Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/02/2021 in Movies Comments

 1. Goeie film, leuke verhaal lijn. Echt een film waar je niet al te veel bij na hoef te denken. Ik vond het zeker kijken waard 🙃
  1 point
 2. Sandra Bullock legt acteerwerk neer: ’Opgebrand en moe’ Sandra Bullock schittert momenteel in The lost city, maar de actrice zal voorlopig geen nieuwe filmklussen meer aannemen. Ze stelt zo ’opgebrand en moe’ te zijn dat ze een pauze neemt en niet zeker weet of ze ooit nog terug zal keren. „Ik wil niet gebonden zijn aan het schema van iemand anders”, vertelt ze aan The Hollywood Reporter. „Ik ben zo moe en ik ben op deze manier niet in staat om gezonde, slimme beslissingen te nemen.” Op de vraag hoe lang de pauze zal duren, antwoordde ze: „Ik weet het echt niet.” Bullock erkent dat ze veel te veel op haar werk heeft geleund en genoodzaakt is een stap terug te doen. „Werk is altijd heel stabiel voor mij geweest en ik heb heel veel geluk gehad.” Toch beseft ze dat ze het nu even zonder zal moeten doen. „Het was alsof ik de hele tijd de koelkast opende en op zoek was naar iets dat nooit in de koelkast stond. Ik zei tegen mezelf dat ik moest stoppen met zoeken, omdat ik het hier niet zou vinden. Ik heb het al en het is oké dat ik nu even geen werk heb. Ik heb die bevestiging niet nodig.” Ze stelt dan ook dat The lost city, waaraan ze samen met producente Liza Chasin werkte, de juiste film was om nu te kunnen stoppen. „Ik werk graag met artiesten, daarom waren Liza en ik ook zo goed op elkaar afgestemd. Als ik er met een knal uitga, wil ik dat met de juiste persoon doen.” Bron: Telegraaf
  1 point
 3. Ik heb het 1e seizoen inmiddels gekeken en ondanks dat deze serie zich 100 jaar later afspeelt als de serie Vikings, vindt ik dat er teveel wordt teruggeblikt op Vikings en alles wat zich in die periode heeft afgespeeld. Valhalla speelt zich af in een periode van de opkomst van het Christendom en de strijd die daarmee gepaard is gegaan, maar er zijn naar mijn idee teveel beelden in dit seizoen die ook teveel lijken op de gevechten en strijd in de serie Vikings. Hopelijk zijn de volgende 2 seizoenen wat meer tijdgericht, maar wel doordrenkt van de nodige gevechten die je verwacht van deze barbaren. Er is inmiddels wat meer bekend gemaakt over het vervolg; Vikings: Valhalla krijgt een tweede en derde seizoen bij Netflix. Het volgende seizoen moet ergens in 2023 te zien zijn. Netflix bestelde eerder 24 afleveringen van Vikings en heeft nu aangekondigd dat deze worden verdeeld over drie seizoenen. De productie van Season 2 is al afgerond en zal volgend jaar te zien zijn. Season 3 zal in de lente van dit jaar worden gefilmd. De bedenker van de serie Jeb Stuart keert terug als showrunner en uitvoerend producent voor de twee nieuwe seizoenen. Hij wordt bijgestaan door Michael Hirst, Morgan O'Sullivan, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer en Paul Buccieri. Het eerste seizeon van Vikings: Valhalla is sinds 25 februari 2022 te zien op Netflix. De serie speelt zich ongeveer 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings af. Valhalla verweeft een aantal fictieve en historische personages met elkaar. Bron; IGN Benelux
  1 point
 4. Peaky Blinders seizoen 6 heeft releasedatum Na wat uitstel gaat het laatste seizoen van Peaky Blinders binnenkort dan eindelijk in première. Vanaf 27 februari is seizoen 6 van de serie wekelijks te zien op BBC One. Deze zender komt ook voor in de zenderpakketten van veel Nederlandse providers, dus als je wil kun je op zondagen om 22.00 uur de serie volgen. Buiten het verenigd Koninkrijk wordt Peaky Blinders uitgezonden door Netflix. Er is nog geen releasedatum bekend waarop we seizoen 6 kunnen streamen. Doorgaans gebeurt dat pas wanneer het seizoen op de BBC is afgelopen. Het seizoen heeft zes afleveringen, dus het lijkt waarschijnlijk dat het op zijn vroegst begin april op Netflix staat. Niet helemaal het einde van Peaky Blinders Hoewel het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste is, hoeven we nog niet voorgoed afscheid te nemen van de Shelby’s. Er komt namelijk ook nog een Peaky Blinders-film aan. De opnames daarvoor beginnen als het goed is in 2023.
  1 point
 5. Seizoen 1 gekeken en ik ben aangenaam verrast van het hoge niveau van de special effects, fantasy gehalte en fantastische opname locaties. Jammer dat bovenstaande gegevens niet geheel correct zijn, want dit valt zeker niet onder het genre Drama, maar onder Fantasy en is zeker vergelijkbaar met de serie The Witcher, maar dan van een net iets lager niveau. Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten op een 2e seizoen.
  1 point
 6. Een van de mooiste films die ik in een lange tijd heb gezien. Ik ben geen jankebank maar pinkte een traantje weg bij het zien van een scene. Bekijk deze film in de bios, hij is het geld echt waard.
  1 point
 7. Misschien een idee voor de Administrator om hiervoor een standaard PM berichtje aan te maken en te versturen wanneer dit soort reacties worden gegeven op een Film of Serie recensie. Er worden teveel leden lid omdat ze bij dit soort recensies gewoon denken dat er ook een download mogelijkheid is. Dit zijn dan ook bijna altijd leden waar je nooit een reactie op een normale vraag of topic van gaat krijgen als ze er achter komen dat er helemaal niets te downloaden valt op Duken.nl.
  1 point
 8. De serie viel mij ook tegen. Persoonlijk vond ik iedere aflevering van hetzelfde. Mocht hier een tweede seizoen van komen, dan bedank ik hiervoor. Bedankt voor de tip wat betreft de serie My Name, Skeletor.
  1 point
 9. helaas ik ook (nog) niet gevonden
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...