Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/04/2021 in Links

 1. Berichten voor invites worden dus verwijderd, en hierom vragen of mensen hun PM spammen voor een invite heeft dus geen zin. Is gewijzigd naar invite only!
  6 points
 2. Groot nieuws, Natuurlijk weten jullie allen van de ondergang van Private-Releases, de grootste, mooiste en het gezelligste Belgisch/Nederlandstalig NZB Forum. Aangezien wij een groot deel van de database van Private-Releases konden redden, hebben wij als beheergroep de koppen bij elkaar gestoken, om te bedenken wat we kunnen doen voor jullie ex forum leden van Private-Releases als ook nieuwe leden. Wat hebben wij gedaan tot op heden: - De gebruikers in de database hebben wij gewist uit veiligheidsoverweging. - Wat wij overhielden hebben wij op een nieuw forum geplaatst, dit betekend dat veel bestaande posts nog gered zijn helaas konden we niet alle items redden. Dit omdat wij geen toegang hadden tot de Upbox cloud. Deze optie is dan ook verdwenen van het forum. - Een nieuwe frisse layout Wat is er veranderd ? - Vip registraties zijn verdwenen, iedereen is gelijk. Donaties doen wij niet aan, alles is liefdewerk oud papier zoals een gezegde is. - Je mag nu registreren met VPN aan - Het account activeer je zelf met een link in je mail, wij adviseren om een dienst als protonmail te gebruiken, zodat ook wij niet weten wie je bent. Wat verwachten wij van jou ? - Goed gedrag, en gezelligheid. - Bedank de posters en vertalers voor hun werk En dan nu wat jullie allen willen weten het adres van onze site is [Tromgeroffel] libertas.international/ Wij wensen jullie veel plezier en gezelligheid op ons nieuwe forum. Het Libertas-team
  4 points
 3. Canadese nzb community. Veel aanbod, veel leden. Posts hebben wachtwoord dus weinig takedowns. Aanmelden via VPN kan/mag. Max. 2 nzb's per ca. 10 uur, tenzij je een donatie doet. NL subs moet je elders even ophalen bij de bekende sites (b.v. https://www.opensubtitles.org/ )
  3 points
 4. Een nieuwe torrent website. Registratie verplicht
  1 point
 5. Nederlandse torrent community, registratie verplicht films muziek e-books software tijdschrifen
  1 point
 6. De nieuwe thuisbasis van het vertaal-team PVT Releases, maar verder is uiteraard iedereen welkom.
  1 point
 7. nieuwe Nederlandse torrent site. Net gevonden
  1 point
 8. 1 point
 9. Nederlandse usenet community. Registratie is verplicht.
  1 point
 10. Amerikaanse NZB indexer. Invite vragen via Reddit: https://www.reddit.com/r/UsenetInvites/
  1 point
 11. Amerikaanse NZB indexer.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...