelt gratis om je medemens te helpen, of je deelt niets.
  3 points
 7. Helaas zijn er nog volgende VPN providers welke wel logging actief behouden. Vind dat ook raar... anoniem logs bijhouden. Maar een goede zaak is dit zeker niet, hoe lang kunnen we VPN nog echt anoniem blijven gebruiken?
  3 points
 8. Hebben mensen zich ooit wel eens afgevraagd waarom een bank dit soort achterlijke maatregelen kan nemen zonder dat ze überhaupt een onderdeel zijn van de overheid. Het zou meer kosten? Allemaal gelul want ze willen gewoon dat wij van contant geld afstappen omdat je niet recht kan praten wat krom is zoals het oneindig geld blijven drukken ook al is een land economisch failliet. In de digitale wereld is dat niet nodig omdat alles al bepaald wordt door cijfertjes op het scherm en zo is het ook makkelijker om lastige mensen (mensen die opkomen voor hun rechten) de mond te snoeren onder het mom van anders blokkeren wij je rekening zodat ze gaan gehoorzamen.
  3 points
 9. nzb.insane.software staat al vanaf Juni Offline. De kopregel van het artikel geeft ons misschien wel een verkeerd beeld, want de 1e regel zegt het volgende; Onlangs zijn opnieuw enkele aanbieders van illegale spotweb-sites door BREIN aangesproken. Dat wil dan nog niet zeggen dat er opnieuw weer websites uit de lucht zijn gehaald, maar dat zal haast wel weer gaan gebeuren na aanschrijvingen.
  3 points
 10. Elke downloader van illegale content weet wel wat de doelstelling is van BREIN, maar degenen die daar ook begrip voor op kunnen brengen zijn waarschijnlijk op 1 hand te tellen. De moraal van een stichting zoals BREIN in dit geval, hoeft binnen dit wereldje ook niet op begrip te rekenen, of de activiteit van BREIN nu wel of niet gerechtigd is. De doelstelling van BREIN is duidelijk, maar daarnaast mag je best wel twijfels hebben of de mensen die binnen BREIN werken wel de correcte Juridische wegen hanteren om hun doel te bereiken. De meeste schikkingen waar wij in dit wereldje nu al een paar jaar mee geconfronteerd worden komen niet eens voor de Rechter. Het is ook algemeen bekend dat medewerkers van BREIN al jarenlang accounts aanmaken op allerhande Community 's om maar zoveel mogelijk bewijs te vergaren terwijl daar waarschijnlijk Privacy Inbreuk wordt gepleegd.
  3 points
 11. TorrentFreak.com laat weten dat de leden informatie die BREIN heeft gekregen als onderdeel van de schikking gaat om het volgende; BREIN heeft gebruikersgegevens Als onderdeel van de schikking stemde de exploitant van NZBXS.com ermee in om informatie over de gebruikers van de site te delen. Op de site konden gebruikers een account registreren zodat ze toegang hadden tot de API, die gekoppeld was aan externe media-downloadtools en PVR's zoals Sickbeard, RADARR en CouchPotato. Deze gebruikers kunnen een bericht van BREIN verwachten. “We sturen een bericht naar de paar honderd leden die een API-sleutel hadden”, zegt BREIN-directeur Tim Kuik. Kuik heeft geen details gedeeld over hoe dit bericht eruit zal zien, omdat het kan verschillen afhankelijk van het bewijs. NZBXS-gebruikers kunnen echter - op zijn minst - een waarschuwing verwachten dat hun gegevens ook een jaar in het bestand zullen blijven om te controleren of ze illegale activiteiten voortzetten.
  3 points
 12. BREIN lijkt terrein te gaan winnen met de laatste bekendgemaakte gebeurtenissen, want de angst onder de uploaders om gepakt te worden groeit gestaag. Hopelijk zijn er nog voldoende die al een tijdje op een degelijke en veilige manier te werk zijn gegaan en dit wereldje blijven voorzien van de content die zo gewild is.
  3 points
 13. Volledig mee eens, ik heb erg veel respect voor posters. Velen doen het gewoon om iets voor anderen te betekenen. In sommige gevallen kan het uploaden van wat films en series mensen erg blij maken. Ik werkte vroeger in een verzorgingshuis, waar veel mensen zich verveelde. Dan zette ik wekelijks 7 a 10 oudere films en series op een mediaspeler, Floris, Swiebertje e.d. Mensen waren daar zo ontzettend blij mee. Posters helpen vele mensen, mijn respect.
  3 points
 14. Precies dat @Meh Meh. Je zou als uploader 3x voorzorg maatregelen moeten nemen. Maar ik denk dat deze personen ook erg op de likes leunen en de bekendheid in de piraten wereld. En daarom ook uiteindelijk zichzelf (perongeluk) bekend maken in sommige community's. Niet via naam maar wel via andere gegevens. Daar zit tenslotte een groot deel van het geluk en leven. En ze bouwen daar relaties in op. Los daarvan.... Knap, dat ze het doen. Anders zou er ook geen piraten wereld meer zijn. 🙌
  3 points
 15. Echt jammer. Ik denk dat het om h******78 en/of om com******er gaat. Want ik zie die niet meer op de welbekende forums.
