Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   45

  • Posts

   661


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   9

  • Posts

   25763


 3. SwitchFreak

  SwitchFreak

  Moderators


  • Points

   9

  • Posts

   147


 4. Vampire Inspector

  Vampire Inspector

  Full members


  • Points

   6

  • Posts

   114


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/19/21 in Links Comments

 1. Laten we voorop stellen dat alles wat hier nu gezegd is, slechts enkele mensen zijn die ik geloof. Wat @Joe-Joe , @Tuinbever en @Skeletor al aangeven, laat het rusten. En neem je verlies. Meeste van ons weten inmiddels dat niet alleen de DB als pressiemiddel is gebruikt naar oud admins en uploaders. Maar in het verleden ook andere dingen en laten we wederom ook maar gelijk uit de doeken doen, dat je er wel degelijk ook beter van geworden bent tijdens je tijd als SysOps. Beste was geweest niks te posten @Insane en gewoon stilletjes het strijd toneel had moeten verlaten.
  7 points
 2. Het zegt genoeg "INSANE" Vrij vertaald Gestoord, Uhu, met je ik heb toch niets gepost 😵 Snap totaal niet waarom je nu al deze onrust onder mensen veroorzaakt? Dit met dat gebrabbel van je, Jij was tenslotte diegene die allerlei sites afstruinde om je Database te slijten van TNG. Ja TNG waar destijds de admins besloten te stoppen, maar jij zo nodig in moest grijpen omdat alleen jij de controle over de knoppen had. Dus niet @MrAudi Die hem zo nodig wilde , nee jij die hem aanbood, en hij was niet de enige. waar je hem wilde slijten, Ook vroeg je of je mocht komen helpen , nou Je snap uiteraard wel waarom mensen daar dus niet intrapte.. En Ja Tuinbever zal wel de K...... zijn voor jou, maar Tuinbever heeft een brede rug, en weet precies hoe en wat er speelt 😉 Fijne dag nog.
  6 points
 3. Ik denk dat BREIN een veel groter en uitgebreider overzicht heeft van bestaande Nederlandse Community 's dan wat hier op Duken.nl te vinden is. Er wordt nu natuurlijk weer niets anders gedaan dan gespeculeerd en gesuggereerd, maar als de reden gezocht moet worden in het pakken van weer een Uploader, dan zullen de verschillende site eigenaren eens een degelijk gesprek met hun Uploaders en Posters aan moeten gaan. Er wordt dan overduidelijk nog steeds niet op een veilige manier gewerkt en de verschillende Uploaders en Posters moeten proberen onderlinge strijd te vermijden. De resultaten van BREIN floreren bij verraad en onvoorzichtigheid.
  5 points
 4. Goedendag, Administrator VENOM hier... Indien je een account hebt gehad en er niet meer in komt, stuur mij even een mail met je gebruikersnaam. FilmPaleis-Duken@outlook.com Na beoordeling zal ik een nieuw account voor je aanmaken of je ww aanpassen dat je er weer in komt.
  2 points
 5. Bij mijn weten zijn er maar 3 NZB Community 's die met dit bedank systeem werken @Vampire Inspector. @Drommel haalt hier iets aan wat al enkele jaren een vastgeroest beleid is van de nzbchronicle Eigenaar/Admin (Bonnie) die juist wil hebben dat de leden op een vrolijke uitbundige manier bedanken voor het werk van de posters. Ik heb al eerder aangegeven niet te begrijpen dat deze Community nog steeds bestaat omdat het aanbod op die site mijlenver achterloopt met de overige bestaande Community 's en bovendien met grote regelmaat server storingen heeft waardoor een oudere Database weer terug geplaatst moet worden.
  2 points
 6. Volgens mij is the-unbreakables.net weg . Als je op de link klikt krijg je puur-hollands.org.
  2 points
 7. Ik ben ontzettend blij voor u dat uw lidmaatschap een vruchtbaar resultaat heeft en kijk dan ook vol verwachting uit naar uw toekomstige bijdragen om deze (zoals u dat zo treffend verkondigt) prachtige site een nog veel mooiere uitstraling te geven.
