Jump to content

 • Drifter
  Drifter

  ACE ziet Piraterij afname door geleverde inspanningen, maar het werk is nog niet gedaan

  Sign in to follow this  

  De Alliantie voor Creativiteit en Entertainment (ACE), de wereldwijde antipiraterij-coalitie waarin de grootste Hollywood-studio’s gebundeld zijn, plus Netflix, Amazon en anderen, houdt de druk op de ketel. De groep slaagde er onlangs in om weer een groep Kodi add-ons en builds uit te schakelen. Volgens ACE maakt dit deel uit van een breder Piraterij Reductieplan, dat zijn vruchten begint af te werpen.

  Tijdens de zomer van 2017 zijn een aantal van de grootste bedrijven in de entertainmentindustrie ter wereld gaan samenwerken, om een nieuwe antipiraterij-coalitie te vormen. De Alliantie voor Creativiteit en Entertainment ( ACE ) bracht bekende Hollywood grootheden samen, waaronder Disney, Warner Bros, NBCUniversal, mediagiganten zoals Sky en BBC, evenals de op streaming gebaseerde nieuwkomers Amazon, Netflix en Hulu.

  Dit is zonder twijfel één van de meest prominente handhavingsgroepen voor auteursrechten in de geschiedenis en een met een duidelijke missie. ACE wil een einde maken aan alle vormen van piraterij, maar met een specifieke focus op online streaming, die gezien wordt als één van de grootste bedreigingen voor deze industrie.

  De organisatie heeft in de VS verschillende rechtszaken aangespannen tegen bijvoorbeeld verkopers van Piraterij Streaming-Mediaspelers. Dit was tot nu toe vrij effectief, met een afkoopsom van $ 14,5 miljoen met Dragon Box en TickBox TV die akkoord ging met een schadevergoeding van $ 25 miljoen.

  Achter de schermen zijn er echter ook veel minder zichtbare inspanningen geweest om handhaving af te dwingen. ACE zoekt regelmatig contact met ontwikkelaars die 'add-ons' en 'builds' maken die specifiek zijn ontworpen voor toegang tot illegale inhoud via Streaming-Mediaspelers, inclusief die met Kodi. Deze inspanningen worden door ACE niet openbaar gemaakt, maar de beoogde ontwikkelaars spreken er soms publiekelijk over.

  Het lijkt erop dat deze inspanningen behoorlijk succesvol zijn geweest, maar tot nu toe heeft ACE er niet veel over gezegd in het openbaar. Hoewel er geen exacte cijfers door ACE zijn verstrekt, zei de groep dat een aanzienlijk aantal ontwikkelaars en site-operators meewerkte nadat ze benaderd waren en op de hoogte waren gebracht. De groep legt wel uit dat het een alomvattend 'piraterij reductieplan' heeft dat alle grote streaming bedreigingen probeert te omvatten.

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Drifter

  Posted (edited)

  One Step TV een IPTV-provider met een aanbod van duizenden films en ongeveer 600 live tv-kanalen is deze week afgesloten na actie van de Alliance for Creativity and Entertainment. Omdat de abonnees van One Step TV gingen klagen over de afgesloten service op de Facebook-pagina van de provider, wordt het domein nu omgeleid naar ACE nadat het is overgenomen door de MPAA.

  In het grote plaatje lijkt OneStepTV.com een relatieve nieuwkomer te zijn geweest. Archieven suggereren dat de dienst in 2018 werd gelanceerd en groeide uit tot het aanbieden van ongeveer 600 tv-kanalen en 20.000 stuks VOD-inhoud (zoals films), voor $ 25 per maand of minder.

                                                                                     254148287_OneStepTV.jpg.d00aa556ddcd6396f774502ed521296f.jpg

  Hoewel veel van de klanten van One Step TV leken te genieten van de service, begonnen er enkele weken geleden problemen de kop op te steken voor abonnees die hun pakket wilden vernieuwen. Een bericht op Facebook van 25 april 2019 wees op problemen met de betalingsverwerking, een van de meest voorkomende tekenen dat een platform mogelijk in de problemen zit. Een paar dagen later troffen serieuze problemen de streamingdienst. Toen de betalingsverwerking was opgeschort, verdween het platform zelf.