  3 points
 16. De filmdistributeur Dutch FilmWorks stapte eind December 2017 naar de Rechter, omdat het informatie wilde over klanten die vanaf 21 december 2017 de film The Hitman’s Bodyguard illegaal hebben gedownload. Aan deze 3½ jaar durende soap die uitgevochten is tot aan de Hoge Raad is nu dan een einde gekomen en zijn het uiteindelijk de Illegale Downloaders die hier goed weg komen. Voor degenen die de verschillende Nieuws Artikelen met betrekking tot deze Soap nog eens na willen lezen, hieronder de linkjes vanaf 2017 die in het archief staan van Duken.nl Augustus 1, 2017 https://www.duken.nl/forums/nieuws/dutch-filmworks-vraagt-toestemming-om-torrentdownloaders-op-te-sporen-r205/ Augustus 25, 2017 https://www.duken.nl/forums/nieuws/dutch-filmworks-gaat-illegale-downloaders-opsporen-en-laten-betalen-r215/ December 21, 2017 https://www.duken.nl/forums/nieuws/dutch-filmworks-stuurt-downloaders-boete-van-150-euro-r269/#comment-323908 Februari 8, 2019 https://www.duken.nl/forums/nieuws/hoera-rechter-zegt-nee-tegen-download-boete-r429/ Februari 15, 2019 https://www.duken.nl/forums/nieuws/dutch-filmworks-in-beroep-om-adresgegevens-downloaders-r434/ Augustus 29, 2019 https://www.duken.nl/forums/nieuws/net-sluit-zich-rond-ziggo-klant-die-illegaal-hitman’s-bodyguard-keek-r512/ November 5, 2019 https://www.duken.nl/forums/nieuws/fijn-ziggo-hoeft-adresgegevens-downloaders-niet-te-delen-r538/#comment-336353 Februari 26, 2021 https://www.duken.nl/forums/nieuws/dutch-filmworks-in-beroep-om-adresgegevens-downloaders-r434/?tab=comments#comment-3487
  3 points
 17. Ik ook PIA VPN. Heerlijke en werkt ook fijn als browser plugin en de split-tunneling is ook fijn. De software heeft wat goede upgrades gehad kwa automatisering. (auto start van VPN etc.)
  2 points
 18. ProtonVPN ziet er zeker goed uit. Protonmail gebruik ik al naar volle tevredenheid. De speciale deal (Protonmail + ProtonVPN) spreekt me wel aan. Vooralsnog stap ik niet over naar ProtonVPN. De reden? Zodra je killswitch inschakelt, kun je lokale devices niet benaderen. De optie 'LAN-verbindingen toestaan' kan ik wel inschakelen, maar dan wordt tegelijkertijd killswitch weer uitgeschakeld.
  2 points
 19. VPN-provider werkt alleen mee met overheidsinstanties. Die leven boven de wet. Een stichting, een rechtspersoon die net zoveel rechten heeft als de bakker bij mij om de hoek, valt buiten de boot. Als het anders zou zijn dan zal de algemene voorwaarden moeten worden aangepast of men kan beter stoppen met zo'n dienst aan te bieden. Zinloos.
  2 points
 20. Ik gebruik al jaren CyberGhost VPN. Ben hier zeer tevreden mee. Ook hebben ze regelmatig hele mooie aanbiedingen .
  2 points
 21. @zandkorrel 'er is een reden waarom torrent communities als film-plaleis of extremetorrents al jaren bestaan... zij weten wat ze doen' zo moeilijk is het niet. Kan zelfs ook bij VPN/usenet providers, je moet het alleen goed doen. Zoals jij het nu zegt komt het op mij over dat usenet niet veilig is. Ik denk dat het een stuk veiliger is dan dat jij denkt, maar daar mist denk ik een stukje knowhow.
  2 points
 22. Brein moet weer pronken met zijn trofee en is er op uit om vooral angst te zaaien. Wederom een poster die eieren voor zijn geld kiest door te bekennen en te schikken. In Nederland is nog steeds 'degene die eist, die bewijst.' Het hebben van NAW alleen zegt niets. Met een IPadres en de daaraan gekoppelde NAW zou je over een overtuigend bewijs kunnen spreken.
