Spring naar bijdragen

 • Draakie
  Draakie

  GearBest Sale - September is Oogstmaand

  Het is september en Gearbest heeft voor deze maand een nieuwe promotie gestart: September = Oogstmaand! Gearbest gaat groots uitpakken deze maand met diverse grote acties en promoties! Hier eerst een snelle blik over wat gaat komen! Zorg ervoor dat je ons volgt op onze Gearbest Coupon & Koopjes Facebook Groep en de Gearbest Nederland Facebook pagina!

  Wanneer speelt deze September = Oogstmaand precies?

  De maand september wordt opgedeeld in 3 rondes. De drie ronden vinden plaats binnen de volgende data en tijden:

  • De opwarmronde – 6 september 10.00 uur tot 11 september 09.00 uur
  • ‘The Main Event’  – 11 september 09.00 uur tot 18 september 10.00 uur
  • De After-Party – 18 september 10.00 uur tot 25 september 10.00 uur

  Wat kun je verwachten?

  Zoals we al zeiden: Gearbest gaat groots uitpakken tijdens de September = Oogstmaand promotie! Naast de bekende Couponcodes en Flash Sales zijn er een aantal nieuwe onderdelen en acties toegevoegd. De volgende extra;s kun je van ons verwachten! 

  Extra kortingen met PayPal en de Gearbest App!.

  Als dit de eerste keer is dat je een aankoop gaat doen via Gearbest, dan wil je deze promotie niet missen! Vanaf 11 september tot 15 september krijgen de eerste 3000 nieuwe klanten, wanneer het totaalbedrag van $50 (= €42) wordt bereikt, $3 extra korting op de order/factuur. Deze actie is zowel geldig voor de PC als op de mobiele telefoon.

  Voor de eerste 2000 nieuwe klanten die via de Gearbest App een bestelling doen krijgen zelfs $5 korting! Deze korting is geldig als het totaalbedrag van de order minimaal $40 (= €33) bedraagt. Deze Gearbest App promotie loopt tot en met 18 september! Let op: deze actie is alleen geldig als er wordt betaald via PayPal en ieder account komt slechts eenmaal in aanmerking per promotiedag!

  September harvest oogstmaand

  Win cadeaus en Couponcodes door het spelen van spelletjes!

  Vanaf 6 september tot 11 september heeft Gearbest een Game online waarmee je cadeaus en Couponcodes kunt winnen. Alle Gearbest klanten kunnen meedoen en je hebt de kans om één van de meest verkochte Smartphones te winnen of andere gadgets of Couponcodes! Ook is er een grappige Fruit-Game waarmee je fruit moet vangen en gelijk prijzen kunt winnen! Hiervoor moet je een account hebben bij Gearbest. Dit spel is beschikbaar vanaf 11 september tot en met 18 september.

  September harvest oogstmaand

  Nog meer FUN en kortingen!
  Naast de bovengenoemde acties is er in de hele periode nog veel meer te vinden op de Gearbest site. Zo zijn er Coupons beschikbaar voor bijvoorbeeld Intel-devices of extra kortingen via de Flash Sale pagina! Tijdens de promotieperiode zijn er ook nog speciale acties, die maar heel tijdelijk lopen, maar wel recht geven op hele hoge kortingen op telefoons, domotica-artikelen, tablet, Mini PC’s en TV Mediaplayers en nog veel meer! Ook zal er extra aandacht gegeven worden aan de lokale warenhuizen van Gearbest, dus ook het EU-warenhuis! Hierdoor heb je jouw gadget nog veel sneller thuis en geen risico op extra kosten!

  Er komt nog meer …

  Met alle bovenstaande acties en Flash Sales heb je waarschijnlijk genoeg te zien, maar er komt nog veel meer! Alleen is nog niet alles bekend  Er is wel bekend geworden dat er exclusieve producten en aanbiedingen aan gaan komen met nog meer leuke actie, maar .. De inhoud daarvan en de vorm is ook bij ons nog niet bekend en is nog lekker ‘geheim’ gehouden! Des te meer redenen om de Gearbest Promotie September = Oogstmaand goed in de gaten te houden! 

   

  bewerkt door Draakie  Terugkoppeling
  Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

  Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

  Account aanmaken

  Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

  Registreer een nieuw account

  Aanmelden

  Ben je al lid? Meld je hier aan.

  Nu aanmelden


 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door Monkie
   Hi,
   Na lang twijfelen, ben ik van plan om de  Xiaomi Mi Band 2 Smartband te gaan kopen.
   Ook door de review van Duken over de Mi Band 2, heb ik besloten om er een te gaan bestellen.
   Nu vroeg ik mij af of er een coupon code is te regelen?
   Product: Original Xiaomi Mi Band 2 Smartband  -  International version black
   Link naar product: https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_676923.html?wid=4
   Alvast bedankt
  • Door Monkie
   Hi,
   Ben aan het kijken voor een air purifier. Dat spul van Dyson ziet er leuk uit, maar is wat overpriced vind ik. Daarom verder gaan zoeken. En ik kwam er al snel achter dat Xiaomi ook meerdere air purifiers heeft.
   Nu viel mijn oog op het volgende model: Original Xiaomi OLED Display Smart Air Purifier 2S.
   Nu was mijn vraag, zijn jullie ook van plan om dit model vanuit een EU-Warehouse te gaan versturen?
   Alvast bedankt
  • Door Monkie
   Kwam toevallig onderstaande afbeelding tegen op Amazon.de. April 2018 dus. Ben benieuwd of het klopt.

    
   Hebben jullie bij @GearBest al enig idee wanneer de nieuwe bulb en ledstrip beschikbaar komen? Of horen jullie dat ook pas kort voor een release?
×