Jump to content

Diederik

Full members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Days Won

  3

Diederik last won the day on March 27

Diederik had the most liked content!

1 Follower

About Diederik

 • Birthday February 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Diederik's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • 2 year
 • Lekker actief
 • One Year In
 • Download links
 • Conversation Starter

Recent Badges

100

Reputation

 1. Dit mag niet maar ze mogen wel video's kijken met schaar geklede dames in veel te strakke niets verhullende pakjes die Yoga oefeningen doen onder noemer dit is ART.
 2. Je kan veel beter met bedrade controller gamen want je hebt een snellere response tijd dan een draadloze versie en zeker bij FPS games belangrijk.
 3. Het is te ziek voor woorden hoe zacht ze dit soort mensen aanpakken in Nederland. Opsluiten en nooit meer vrij laten!!!!
 4. Ik ben geen grote fan van Major Labels maar geef ze volledig gelijk. Belachelijk veel influencers en artiesten die afhankelijk zijn van muziek misbruikten het allemaal voor eigen succes want zeg nu zelf zonder Drake, Taylor Swft waren ze nooit bekend geweest op Tik Tok.
 5. Tis maar wat je kunst noemt en als dit alles is wat jullie hiermee kunnen hebben jullie nog een hoop te leren.
 6. Spotnet is het riool van nzb wereld en gebruik het al 10 jaar niet meer. Ik ben blij dat ik daar niet meer hoef te zijn voor content.
 7. Iedereen moet zich maar eens realiseren dat het sowieso dom is om naakt een foto of filmpje van jezelf te maken maar achteraf gaan huilen als ze gelekt zijn. Beter voorkomen dan later proberen te genezen.
 8. Na zo'n 25 jaar hebben de labels en maatschappijen er nog niets van begrepen. Kom met 1 centraal systeem zoals Crunchyroll (Anime) dat vrijwel alle shows aanbied tegen betaling van €15 per maand. Klanten blij, studio's ook blij is win win. Helaas willen de grote baasjes meer blijven verdienen over de rug van acteurs, muzikanten etc en onnodig decennia lang piraterij tegen gaan.
 9. Ik ben nu meer dan 10 jaar FB vrij en ik ben blij dat ik die keuze destijds gemaakt hebt.
 10. Wat een onwetend stuk weer zoals we al hadden kunnen lezen in het nieuws van Minister van veiligheid. Zoveel onkunde en dat van de Toeslagen affaire heeft niets te maken met discriminerende algoritmen maar puur met invoeren van informatie. Data wordt in gevoerd door de mens en niet AI zelf. Ik wordt zo moe van dit soort mensen die armoe zijn aan informatie over AI. De algoritmes worden ook ingevoerd door mensen en in dit geval van de Toeslagen affaire was het kabinet Rutte en zijn ministers die dit hebben ingevoerd. Er is niks mis met streng beleid maar wel als je er verkeerd mee omgaat wat nu ook gebeurd is. Los hiervan is deze berichtgeving ook niet om dit soort foute zaken aan te pakken maar meer omdat men niet wil hebben dat dingen zoals criminaliteit die bijvoorbeeld in Nederland voornamelijk in handen is van juist ja mensen met een migratie afkomst. Dit is bevestigd door meerdere onderzoeksbureaus zoals CBS maar je mag het niet meer benoemen. Feiten zijn feiten ook al wil je ze niet zien. Maar ze doelbewust weglaten zodat de waarheid verhuld wordt ben ik volledig mee oneens.
 11. Internet Poooooooooooooooooooooooooooooooowerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 12. Ik ben blij dat ik geen Apple heb maar gek dat mensen nu nog Smartphones hebben die ouder dan 6 jaar zijn
×
×
 • Create New...