Spring naar bijdragen

  • IKEA verkoopt nieuwe 45 watt-snellader voor €14,99

     Delen


    Bij IKEA kun je naast meubels en decoraties ook elektronica vinden. Ze hebben onder andere opladers in hun assortiment. Voor een eenvoudige draadloze lader kun je al een exemplaar kopen voor slechts 4,99 euro. Als je liever een oplader met een draad gebruikt, kun je kiezen voor de SMÅHAGEL-oplader met drie poorten, ook verkrijgbaar voor 4,99 euro. Houd er wel rekening mee dat de oplaadsnelheid van de SMÅHAGEL niet erg hoog is, met een vermogen van 17 watt. 

    Als je op zoek bent naar een snellader, kun je kiezen voor de SJÖSS-snellader. Dit is de eerste snellader van IKEA met een laadsnelheid van 45 watt. Deze lader heeft twee usb-c-aansluitingen die werken met het USB-PD-laadprotocol, wat zorgt voor sneller opladen van je apparaten. Naast tablets en smartphones kan de SJÖSS-snellader ook gebruikt worden voor laptops die compatibel zijn met een 45W-lader. Bovendien ondersteunt deze snellader het PPS-protocol, wat betekent dat je Samsung-telefoons met 45W kunt opladen. 

    Schermafbeelding 2024-03-21 163004.jpg

    Op dit moment lijkt de 30W-variant van de SJÖSS-snellader nog niet beschikbaar te zijn in België. Het is niet bekend of deze in de toekomst wel verkrijgbaar zal zijn. Wat wel duidelijk is, is dat de prijzen van IKEA's snelladers aanzienlijk lager liggen dan die van concurrenten, die vaak rond de 25 euro kosten. Hoewel de kwaliteit nog niet bekend is, is het moeilijk om voor 14,99 euro een miskoop te doen.

    Het is niet de eerste keer dat IKEA betaalbare elektronica op de markt brengt. Vorig jaar lanceerde het warenhuis bijvoorbeeld betaalbare slimme sensoren, zoals de Badring-waterleksensor voor slechts 9,99 euro en de Parasoll deur- en raamsensor voor minder dan tien euro.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  2 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...