  2 points
 8. Wanneer je even wat langer moet wachten op goedkeuring als een Administrator even druk is met andere dingen mag je naar mijn idee wel een iets gematigder toon aannemen. Er is hier al eerder aangegeven dat je @Terminatir een PM kan sturen met jouw verzoek wanneer je enige problemen ervaart. U wordt lid op Duken.nl en geeft direct 3 reacties over hetzelfde onderwerp en een zeer negatieve reactie over een andere nog bestaande Community.
  2 points
 9. zomaar wat roepen ? als je je verdiept had weet jezelf ook dat dit op movietrack is te lezen. Wat heeft dat te maken met bannen en actie ondernemen als ze zelf dit bericht de wereld in sturen ? 2 goede vrienden zullen ongetwijfeld oud stafleden zijn als je de namen daar ziet, zitten allemaal oud stafleden van movietrack. Daarbij gaf ik antwoord op de vraag van Hurley😏 Buiten dat is het een mooie site geworden. Hoe meer sites hoe beter! Subject: Movietrack Stopt per 24-09 ... Sender Ghost_Rider Beste: %user% Na lang denken hebben Thugje en Ghost_Rider besloten om te stoppen met Movietrack, we hebben geprobeerd de site over te dragen maar dat is niet gelukt. Maar wees niet getreurd we hebben nog contact met 2 goede vrienden die na lange tijd afwezig te zijn geweest weer een nieuwe site zijn begonnen namelijk https://resurrections ...
  2 points
 10. Maar goed, los van de registratie wel of niet VPN. Er is weer een community bij gekomen. Ik zal hem toevoegen in het links overzicht.
  2 points
 11. Daar kan ik nu gelijk meer duidelijkheid over geven; RooftopToday 13:48 Bedankt voor de verduidelijking @Terminatrix TerminatrixToday 13:47 Welkom allemaal op de site TerminatrixToday 13:47 @Rooftop Je kan hier niet met Vpn registreren RooftopToday 13:39 Er schijnt wat verwarring te zijn of je hier wel of niet met VPN kan registreren.
  2 points
 12. Bedankt voor het delen @Skeletor, helaas weer een site waar ik geen gebruik van zal maken omdat registratie verplicht is ZONDER VPN.... dacht het dus niet anno 2021, de spoeling wordt dunnetjes 🧛‍♂️
  2 points
 13. Movietrack Stopt per 24-09 Ghost_Rider 17.09.2021 23:57 Beste: %user% Na lang denken hebben Thugje en Ghost_Rider besloten om te stoppen met Movietrack, we hebben geprobeerd de site over te dragen maar dat is niet gelukt. Maar wees niet getreurd we hebben nog contact met 2 goede vrienden die na lange tijd afwezig te zijn geweest weer een nieuwe site zijn begonnen namelijk https://resurrections.place/ Daar zullen jullie goed aan jullie trekken komen met films series boeken strips games software en 18+.... Het was een te gekke rit willen jullie alle bedanken voor jullie vertrouwen het gaat jullie allemaal goed en veel plezier op https://resurrections.place/ Mvg Ghost_Rider en Thugje
  2 points
 14. Zoals eerder al vermoed heeft deze website helemaal niets te maken met een voortzetting door oud stafleden van NZB site The New Generation en hoort ook niet thuis in dit link overzicht.
  2 points
 15. Ik begrijp werkelijk niet waarom u dat hier op Duken.nl nu nog even moet vermelden als het al zo lang geleden is gebeurt in uw geval. Ik heb zelf al verschillende keren een nieuw account aan moeten maken bij deze community omdat ze volgens mij 1 van de meest geplaagde NZB Community 's met server problemen is. Ik heb als lid zelf moeten constateren dat er met grote regelmaat een oudere database terug geplaatst moest worden waardoor leden of geconfronteerd werden met een Ban of dat hun inlog niet meer werkte. Dan nu nog gaan lopen klagen over een donatie die helemaal vrijwillig is, lijkt me niet echt gepast. Bovendien is uiteraard elke Community van waarde, maar het gemiddelde aanbod op NZBChronicle loopt ver achter bij dat van overige NZB Community 's.
