Jump to content

Actie Black Friday: PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   7

  • Posts

   545


 2. guguuihuifhidhfihellboy

  • Points

   6

  • Posts

   72


 3. NZBScout

  NZBScout

  Members


  • Points

   4

  • Posts

   6


 4. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   2

  • Posts

   25599


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/28/20 in Links

 1. Een nieuwe, frisse site met een gevarieerd aanbod.
  2 points
 2. Nederlandse Community Registratie met VPN toegestaan Aanbod; Films - Series - Boeken - Strips - Games - Software en 18+ We wensen iedereen heel veel download plezier op onze site.
  2 points
 3. deze forum is enkel engels talig forum maar wel goed
  2 points
 4. Nieuwe Nederlandse torrentcommunity. Online sinds december 2020. Review 02-2021 met dank aan @Uppertje Power torrents is een nieuwe site dus nog in opbouw. Het is geen FREE sites dus er moet gewoon worden gedeeld. Doordat ze nieuw zijn nog niet zo heel veel te vinden, maar wel regelmatig recente uploads.
  2 points
 5. Nederlandse Community Registratie zonder VPN Verplicht, na goedkeuring kan de site met VPN bezocht worden. Aanbod; Films - Series - Boeken - Strips - Games - Software en 18+
  1 point
 6. Volledige database met alle switch spellen, updates en DLC's Wordt continu geüpdatet en een geweldige behulpzame community voor alle vragen op discord.
  1 point
 7. De nieuwe thuisbasis van het vertaal-team PVT Releases, maar verder is uiteraard iedereen welkom.
  1 point
 8. Website op basis van Spotweb met mogelijkheid tot toevoegen van eigen accounts en filters. Voor het toevoegen van accounts heb je de handleiding nodig zoals onderstaand: Toevoegen van accounts kan officieel niet meer. Registatie is gesloten, maar er is een foefje voor: https://www.nzbxs.com/?page=createuser Voer daar de gewenste gegevens in en druk op Add. Hierna laad er een pagina op welke je wachtwoord hebt genereerd. Deze moet je niet wegdrukken! {"result":"success","data":{"userid":"XXX","username":"Duken","password":"hfkf6i8jy"},"info":["User "Duken"<\/strong> successfully added","Password: "hfkf6i8jy"<\/strong>"],"warnings":[],"errors":[]} Daarna kan je inloggen via de link: https://www.nzbxs.com/?page=login&data[htmlheaderssent]=true
  1 point
 9. the new republic is een nieuwe site voor gesloten members maar helaas kunnen we er niet op mss een invite van iemand? had dit doorgekregen van staffleden "uploaders" newgeneration die verder blijft bestaan maar helaas uit elkaar gevallen is
  1 point
 10. engelse torrent tracker gevonden via torrent invites voorlopig is de website nog open voor registraties
  1 point
 11. nieuwe torrent site en leterlijk nieuw staat nog geen uploads op de site maar dat zal wel goed komen zeker
  1 point
 12. nieuwe torrent site tegen gekomen op torrentop 100 ze blijven toch nog download sites maken wel knap
  1 point
 13. Eboek.info - grootste Nederlandstalige Strip Bibliotheek. Hier kunt u alle boeken downloaden van Usenet. Stripverhalen in alle genres staan hier in digitale vorm ter uwer beschikking. Klik op één van de onderstaande icoontjes om een categorie strips te selecteren of gebruik de zoekfunctie of het menu bovenaan voor meer opties.
  1 point
 14. na een weekje niet op pc gekunnen even vandaag wel en even op torrenttop100 gekeken of er een nieuwe website bij was gekomen en ja dus
  1 point
 15. Als het goed is de opvolger van tigersplace.net Nederlandse NZB community. Registraties met vpn worden niet toegestaan, na registratie kun je je vpn gewoon gebruiken.
  1 point
 16. BiNZB.com - een open source-zoekmachine voor het vinden van NZB-bestanden op Usenet. In de database zijn meer dan 11 miljoen bestanden geïndexeerd.
  1 point
 17. NZBfriends.com - een van de populaire klassieke zoekmachines om snel NZB-bestanden te vinden.
  1 point
 18. dit is een engels torrent tracker. Met redelijk nieuwe torrents. Gevondenvia torrent invites. registratie verplicht
  1 point
 19. FindNZB - publieke zoekmachine voor NZB bestanden van Usenet nieuwsgroepen.
  1 point
 20. 123movies.net bevat links naar verschillende films en series die op internet beschikbaar zijn. Met regio specifieke inhoud uit landen als de Verenigde Staten van Amerika, China, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Italië, Canada, India, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Australië en Japan, er is een breed scala aan films om uit te kiezen. Bij ons hoeft u geen abonnement te nemen of persé een account aan te maken. Kies een film naar keuze en begin met kijken op 123movies. 123movies.net is compatibel gemaakt om te worden afgespeeld op alle apparaten, zoals die van computers, laptops, tablets en mobiele telefoons. 123movies.net linkt niet naar 4k-video's op internet. Helaas is ook hier geen mogelijkheid voor ondertiteling.
  1 point
 21. 123Movies, ook wel bekend als GoMovies is een website die gebruikt kan worden om films mee te streamen. In 2018 werd deze site de meest illegale site in de hele wereld genoemd door de MPAA en was de site offline gehaald. Er nog steeds vele clones van de originele website in omloop waarop films en series bekijken kunnen worden zonder deze eerst te downloaden. Het kijken van films gaat via deze website erg gemakkelijk.
  1 point
 22. Nederlandse NZB community online sinds Februari 2021. Uitgebreide Forumindex Registratie verplicht.
  1 point
 23. Movie & TV Subtitles Search and download millions of subtitles for free Zoekmachine met mogelijkheid om Taal in te stellen van de gezochte ondertiteling.
  1 point
 24. Nederlandstalige website met ondertitel bestanden. Mooi overzicht met zichtbare inhoud van de ondertitels. Ook zoeken naar bestanden mogelijk en het direct downloaden hiervan. Stats beschikbaar van de ondertitel bestanden.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...