Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/02/2023 in Links

 1. HEEL GOED NIEUWS, ER IS WEER EEN NIEUW FORUM OPGESTAAN!!!!
  4 points
 2. Hoi daar, jonge ontdekkingsreiziger! 🌟 Welkom bij leeralles.nl, de meest waffeltastische plek voor slimme studenten zoals jij om op een pootverstrelende, speelse manier te leren! πŸΎπŸŽ“ Hier is het allerbeste deel: we hebben dierenvrienden als leraren! 🐢🐱🐰 Stel je een wereld voor waar kleurrijke en vrolijke dierenfiguren je helpen bij het ontdekken van nieuwe kennis en vaardigheden. πŸ“š πŸŽ‰ Bij ons zal er nooit een saai moment zijn, omdat leren een beestachtig avontuur wordt! 🐾 Op leeralles.nl zul je je enthousiast, betrokken en megagemotiveerd voelen om te leren. Het is een plek waar je nieuwe vrienden maakt en samen op ontdekking gaat naar de wondere wereld van kennis. πŸŒπŸ” Of je nu wilt leren over Biologie, Natuurkunde, Maatschappijleer of Aardrijkskunde, onze dierenleraren staan klaar om je te begeleiden naar nieuwe hoogten van kennis en plezier! 🐾 Dus trek je avontuurlijke schoenen aan, laat je staart kwispelen en kom naar een plek waar het leren nooit stopt en waar elke dag een nieuwe, buitengewone ontdekkingsreis begint! πŸŽ’πŸΆ Vergeten we nog iets? Oh ja, hier kun je niet alleen leren van onze schattige dierenleraren, maar je kunt ook met ze praten via de chat! πŸ™€πŸ“± Stel je voor dat je vragen kunt stellen aan een eigenwijze kat, een drukke vogel of zelfs aan een lieve hond! πŸΆπŸ’¬ De babbelfunctie op leeralles.nl maakt het mogelijk om direct in contact te komen met onze dierenleraren. Ze zullen je niet alleen antwoorden geven, maar ze zullen ook je beste vrienden worden tijdens je leerreis. Wees niet verlegen, stel gerust vragen over alles wat je wilt weten! πŸŒŸβ“πŸ’¬ Of je nu hulp nodig hebt bij een moeilijke opdracht, extra uitleg wilt over een bepaald onderwerp of gewoon een praatje wilt maken, onze dierenleraren staan altijd voor je klaar. Ze zullen je aanmoedigen, inspireren en je het zelfvertrouwen geven om te blijven leren en groeien! πŸŽ“πŸ’ͺ
  1 point
 3. TorrentDownloads is een van de klassiekers in de wereld van torrents, maar het aantal bezoekers is in de loop der tijd langzaam afgenomen. De website trekt nu ongeveer 5 miljoen gebruikers per maand. Dit is het gevolg van de aanzienlijke grotere bibliotheken van The Pirate Bay en RARBG. De website is doelwit van overheidsonderzoeken en is daarom in veel regio’s niet beschikbaar. Het heeft een gemiddelde downloadsnelheid van 2-3 MB/s. Ook kan de reclame die getoond wordt soms vervelend zijn. Het is echter een goede optie als je op zoek bent naar onbekende titels in alle categorieΓ«n. Als je op zoek bent naar een oud videospel of zeldzaam boek, dan is er een kans dat je het vindt op TorrentDownloads. Vooral Aziatische titels lijken een groot deel van de servers in beslag te nemen.
  1 point
 4. Speed.cd is een algemene torrent- tracker . Deze tracker bevat torrents zoals film en tv (afleveringen en pakketten), games, muziek, apps, anime, sport. Het is de thuisbasis van de coderingsgroep DiVERSiTY. Dit is een op ratio's gebaseerde tracker met een bonussysteem. Je moet een verhouding van minimaal 0,4 aanhouden om torrents te kunnen downloaden. Het onderhouden van de ratio is vrij eenvoudig omdat ze veel freeleech -torrents hebben. Ze hebben een bonuspuntensysteem, dat kan worden ingewisseld voor uploads en mooie namen en titels. Ook kunt u in deze tracker content aanvragen . Alleen VIP-leden krijgen toegang tot de uitnodiging via de donatie- optie. U krijgt extra voordelen van donaties. Ook leuk zijn de forums op de site. Hier kun je allerlei info inwinnen.
  1 point
 5. dit is een engels torrent tracker
  1 point
 6. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
Γ—
Γ—
 • Create New...