  2 points
 23. Aanvulling op de laatste lijst van Beste Gratis Games 2022 Beste nieuwe gratis game in 2022: Final Fantasy XIV Je bent waarschijnlijk al bekend met de meme, maar nu is het wellicht de tijd om te duiken in een van de beste pc-games ooit gemaakt. De game zelf mag dan niet helemaal 'nieuw' zijn, aangezien de release enkele jaren geleden plaatsvond, maar dankzij een toegewijde community die niet zo toxic is als bij menig andere online games, is de titel voorzien van nieuw leven. In het hedendaagse landschap is het niet verwonderlijk dat Final Fantasy XIV zulke trouwe schare fans heeft opgebouwd. In tegenstelling tot veel andere free-to-play MMORPG's kun je jouw personage tot level 60 upgraden (meerdere keren zelfs), en gratis genieten van de award winnende uitbreiding Heavensward, zonder restricties op speeltijd. Meme of niet, je kunt genieten van het beste dat Eorzea en daarbuiten te bieden heeft zonder dat het je iets kost. Klim dus aan boord van je Chocobo, baan je een weg door de indrukwekkende reeks beroepen en de uitstekende verhaallijn van het spel, en kijk waar al die ophef over gaat. Speel Final Fantasy XIV Onze Favoriete Gratis Games in 2022 1. Fortnite Battle Royale De wereld van Battle Royale is gigantisch op dit moment, en Epic Games heeft daar een groot aandeel in met Fortnite Battle Royale. Origineel bedoeld als een add-on voor Fortnite, ontpopte Battle Royale zich als een van de meest populaire gratis games ooit gemaakt. Fortnite Battle Royale is volledig gebaseerd op een simpel scenario: je wordt vanuit een vliegtuig gedropt op een map met 99 anderen in een free-for-all wedstrijd. Degene die het laatste overblijft, wint de ronde. Vanwege het gigantische succes is Epic Games hard aan het werk om steeds meer nieuwe modi en features te implementeren in het spel. Denk aan de modus Playground, waarbij je in een map gebouwen en dergelijken moet bouwen binnen een bepaalde tijd, waarna de sluizen geopend worden en het bloedbad kan beginnen. Het mooie aan Fortnite Battle Royale is het feit dat de game op zowel pc als Xbox One, iOS, Android als PS4 te spelen. Een volle lobby vinden is dan ook een eitje. Speel Fortnite Battle Royale 2. Dota 2 Het Dota-universum mag dan officieel een evolutie zijn van een WarCraft 3 mod, Dota 2 mag onderhand wel gezien worden als een spel op zich. Deze populaire game hoort dan ook thuis in onze lijst met beste gratis games van 2021. Deze top-down arenagame is zeer dynamisch, en gaat gepaard met meerdere toernooien waarbij miljoenen aan dollars gewonnen kunnen worden. Hoewel de toernooien anders doen vermoeden, is er echter meer dan genoeg ruimte voor casual gamers om zich uit te leven. Een korte tutorial in het spel toont hoe je het spel moet spelen. De Steam Community biedt complete gidsen aan, mocht je na de tutorial door willen leren. Verwacht echter geen warm welkom en/of een makkelijke leercurve, want Dota 2 kent vrij complexe gamemechanieken. Heb je echter een vriend met enige kennis, dan zal je snel niets anders meer willen spelen. Speel Dota 2 3. League of Legends Kies jouw kampioen en meng je in het strijdveld van deze free-to-play game, gemaakt door de mensen van Warcraft III mod Dota. Leage of Legends geautomatiseerde matchmaking, het diverse scala aan karakters en de uitstekende mappen hebben eraan bijgedragen dat het spel tot een van 's werelds meest populaire gratis spellen behoort. Ook in 2021 zal daar weinig verandering in komen. Ben je bekend met League of Legends, dan weet je als geen ander dat we mogen spreken van een nogal agressieve gameplay-ervaring. Er is een redelijk leercurve aanwezig, maar na een tijdje bikkelen is dat de moeite meer dan waard. Net als Dota 2 zijn er complete toernooien rondom League of Legends gebouwd, met prijzenpotten van meer dan 1 miljoen dollar. Esports, een bijzondere wereld. Speel League of Legends 4. Star Wars: The Old Republic Het was oorspronkelijk nooit de bedoeling dat de MMORPG-game Star Wars: The Old Republic gratis zou zijn. Naar verloop van tijd werd er toch een gratis modus geïmplementeerd, iets wat we vaker zien bij MMORPG-spellen. Abonnementen liggen overal op de loer, en brengen je betere in-game content en potentieel, maar in de gratis modus zijn 'gewoon' alle missies beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat je hier wat langer mee bezig bent dan bij de betaalde versie. Het Star Wars-universum zie je in deze game vanuit een compleet ander perspectief, onder andere door de ogen van de Imperial Agent en Bounty Hunter. Je kunt ook een standaard Jedi Knight gebruiken, mocht je daar een grotere fan van zijn. Speel Star Wars: The Old Republic 5. World of Tanks