Spring naar bijdragen

  • Illegale versie Avengers Endgame te zien op Filipijnse TV-zender

     Delen


    Orient Cable and Telecommunications Inc, een Filipijnse tv-zender, heeft een dag na de première van de nieuwe Avengers-film een illegaal gedownloade versie uitgezonden op tv. Tot groot ongenoegen van de lokale bioscopen. De uitgezonden versie lijkt een van het scherm gefilmde (cam) versie van de film te zijn waardoor de kwaliteit van de uitzending sowieso niet erg hoog was.

    De bioscoopketen Teatro Dapitan was in elk geval niet te spreken over de actie en overweegt Orient Cable and Telecommunications Inc. aan te klagen. Nadat de advocaten van Teatro de Dapitan donderdag naar de politie waren gegaan om aangifte te doen van het incident, stopte Orient Cable met het uitzenden van de film en verving deze door een andere oude, maar ook illegale Piraten-versie van "Captain Barbel".

    Het is niet duidelijk hoeveel mensen de film op tv hebben gekeken en/of hoeveel inkomsten Teatro Dapitan heeft misgelopen door deze stunt. Marvel/Disney hebben nog niet gereageerd op het voorval. Het management van Orient Cable zwijgt in alle talen en weigerde vrijdag een verklaring af te geven aan verslaggevers die bij het bedrijf aan de deur stonden.

    Een studente Multimedia Studies aan de Open University of the Philippines merkte op dat Orient Cable waarschijnlijk drie wetten heeft geschonden, Republic Act 8293 (RA) of de Intellectual Property Code van de Filippijnen, RA 10088 of de Anti-Camcording Act van 2010 en RA 10175 of de Cybercrime Prevention Act van 2012.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  1 lid is actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...