Jump to content

 • Duken
  Duken

  Link directory feature actief op Duken.nl

  We hebben weer wat moois beschikbaar gemaakt op Duken.nl. We bezitten nu ook een Links Directory waar je links kan vinden naar de gewenste content op basis van categorie. Momenteel staan veel links verdeeld over forum berichten en nieuws berichten door de gehele website. Deze zijn lastig te vinden en bij te werken. Met de links directory kan je nu op een prettige en makkelijke manier de links opzoeken en gebruiken.

  De directory bestaat uit een aantal categorieën, zoals Torrent sites, NZB sites, share sites etc. Deze bevatten vaak ook weer sub-categorieën zodat je snel alle Nederlandse torrent communities kan vinden of juist Nederlandse NZB communities.  

  In het overzicht zijn de nieuwste links snel te vinden en houden we ook de statistieken bij per link object. Hoeveel views, hits of reacties heeft deze link gehad. Alle link objecten zijn voorzien van een informatie over de website zelf en kan je ook vinden of registratie bijvoorbeeld verplicht is, hoeveel bestanden er te vinden zijn en hoeveel leden de website heeft.

  De links worden elke week automatisch gecontroleerd, dit zorgt ervoor dat de links binnen de directory altijd up-to-date zijn en werken. Als links niet meer reageren worden deze automatisch uit het systeem gehaald en eventueel weer actief gemaakt als de site online komt. 

  De meest gebruikte links zijn onderin de pagina te vinden van de Links Directory en los hiervan mag je natuurlijk ook commentaar geven op de link objecten. Last but not least, je mag zelf links toevoegen! De directory is volledig interactief en bij het versturen van een link worden er op basis van de categorie een paar simpele vragen gesteld die je kan beantwoorden. Daarna wordt er een foto van de website welke je opstuurt gemaakt en komt deze direct in het overzicht te staan met de websites. :)

  Heel veel plezier met deze nieuwe module en we hopen dat de leden en bezoekers van Duken verblijd kunnen worden met nieuwe links op de wondere wereld van het internet.  User Feedback

  Recommended Comments

  Ik gebruik norton deze heeft ook een vpn maar dan zonder snelheids verlies. Bij IpVanisch ging de download snelheid met meer als 50% terug.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By Discovery-G
   Beste,
   ik heb even een vraagje.
   Ik zie bij links naar diverse forums een aantal forums erbij staan waarvan ik zeker weet
   dat hier GEEN goedkeuring voor gegeven is.
    
   https://www.duken.nl/forums/links/category/14-ftp-warez-boards-direct-download-sharesites-en-overige/
   Lid Stars-King heeft o.a de volgende forums geplaatst:
   c2s.pw
   discoverthisplace.com
   mydreamstars.com
   back2happiness.eu
   beckuhgen4all.com ( geplaatst door Duken )
   Ik (Beheerder van Discover This Place) heb hier absoluut geen toestemming voor gegeven en zou het ook op prijs stellen als de gegevens van mijn forum verwijderd worden.
   back2happiness.eu is gesloten voor registratie.
   c2s.pw is alleen toegankelijk via een uitnodiging.
   beckuhgen4all.com is gesloten voor registratie.
   Beckuhgen4all zit hier zeker niet op te wachten, dit omdat BREIN voorheen al BedrockPlace op de hielen zat.

   Mijn persoonlijke mening is dat iemand die Beheerder van een forum is evt zijn/haar eigen forum hier kan plaatsen.
   Maar vind het niet op zijn plaats wanneer iemand zomaar linken van forums plaatst die eigenlijk liever als forum op de achtergrond blijven.
   Voorheen had ik het forum Discovery 4 You maar doordat iemand het leuk vond om het forum aan te geven heb ik Discovery 4 You
   van de hand gedaan en ben een nieuw forum begonnen.
   Het is een klein forum met ongeveer 200 trouwe leden en ik zit eerlijk gezegd niet te springen op een zondvloed van andere leden.
   Hoop dat hier begrip voor is en gehoor aan gegeven wordt.
   Alvast bedankt.
   Discovery-G
  • By Duken
   Het was weer een mooie dag voor de Duken community. Na ruim een jaar konden we eindelijk beginnen met de grote software upgrade. De site heeft een upgrade gehad van versie 4.4 naar de laatste 4.5. Er zijn veel nieuwe mogelijkheden geïmplementeerd waardoor onder andere de snelheid van de website omhoog is gegaan en er nieuwe mogelijkheden voor bezoekers en leden zijn zoals het nieuwe standaard thema.
   We draaien vanaf heden op de officiële Invision community 4.5 software. Wij hopen dat dit zorgt voor nog meer interactiviteit tussen de leden en een nog betere ervaring voor iedereen. Dit zijn de belangrijkste features:
   Belangrijke nieuwe functies / verbeteringen
   -  Nieuw Front-end design
   - Topic view en samenvatting
   - Pixabay foto's 
   -  AdminCP Dark Mode
   -  Site Statistieken ,  Search Insights , en  Club Statistieken
   -  Marketplace nu ingebouwd in de AdminCP
   -  Mobile App voor iOS en Android (Beta)
   -  Zapier Integration voor Invision Cloud Gemeenschappen
   - Rechts naast elk topic vinden we een samenvatting
   - En het toevoegen van afbeeldingen is heel fijn door de integratie met Pixabay 

   De hele lijst met upgrades welke voornamelijk op de achtergrond werken vind je hier.
   Als jullie tips, feedback hebben of problemen / fouten tegenkomen horen we dit graag in de reacties. Dan kunnen we deze verhelpen zodat de gebruikers ervaring bij iedereen goed blijft
  • By Duken
   Leden,
   Dit topic wil ik gebruiken om de feedback buiten de bestaande topics te houden. Los van de rapportage functies kan je ook in dit topic met elkaar bespreken als er zaken of berichten niet kloppen binnen het forum.
   Gebruik het als positieve feedback, snel lopen zaken uit de hand omdat de context niet begrepen wordt of verkeerd overkomt via tekst. Belangrijk is om te weten dat iedereen hier is om elkaar te helpen en het naar hun zin te hebben. Elkaar op punten, comma's of kleine stukjes tekst af te vallen gaan we niet doen. Ik hou van veel vrijheid en zie het goede in berichten maar kraak elkaar niet af. Ik weet dat ik een "makkelijke" admin ben maar volgens mij kunnen we het meeste onderling prima bepraten en oplossen.
   Als je je hier niet in thuis kan vinden is het helemaal geen probleem. Kijk dan even op andere forums. 
   Dus positief, positief en positief. 
   Dank!
 • Who was online  11 Users were Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...