World of Tanks is een nogal bijzondere MMO, iets wat je wellicht al uit de naam hebt kunnen halen. Deze op teamspel gefocuste MMO stelt jou in staat om met een breed scala aan tanks de gevechten in te gaan en het op te nemen tegen andere online spelers. Het upgradesysteem laat jou je tank personaliseren. De aanwezigheid van grote troepen tanks herinnert jou eraan dat je het zeker niet alleen gaat redden op het slagveld. Hoewel de game gratis te spelen is, kunnen we ons zo voorstellen dat je heel wat gaat uitgeven aan virtueel gereedschap wanneer je helemaal verslaafd raakt aan het spel. Enkele premium tanks kosten 'slechts' een paar euro, maar er zijn ook duurdere opties verkrijgbaar. Ondanks de in-app aankopen blijven we World of Tanks zien als een ontzettend toffe gratis game. Speel World of Tanks 6. Runescape Runescape behoort met gemak tot een van de grootste gratis MMO-games die je kunt vinden op het internet. In 2013 kreeg de game zijn derde reboot, en daar past de naam 'Runescape 3' dan ook goed bij. Ondanks de vele doorgevoerde vernieuwingen behoort het nog altijd niet tot de meest sprankelende MMO's van deze wereld, maar gezien de trouwe fanschare doet de ontwikkelaar iets goed. De grootste verbetering is zonder meer dat je in de nieuwe versie een stuk verder vooruit kunt kijken ten opzichte van voorgaande versies. De game is gratis te downloaden, maar je hebt ook de optie om hem in je browser te gebruiken via Java. Dankzij dat laatste is hij een stuk gebruiksvriendelijker dan andere MMO-spellen. Speel Runescape 7. Maplestory Maplestory neemt het klassieke Dungeons & Dragons-genre bij de hand en maakt het kawaii (schattig op z'n Japans), iets wat je niet vaak ziet in de doorgaans duistere wereld van MMORPG-spellen. De lichtere tonen en gemaakte aanpassingen van Maplestory laten het meer aanvoelen als Harvest Moon dan World of Warcraft of Rift. Daarnaast legt het de nadruk meer op het verbeteren van de esthetiek dan menig MMO. Spelers zijn veel meer gefocust op het uiterlijk van hun karakter. Maplestory stelt spelers zelfs in staat om complete huwelijken te houden, of wat te denken van dinosauriërs die gitaar spelen. Het enige wat we missen bij Maplestory is een Oasis soundtrack. Speel Maplestory 8. Warframe Hou je van third-person shooters in coöperatieve modus? Dan is Warframe een van de beste gratis games die je kunt spelen. Spelers dompelen zich onder als lid van de Tenno, een oud ras dat het opneemt tegen de Grineer, Corpus, Infested en Scientists. Jouw Tenno-soldaat gebruikt een Crisis-achtige strijduitrusting met (melee) wapens. Warframe ziet er overduidelijk mooier uit dan je doorsnee free-to-play shooter, en er is veel plezier te beleven aan de player versus enemy gevechten. Spelers zijn doorgaans lovend over het spel, en dat begrijpen wij maar al te goed. Speel Warframe 9. Smite Goden van elke pantheon komen samen in Smite om het voor eens en altijd uit te vechten in een gratis op Dota/MOBA-geïnspireerd gevecht. Hoewel Smite vrij openlijk is over waar het inspiratie heeft opgedaan (het komt van dezelfde ontwikkelaars die ons Tribes Ascend hebben gebracht), is Smite toch een compleet ander spel. De camera bevindt zich altijd achter de spelers dit keer, waardoor je iets meer in het spel zit dan bij een first person shooter waar je enkel richtingen aangeeft met een muis. Het idee blijft echter herkenbaar als je de games hebt gespeeld waar Smite inspiratie vandaan heeft gehaald. Onder de goden bevinden zich Zeus, Thor, Kali, Artemis, en... Cupido? Kortom, genoeg verrassingen in het spel. Speel Smite 10. The Awesome Adventures of Captain Spirit Life is Strange en zijn sequel behoren tot de beste moderne avonturengames op pc. Gelukkig is er nu ook een gratis versie om van dit spektakel te genieten. The Awesome Adventures of Captain Spirit doen jou in de schoenen stappen van de 9-jaar oude Chris en zijn alter ego Captain Spirit, om vervolgens op avontuur te gaan. Deze gratis singleplayer is volledig te spelen zonder ook maar een rooie duit te hoeven uitgeven. Verwacht echter niet dat het spel jou dagen zoet houdt; doorgaans speel je de game binnen enkele uren uit. Dat weerhoudt ons er echter niet van om het een bijzonder goede gratis game te vinden. Speel The Awesome Adventures of Captain Spirit 11. Eve Online In 2003 lanceerde de IJslandse ontwikkelaar CCP Games het spel Eve Online, een meeslepende en diepgaande "sci-fi ervaring" die uiteindelijk de aandacht van meer dan 500.000 spelers zou trekken. Eve Online is anders dan elk ander spel in zijn categorie door het enorme scala aan activiteiten om aan deel te nemen en door zijn (passende) indrukwekkende in-game economie. Helaas