Jump to content

 • Drifter
  Drifter

  Google home-speakers zwijgen na Update

  Sign in to follow this  

  Google heeft een firmware update uitgerold voor de slimme home-speakers, maar deze zorgt er helaas voor dat de apparaten niet meer werken. Gebruikers melden dat de speakers slechts vier witte leds laat zien en nergens meer op reageren. 

  Gebruikers klagen op Reddit en op het supportforum van Google. De apparaten zouden van de ene op de andere dag niet meer reageren. Google pusht regelmatig automatisch op de achtergrond updates naar de apparaten en daardoor kunnen gebruikers weinig doen om dit tegen te houden.

  Google is inmiddels op de hoogte van het probleem en werkt aan een oplossing. Aangezien de apparaten niet meer reageren en niet meer bereikt kunnen worden door Google, worden de kapotte speakers gratis vervangen.

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Gelukkig heb ik er geen last van gehad. Mijn speakers werken nog :) ik vraag mij wel af hoeveel stuks hier last van hebben gehad. Gaat het om duizenden....? Ik kan het niet vinden ;)

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  2 uur geleden zei Duken:

  ik vraag mij wel af hoeveel stuks hier last van hebben gehad. Gaat het om duizenden....? Ik kan het niet vinden

  Daar zal Google ook niet al teveel over loslaten denk ik. Volgens de laatste berichten wil Google de problemen nu ook zo snel mogelijk oplossen. Ze sporen iedereen aan wiens Google Home-speakers defect is door de update om dit te melden aan Google. Ter compensatie zal een gratis nieuwe smartspeaker worden opgestuurd. Google werkt ook aan een software-update voor Google Home zodat dergelijke problemen in de toekomst niet meer kan voorvallen.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Update breekt Apple Homepod

  Apple heeft een firmware update uitgerold voor de slimme Homepod-speakers, maar deze zorgt bij een aantal gebruikers helaas voor dat de apparaten niet meer werken. Gebruikers melden dat de LEDs aan de bovenkant alleen nog maar ronddraaien en dat de speaker zelf nergens meer op reageert.

  Was het vorige week nog Google die met een firmware-update de slimme speakers brickte, vandaag is het Apple. Gebruikers klagen op social media, Reddit en andere fora dat de slimme speakers nergens meer op reageren en dat resetten ook geen zin heeft. Apple is inmiddels op de hoogte van het probleem en raadt gebruikers aan hun speaker te ruilen. Ondertussen heeft Apple de gewraakte update teruggetrokken zodat er geen nieuwe slachtoffers vallen.

  Mocht de update nog wel klaar staan, installeer deze dan niet en schakel voorlopig de automatische updates uit door op je iOS-apparaat op het huis-icoontje linksboven te drukken, te navigeren naar software update en “installeer updates automatisch” uit te schakelen.

  Bron: Webwereld.nl

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Hiermee kan je veilig internetten en anoniem downloaden. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...