  2 points
 16. Had al een tijd een account bij NZBChronicle, vanwege het down gaan van een andere community weer bij hun een kijkje wezen nemen en had een opening in de chatbox gezet... helaas direct na dat ik iets had gezegd als soort van "hallo hier ben ik en kom van...." is mijn account direct gedeactiveerd. misschien dat ik een regel overtrad ofzo, maar jammer dat dit zo moet gaan😢
  2 points
 17. Hallo , ben enkele dagen weg geweest en zo te zien is tigersplace offline ,of vergis ik mij ,want kan niet meer inloggen op de site grtjs Tweety
  2 points
 18. Jammer dat deze community niet eens het 3 jarig bestaan heeft kunnen vieren. @Insane was als Systeem Operator uiteraard verantwoordelijk voor het scriptwerk en het verwerken van site problemen, maar de credits zijn volgens mij toch echt voor de voormalig stafleden en posters en niet te vergeten het vertaalteam. Mijn pluim gaat dus echt naar de voormalige staf en ik hoop dat zij misschien ooit weer samen iets nieuws op kunnen bouwen.
  2 points
 19. Topic gaat opslot. Er is voldoende over gezegd.
  2 points
 20. Goeie vraag, ik heb het antwoord niet gevonden, dus ik heb je ban weggehaald bij deze 😄
  2 points
 21. @skeletor Niemand zegt dat dit voorts is gekomen van newgeneration wel dat de bepaalde uploaders en leden er reclame van maakten bij hun uploads en kort daarna vertrokken waren. Discussies van forum community's wordt ten alles vermeden zodat het moeilijk word voor andere leden nieuwe forums te vinden via deze weg niet. Mijn opzet is om via deze weg eens openbaar te maken zodat iemand openbaar kan komen en meer duidelijkheid kan scheppen. Er zijn nog altijd zeer goede uploaders die nog tot op heden op zoek zijn naar een goede community om hun werk te laten tonen Mocht ik een manier vinden om een community op te richten zou ik doen maar daar weet ik te weinig van om dit op een veilige en langdurige manier te doen Grts Genuine
  2 points
 22. Army of Strangers zijn verhuist naar een nieuw adres en overgestapt op andere software. Het nieuwe adres is; https://www.armyofstrangers.com/index.php
  2 points
 23. Waarom wordt dit soort mededelingen gedaan terwijl dat niet klopt. Ze hebben hun Website Thema uitgebreid en zijn weer volop bezig met het plaatsen van nieuwe content.
  2 points
 24. Wow,ik zie het. Zou u eigenlijk met u aan moeten spreken. Doe ik dus ook.
  1 point
 25. Ik vrees het ergste, resurrections.place is offline sinds een paar minuutjes en kreeg dit 🙄 En toen dit 🧛‍♂️ En zojuist uit betrouwbare bronnen vernomen dat ze zijn gestopt 😭
  1 point
 26. Ik heb van jullie genoten , het gaat je goed , en fijne feestdagen
  1 point
 27. dat ben ik helemaal met je eens... het loopt zoals het is gelopen. het was een uniek forum, ze hadden zoveel spullen. maar denk dat er te veel onrust was gekomen dat ze alles weg hebben gegooid. voor sky is dit heel vervelend
  1 point
 28. Fijn dat je weer een poging doet deze mensen te helpen @ShadowMaster.
  1 point
 29. Ik weet niet of Opensubtitles.org een storing heeft in hun registratie, maar je zou het ook even kunnen proberen op hun nieuwe Betasite. Misschien lukt het daar wel en dan is je gebruikers account ook geldig op Opensubtitles.org. Let wel goed op dat je alle gegevens correct invult in die registratie.
  1 point
 30. Altijd fijn als er weer wat meer keuze is nadat er een aantal de lucht uit zijn gegaan. Ik zie daar ook wel wat bekende namen voorbij komen en de forum indeling ziet er gelikt uit. Op dit moment moet er nog wel een hoop ingevuld worden, maar dat zal vast niet al te lang duren.
  1 point