is de Eve Online spelersbasis sinds 2013 aan het krimpen. Het komt niet als een verrassing dat steeds minder gamers geïnteresseerd zijn in het betalen van een abonnement voor een ruimtesimulator met een steile leercurve. Sinds de Ascension Update van november 2016 is Eve Online echter vrij om te spelen. Tot op zekere hoogte dan. Het nieuwe 'alpha clones' systeem in Eve Online is de "onbeperkte gratis proefversie" van World of Warcraft. Je kunt nog steeds met andere spelers in de piraterij, de productie, de handel, de mijnbouw, het verkennen van de wereld en de strijd, maar er zijn beperkingen, zoals bepaalde vaardigheden die buiten de grenzen van de gratis versie vallen. Je kunt altijd kiezen voor het Omega-abonnement. Anders kost het spel geen cent, en daarom is het een van de beste gratis spelletjes die er zijn. Speel Eve Online 12. Apex Legends Het is een understatement om te zeggen dat Battle Royale-games vrij populair zijn geworden. Een goed voorbeeld van een succesverhaal is Apex Legends. Het gratis spel heeft binnen zeer korte tijd ontzettend veel spelers weten aan te trekken, en mede daardoor kan de game natuurlijk niet ontbreken in onze lijst met beste gratis games. Niet alleen het spel zelf is indrukwekkend met unieke game mechanics van onder andere Titanfall, maar ook de spelersbasis van 25 miljoen is op z'n zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Apex Legends plaatst 60 spelers in een gigantische map, gewapend met enkele unieke vaardigheden om zowel het reizen als vechten ontzettend aantrekkelijk te maken. Het is niet bepaald de chaos die titels als Fortnite of PUBG met zich meebrengen, maar dat hoeft ook niet; Apex Legends voelt een stuk meer gebalanceerd aan. Speel Apex Legends 13. Destiny 2 Hoewel het niet bepaald een open wereldspel is, volgt Destiny 2 wel een soortgelijk concept. Spelers kunnen zich vrijelijk verplaatsen en naar verschillende locaties gaan om quests op te pikken of gewoon doelloos rond te dwalen. In deze online multiplayer first person shooter kun je missies beginnen of meedoen, je vrienden tegenkomen, andere spelers volgen of gewoon blijven doen wat je zelf wil, waarbij je de slechteriken die je tegenkomt elimineert. De visuals zijn ook vrij goed; er bestaat geen twijfel over dat dit een spel op AAA-niveau is dat alleen gratis is omdat het gebruik maakt van microtransacties. Speel Destiny 2 14. Team Fortress 2 Team Fortress 2 mag dan een ouwe rot in het vak zijn, er zijn vandaag de dag weinig games die zo veel mooie gekkigheid in zich hebben. In plaats van nieuwkomers uit te schelden, richt deze game zich vooral op het hebben van een leuke tijd samen. Er is absoluut geen gebrek aan leuke gereedschappen om plezier mee te hebben. Het is naar onze mening nog altijd een van de meest vermakelijke shooter games, en een bijkomend voordeel is dat het spel free-to-play is. Zoals je wellicht verwachtte, zitten er microtransacties in het spel. Je kunt hiermee extra items kopen, je personage aanpassen of zelfs een compleet eigen karakter ontwerpen. Het is dan ook een gevaarlijk verleidelijk spel om uren zoet mee te zijn. Speel Team Fortress 2 15. Gwent: The Witcher Card Game Leid een leger heksen, tovenaars, ridders en zelfs monsters tijdens epische gevechten, met niets anders dan de kaarten die je in je bezit hebt. Het is immers een kaartspel. Oorspronkelijk was het een spel binnen The Witcher 3: Wild Hunt, maar Gwent is geëvolueerd tot een standalone spin-off. Je speelt tegen andere spelers online in rondes. Om elke ronde te winnen, dien je simpelweg meer punten bij elkaar te sprokkelen dan je opponent. De spelers die twee van de drie keer meer punten behaalt, mag zichzelf de winnaar noemen. Oorspronkelijk was Gwent enkel beschikbaar voor Microsoft Windows, PlayStation 4, en Xbox One. iOS-gebruikers kunnen nu ook meespelen. Speel Gwent
  2 points
 24. Eigenlijk is dit een hele poppenkast van Brein en co. Ze beweren dat "The Pirate Bay die al geblokkeerd wordt waarna het bezoek daar met meer dan 95% terug is gelopen.". Dit klopt al niet omdat heel veel mensen een vpn gebruiken. Dit zal nu alleen maar toenemen, dus vpn boeren blij met deze uitspraak. Dan krijg je weer te horen, dat willen ze ook aanpakken, maar dat willen ze ook met usenet aanbieders en dat duurt ook al tijden. Nu heeft brein meer tijd om de nederlandse torrent sites te pakken. Wat ik wel zeg, we leefden in een vrij land, maar er komt steeds meer censuur. Dan komt de reactie downloaden is illegaal, sorry dat ik het zeg maar kinderporno is ook illegaal en daar gebeurd niks mee. Daarnaast zijn er teveel streaming diensten, hierdoor zal het illegaal downloaden ook altijd door gaan.