  De openbare sociale mediapagina’s van One Step TV geven geen verklaring voor de storing, maar gisteren gaf een onheilspellende verandering in de homepage van de dienst de duidelijkste indicatie van wat er mogelijk is gebeurd. In plaats van het verkooppraatje van One Step TV krijgen bezoekers van OneStepTV.com nu een bericht van de Alliance for Creativity and Entertainment. Vijf seconden later wordt de pagina omgeleid naar de startpagina van de Alliantie met de melding dat het domein nu in handen is van de MPAA.

  Bron: Torrentfreak

  Edited by Drifter
  • Thanks 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Dear dienst is snel offline gehaald. Klonk als een goede iptv provider. :(

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Nieuwe handleiding

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 15 juli tot 21 juli. Deze week staat de film ‘Hellboy’ bovenaan, gevolgd door ‘Alita: Battle Angel’ en ‘Shazam!’ maakt de top drie weer compleet. Week 29 zijn er drie nieuwkomer in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Hellboy is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (3) Hellboy 5.3 / trailer 2 (2) Alita: Battle Angel 7.5 / trailer 3 (1) Shazam! 7.3 / trailer 4 (…) Lying and Stealing 4.9 / trailer 5 (…) Point Blank 5.7 / trailer 6 (4) Shaft 6.4 / trailer 7 (6) Dumbo 6.5 / trailer 8 (…) Missing link 6.4 / trailer 9 (7) Captain Marvel 7.1 / trailer 10 (8) Escape Plan: The Extractors 4.5 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier:   De trailer van de meest gedownloade film:     Toon volledig nieuwsbericht
  • Hellboy (2019) Het resultaat van die eigenzinnigheid is dat deze Hellboy-reboot overduidelijk de signatuur van Neil Marshall draagt. Dat is vooral te zien aan het aanstekelijke enthousiasme waarmee de Brit afgehakte hoofden en ledematen door het beeld laat vliegen en in het rond smijt met liters kunstbloed. De toon is duisterder en het geweld veel bloederiger. De makers verdienen lof voor het feit dat ze trouw zijn gebleven aan de gewelddadige aard van het bronmateriaal - de 'graphic novels' van Mike Mignola - en niet terugdeinzen voor een strenge leeftijdskwalificatie. Hellboy mag dan andere mankementen kennen, een laffe verfilming is het in elk geval niet geworden. Toch blijft er iets wringen aan deze Hellboy-film. Neil Marshall is simpelweg geen Guillermo del Toro, wat voornamelijk te merken is aan het grote verschil in vaardigheid tussen beide heren om een soepel lopend verhaal te vertellen. Bovendien is de verwondering voor de magische wezens ditmaal ver te zoeken. In Neil Marshalls film zijn monsters gewoon afschrikwekkende en lelijke creaturen, die het liefst zo snel mogelijk over de kling gejaagd moeten worden. Het kan ook anders: in Hellboy: The Golden Army wist Del Toro een kolossaal, allesverwoestend plantenmonster binnen enkele scènes om te toveren tot een hulpeloze, maar wonderlijke verschijning. Een dergelijk sprankje magie had de film van Neil Marshall ook goed kunnen gebruiken.  bron: filmtotaal.nl/recensie/13450 Downloaden Als Hellboy online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Hellboy.mkv (4.2 GB) (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Hellboy downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Hellboy NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels. Andere populaire film:
  • Hoi Ismail, De Wikipedia geeft aan dat er 4 verschillende webadressen van deze zoekmachine zijn, maar er is er maar 1 online die je kan vinden onder deze link
  • De website is hier online. Ik kon deze site zelf niet, is het een soort ebook zoek website?
  • Hey mensen, Ik heb ff een vraagje gebruiken sommigen van jullie de site Libgen.io hij is momenteel offline en wil weten of er een manier is om het weer te kunnen gebruiken want er zijn soms wel mirrors van maar vind ze nu alleen niet. Ik weet niet of deze site hier bekend is en hier geplaats mag worden zo niet verwijder dit dan maar👍
 • Latest nieuws

×
×
 • Create New...