 31. Bedankt voor het toelaten. Mijn welgemeende excuses dat ik dat hier niet eerder schreef. Ik heb je in je forum uiteraard al bedankt, maar wil het hier ook nog even doen, zodat men hier kan zien dat je wel degelijk welkom bent bij PVT. Dank je wel.
  1 point
 32. Waarom zit jij eigenlijk nog met een database van zoveel maanden nadat je site uit de lucht gegaan is ?
  1 point
 33. Tot 2x toe er al zomaar er vanaf gegooid, geen idee waarom. Beetje raar dit. Heel jammer aangezien dit nog maar 1 vd weinige is...
  1 point
 34. Hallo, Gisteren mij geregistreerd op nzbchronicle.net ,maar nog geen mailtje gehad zijn jullie gesloten of heb ik wat verkeerd ingevoerd ?
  1 point
 35. Dit is inmiddels een beetje uitgekauwd verhaal @Tornadootje. Je zwerft zelf ook rond op diverse community 's waar je denkt weer een plekje gevonden te hebben, tegen beter weten in denk ik. Stop gewoon een keer met het oplaaien van dit soort nutteloze discussies.
  1 point
 36. hahaha misschien dit topic sluiten en helemaal uit de lijst van communities halen als hij er toch niet tussen hoort.
  1 point
 37. deze website is helaas offline
  1 point
 38. Hmm, ik woon niet in Nederland (of België, want je logo bestaat uit een Belgische vlag, denk ik). Ik gebruik geen VPN om te registreren. Maar toch mag ik niet. Beetje krom lijkt mij. Wil niet zeuren, leg alleen mijn "probleem" voor. Fijn weekend.
  1 point
 39. 1 point
 40. Ik, Zweetkaas bij nzbchronicle, ben lang geleden ook verbannen zonder enige rede. Het ergste is dan nog dat ik hen geld heb overgemaakt. Zo bedanken ze je bij nzbchronicle nadat je een gift gedaan hebt.
  1 point
 41. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, jaren lid geweest, zoek nu andere oorden op.
  1 point
 42. Bedankt dat ik bij jullie mag komen shoppen voor al het moois. 😁
  1 point
 43. Bericht is toegevoegd aan de link: Op aanvragen van invites wordt niet gereageerd door de website. Kijk op https://www.duken.nl/forums/links/category/9-nederlandse-nzb-communities/ voor andere NZB communties.
  1 point
 44. Er is tot op dit moment nog geen enkele reactie geweest van iemand die ook daadwerkelijk een account heeft op deze site, of een staflid die ook maar iets kan of meedelen of er überhaupt ooit wel een mogelijkheid is om lid te worden. Ik heb eerder al in een reactie laten weten dat naar mijn menig dit soort linkjes volstrekt nutteloos zijn en geen positieve bijdrage leveren aan het overzicht van Community' s.
  1 point
 45. Wat een slechte raadgever is dit en volledige in tegenspraak met het onder alle omstandigheden vermijden van risico's zoals dit in de afgelopen paar jaar gepredikt wordt om dit download wereldje in stand te houden.
  1 point
 46. Bashan post op dit moment op https://v3.newzbin.org
  1 point
 47. Wellicht is die van webtor leuk? Daar is ook een sdk voor https://github.com/webtor-io/player-sdk-js
  1 point
 48. Je bent niet verplicht daar te zijn, dan zoek je je heil toch ergens anders ! je kan nu iedere keer hier je verveling neerzetten, maar mensen doen hun best om voor jou gratis dingen op te halen. Al gaan ze 100 keer offline is niet een zaak waar jij je druk om hoeft te maken. Sites zat toch ........ Beetje een rel veroorzaken, en volgens mij heeft heel duken daar niks mee te maken. en nieuwe skin is jou al dagen bekent, klopt ook niet, die is er pas 2 dagen, dus vandaar misschien even off geweest 🙂 Je kan nu wel iedere keer hier je beklag komen doen, soms word er ook onderhoud aan een site gepleegd. En wat let je om zelf een site op te zetten ?
  1 point
 49. Mededeling door website Eigenaar geeft aan dat er vanaf 11 Februari 2021 geen nieuwe leden meer worden aangenomen.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...