  2 points
 25. Ik vind dit toch zeer ver gaan, heel West Europa zeggen dan dat ze democratisch zijn maar we worden steeds meer in bepaalde richting geduwt. Wat mag er nog in deze tijd iedereen zal en moet tussen twee bepaalde lijnen lopen. Alleen wordt de ruimte er tussen als maar kleiner. Moest ik 20 jaar jonger zijn dan was ik allang weg uit dit klote Europa.
  2 points
 26. u torrent Bevat advertenties Bijkomende gebundelde software sorry maar bij versie 1.6 heb je geen extra software en geen advertenties of pop up en kan op elk site zonder probleem worden gebruikt
  2 points
 27. Het blijkt voor nu dus te gaan om een kanaal dat op 1 augustus 2022 zal ophouden te bestaan. Heerlijk al die rechten.... fijn dat we zo worden geholpen als consument. Kunnen we ook de rechten verkopen van de smurfen?
  2 points
 28. BREIN is in dit geval weer de Pitbull die niet los wil laten en zelfverzekerd als Tim Kuik is wordt er weer een Hoger Beroep in gang gezet. Wat ook in deze zaak weer opvalt is, dat het weer draait om achterhaalde gegevens van Torrent gebruikers. In de uitspraak van de Rechtbank Midden-Nederland staat wel een hele mooie omschrijving van de manier waarop BREIN de gegevens achterhaald; 2.8. De steekproef aan de hand waarvan personen als frequente en/of langdurige uploader worden bestempeld, komt als volgt tot stand: 2.8.1. AFLU is een BitTorrent-client waarmee Brein kan deelnemen aan de BitTorrent-zwerm van een bestand dat op een bepaald moment wordt uitgewisseld. Met AFLU voert Brein steekproeven uit. Een medewerker van Brein zoekt in populaire BitTorrent-indexeringssites naar bepaalde illegale (mede) op Nederland gerichte werken van haar aangeslotenen die zonder toestemming worden aangeboden. Als zo’n werk wordt aangetroffen, opent Brein de torrent die naar het werk verwijst en neemt zo deel aan de BitTorrent-zwerm waarmee het werk wordt uitgewisseld. Brein kan dan de IP-adressen en poortnummers achterhalen van de deelnemers aan de zwerm. Brein blijft zo kort in die zwerm dat zij geen seeder wordt. Brein plaatst geen werken en creëert dus geen nieuwe zwerm. Via AFLU worden alleen IP-adressen verzameld die bij een Nederlandse isp in beheer zijn. 2.8.2. Om in het kader van dit project als frequente en/of langdurige uploader te worden gekwalificeerd, moet een IP-adres van een inbreukmaker in een periode van vier weken tenminste twee keer in een zwerm worden aangetroffen. Dat kan zijn één keer in twee verschillende zwermen of twee keer in dezelfde zwerm met een duur van minimaal 7 uur. Omdat het om een steekproef gaat, gaat Brein er vanuit dat deze inbreukmaker dan (veel) vaker inbreuken pleegt. 2.8.3. De IP-adressen die niet aan de criteria van FLU voldoen, worden gewist. De IP-adressen van degenen die uit de steekproef zijn gekomen, worden ook gewist na het sturen van de waarschuwingsbrief. 2.9. De gegevens van de houders van de IP-adressen die via AFLU uit de steekproef komen, zijn aan Brein onbekend. Brein kent alleen het IP-adres. De isp’s van het betreffende IP-adres kunnen dat IP-adres koppelen aan NAW-gegevens van hun abonnee. Voor het sturen van de waarschuwingsbrieven heeft Brein dus de medewerking van de isp’s nodig, in die zin dat deze de brief van Brein aan hun abonnees doorsturen. Brein zal maximaal 1.000 doorstuurverzoeken per maand sturen aan alle isp’s gezamenlijk.
  2 points
 29. Ziggo internet werkt uitstekend. Maar de televisie is belachelijk. Ik kreeg laatst een nieuwe decoder, het laatste model. Die werkte niet, monteur erbij. Die kwam met het verhaal dat alle bekabeling in de muur moest worden vervangen, want er werd geen signaal doorgegeven. Met mijn oude Ziggo decoder had ik een uitstekend ontvangst in Full HD. Aangegeven bij de monteur maar die had er geen boodschap aan, ze moesten voor een belachelijk hoog bedrag o.a. alle kabels in de muren vervangen. Ik heb de monteur vriendelijk gevraagd of hij wilde oprotten, waarna ik Ziggo heb gebeld. Of ze een nieuwe kaart wilden leveren voor mijn oude decoder. Dat wilde ze, voor 100 euro + 2 euro per maand kreeg ik een ci+ module met daarin een kaart. Ik heb de kaart uit de module gehaald, in mijn oude decoder gestopt en nou heb ik weer Full HD TV. Belachelijk. En, als ik zie wat ze tegenwoordig voor zooi uitzenden, met reclames om de 15 minuten, dan word ik liever lid van 6 streamingdiensten. Gewone kabel TV, van mij hoeft het niet meer. 🤬 Je zou een Duitse zender kunnen opzoeken, @Duken Geluid uit, en een live F1 commentator op de radio aanzetten. Dan heb je beeld en Nederlands geluid.
  2 points
 30. Nou... trailer gekeken. Serie ga ik niet kijken. Ben niet gemaakt voor die creepy shit. Gaat al direct in me kop zitten. Ben een watje
  2 points
 31. Tja, er blijven mensen die maar een paar wachtwoorden gebruiken voor tal van sites. Anno 2022 kan dat echt niet meer! Voor die mensen zou ik zeggen.... kijk deze website eens: https://laatjeniethackmaken.nl/ Het is een website waar veel uitleg, tips en trucs worden gegeven waar een ieder van ons wat aan heeft, van Jan met de Pet tot diegene die denken alles dik voor mekaar te hebben🧛‍♂️
  2 points
 32. Het gaat op deze manier inderdaad weer een versplintering worden wat naar mijn idee het illegaal downloaden ook weer in de hand gaat werken. Niets makkelijker dan al je favoriete series en films vanaf 1 (download) plek weg te harken.
  2 points
 33. 2 points
 34. Ik begrijp jullie volledig. Als ik een gezin van 4 personen had, dan zou ik ook 4 Nestjes kopen, met alle bijbehorende apparatuur. Maar, als je vrijgezel bent en geen zin hebt in een betaalde Snotify account, dan is een Nest een beetje nutteloos. Ik mag in mijn veel te dure private huurwoning niet boren en weinig veranderen. Gordijnen openen e.d. middels een slimme assistent is dus ook geen optie.
  2 points
 35. Ik wacht nog even met dit soort apparaten. Enkele maanden geleden had ik nog een Google Nest. Je kan er eigenlijk niet heel veel mee als je alleenstaand bent. "Hey Google wat is...." dat was wel handig. Maar voor muziek is het niets, tenzij je een betaalde Snotify account hebt. Je eigen muziek afspelen is niet eens mogelijk, belachelijk. Bij mij heeft dat ding een half jaar stof staan te vergaren. Tot er een reclamecampagne op televisie begon tegen zinloos geweld. Daarin zie je een aantal jonge meisjes, een donker meisje vraagt half schreeuwend "Hey Google, wat is zinloos geweld?" Doordat zij zegt "Hey Google" reageerde de Google Nest keihard: "Sorry, ik heb je vraag niet begrepen." Toen ik dat de eerste keer zag dacht ik, dat is een slimme marketing campagne, want dit valt op bij iedereen die een Google Nest heeft. Maar, na een keer of 100, zat ik de haren uit mijn hoofd te trekken van irritatie. Ik kreeg behoefte om zomaar, zinloos, die Nest in elkaar te trappen. Ik had op een gegeven avond een paar biertjes op en toen verscheen dat schreeuwende meisje weer. Weer sloeg de Nest aan. Er knapte iets, ik heb de Nest in een keer van de muur gerukt, er enkele keren enorm hard op gestampt waarna ik dat ding vloekend uit het raam heb gegooid. Tegenwoordig ben ik een voorstander van zinloos geweld (geintje, ik haat geweld) en een tegenstander van "slimme assistenten". Wat ik niet begrijp is dat de reclame code commissie niet ingrijpt bij dat soort reclames, zeer onwenselijk.
  2 points
 36. Serieus een stoer ding. Ook fijn dat valve je helemaal vrij laat in de installaties en het OS. Complimenten 👍
  2 points
 37. Handig lijstje weer. Zelf gebruik ik voor de Mac al jaren ImageOptim om informatie uit afbeeldingen te verwijderen. Al ziet ExifCleaner er ook interessant uit moet ik zeggen. Die ga ik eens even testen.
  2 points
 38. Helaas is deze fabel die jij verteld niet waar, de gelden die verdiend worden met de boetes worden gebruikt voor proces kosten, en eventuele kosten die productie maatschappijen geleden hebben. Dat het vervelend is, en dat elke torrent of nzb gebruiken (de downloader) dit anders ziet is correct. Een ieder ziet de politie die een boete uitschrijft ook als maffia, en wanneer je bepaalde dingen niet betaald een deurwaarder als precies het zelfde. Het is uiteraard een mening die je mag hebben, maar ik zou wel adviseren om je post/reply altijd 3x na te lezen of dit wel klopt.
  2 points
 39. Brein is niets anders dan een malafide maffia organisatie die net als Buma Stemra enkel voor zichzelf doet en ook betaald worden met het geld dat ze opstrijken via de boetes die ze uitdelen.
  2 points
 40. Dat gaan ze niet winnen filmmakers kunnen niks tegen het niet loggen van VPN providers doen. 👍 De overheid wel..... Maar dat zal nog een paar jaar duren maar mijn idee.
  2 points
 41. sarcasm/on Ik heb mijn analoge fietsbanden alvast opgepompt, de ketting gesmeerd, pen en papier uit de kast klaargelegd en een overleving pakket samengesteld. Laat de zonnevlammen en de black-out maar komen 😎 sarcasm/off Zo'n vaart zal het inderdaad wel niet lopen, maar ik kwam het artikel tegen en had er nooit bij stilgestaan dat zoiets "theoretisch" kan gebeuren en wilde dat leermomentje even met jullie delen, we gaan het wel zien..... is toch niet te voorkomen mocht het ooit gebeuren 🧛‍♂️
  2 points
 42. Al zolang er Nederlandse Torrent Community 's bestaan met een ingebouwde chat wordt het hele hebben en huishouden al in de groep gegooid. Ik heb zelf jaren geleden ook ontzettend veel tijd verspilt aan deze mini voorlopers van Facebook. Het was altijd wel leuk om met je mIRC in te loggen op website chats. Leuke privé gesprekjes houden, zonder eigenlijk te beseffen dat al die chat software ook alles opslaat in bestandjes. Dat ze bij Second Stage een Admin hebben die zelf niets post zou ik niet gelijk achterdochtig door worden, want misschien is dat dan wel de enige die op dit moment verstandig is en/of misschien is die persoon in het verleden wel Eigenaar of Beheerder geweest op Community 's.
  2 points
 43. Wat ik niet begrijp, Er word vaak gesproken over eerder, en daar worden mensen ook op gepakt. Waarom zeggen mensen eerder deed ik dit of deed ik dat. een bankrover gaat ook niet zeggen eerder overviel ik die bank. Daarnaast, een uploader hoeft helemaal niet gepakt te worden, Bij mij komt er niemand zonder vpn en of server niet aan het uploaden. Met usenet laat je dikke sporen achter die je met bepaalde clienten weer uit de nzb kunt halen. Mensen beveilig jezelf, die vpn is goedkoper dan schikken met Brein. Brein is een stichting die je graag iets aan praat en niet alles op een eerlijke manier verzamelt.
  2 points
 44. Wij zijn er ook al sinds 2002 🤭 Even oud bericht aan de praat 😅
  2 points
 45. Jeetje, wat bizar veel. Och, de snelheden van vroeger. Ik had toen precies hetzelfde dat het allemaal lekker snel ging. En wat was je vervolgens blij als er een snelheidsverhoging werd doorgevoerd.
  2 points
 46. Helaas verschilt de inhoud van de artikelen over dit onderwerp niet veel en gaat het meer om de creativiteit van de schrijver om er iets aantrekkelijks van te maken. Als je dit artikel vergelijkt met een eerder artikel in April is er nauwelijks iets toegevoegd op de laatste Hoge Raad uitspraak na. Het valt mij in deze artikelen vooral op dat er wordt gesproken over het illegaal downloaden van Films en Series, terwijl dat maar een percentage is van het totale te downloaden aanbod. Als ik binnen mijn eigen kenniskring ga kijken is het juist een wat oudere generatie die zich nog bezighoud met downloaden omdat die kennelijk wat meer tijd en kennis hebben om van alles en nog wat binnen te slurpen. Bovendien is die wat oudere generatie sneller geneigd om wat te zoeken en te downloaden voor jongeren. Ik ben ook van mening dat zolang er met gebruik van VPN veilig gedownload kan worden dit ook niet snel uit te bannen is, want het is een industrie die geheel op zichzelf staat.
  2 points
 47. Done vertalingen zijn weer verbeterd.
  2 points
 48. NIET TE VERGETEN : niet iedere Windows 10 gebruiker kan en zal kunnen gebruik maken van de gratis update, de desktop/laptop dient TPM 1.2 te ondersteunen voor W11 zich laat installeren. Het probleem is dat sommige pc's voor de gewone gebruiker dit niet ondersteunen en indien de vermelding in de bios wel aanwezig is kan deze niet ingeschakeld worden doordat de TPM chip niet aanwezig is op het moederbord. Hierdoor dreigen pc's met W10 de nieuwe XP pc's te worden. Lees meer hierover Windows 11 vereist geen TPM 2.0 / Microsoft maakt Windows 11 eind dit jaar als gratis upgrade beschikbaar : Ook apparaten zonder TPM-chip kunnen dit ondersteunen met firmware-implementaties zoals AMD's fTPM en Intels PTT. Wil u nakijken of u systeem geschikt is dan kan dat met de PC Health Check app die te vinden is onderaan de volgende pagina Introducing Windows 11 Let hierbij op dat dit appje niet altijd de juiste info geeft en NIET zegt waarom de pc niet geschikt is voor W11.
  2 points
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...