Spring naar bijdragen

 • Drifter
  Drifter

  "Plagiaat" de illegale vorm van kopiëren van geschreven Content

  Zelfs de website TorrentFreak wordt dagelijks geplagieerd en dat is nog wel de grootste leverancier van het verstrekken van nieuwsberichten, die wij maar al te graag met onze leden willen delen omdat we graag op de hoogte blijven van de wereldwijde ontwikkelingen in de strijd tegen de Piraterij.

  We weten allemaal dat films, tv-programma's, muziek en games bijna direct worden gekopieerd zodra ze worden vrijgegeven, maar kopiëren is niet alleen beperkt tot die vier selecte groepen. In de afgelopen paar jaar is het nieuws van TorrentFreak op tientallen andere websites gekopieerd. Vele sites die actief zijn in de relatief nieuwe Kodi-nieuws-scene, nemen de artikelen van TorrentFreak over en presenteren ze op hun eigen platforms alsof het zelf geschreven artikelen zijn (dus zonder even te vermelden wat de originele bron is van het artikel).

  Sinds 2005 is TorrentFreak een behoorlijk populaire bron voor nieuws over het delen van bestanden, piraterij en auteursrechtelijk nieuws. Het is een project dat vele honderden uren per maand in beslag neemt bij de vele medewerkers achter deze site, die dol zijn op wat ze doen en alle lezers dankbaar zijn dat ze helpen, door de tijd te nemen hun artikelen te lezen en tips te sturen.

  Dit soort 'piraterij' biedt een interessante gedachtegang voor hun. In feite zou TorrentFreak niet bestaan als het niet voor piraterij was. Als de kwestie van de piraterij morgen is opgelost, zouden ze niets meer te melden hebben.

  Wanneer mensen beleefd vragen of ze hun inhoud mogen gebruiken, is het antwoord altijd 'ja'. Ze weten ook dat wanneer mensen hun artikelen kopiëren en deze op hun eigen sites plaatsen, ze een breder publiek bereiken. Het krijgen van het nieuws op alle mogelijke plekken is altijd hun eerste prioriteit geweest.

  Maar wat nog belangrijker is, ze zouden nooit in het zelfde licht gezien willen worden als diegenen die dreigen en er alles voor doen om te krijgen wat ze willen. Piraterij moet blijven en er is weinig tot niets wat iemand daaraan kan doen. Of het nu films, muziek of nieuwsartikelen zijn, iemand zal het ergens klonen en aanbieden aan het publiek.

  Ere aan de medewerkers van TorrentFreak

  bewerkt door Drifter  Terugkoppeling

  Recommended Comments

  Geweldige site vind ik het. Ik kom er met regelmaat en vindt er veel goede berichten  allemaal in het genre wat mijn aanspreekt. 

  Bedankt voor je toevoeging drifter. :)

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites


  Doe mee met dit gesprek....

  Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

  Gast
  Voeg een opmerking toe...

  ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

  ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Product Review

 • Nieuwe handleiding

 • Nu op het forum

  • Hackers hebben via de updatesoftware van computermaker Asus malafide software (malware) weten te verspreiden. De aanvalssoftware werd op deze manier op een half miljoen computers geïnstalleerd, aldus onderzoekers van antivirusbedrijf Kaspersky tegenover Motherboard. De malware was vermomd als een update voor Asus-computers. Door binnen te dringen in de software voor automatische updates, kon de software op grote schaal worden geïnstalleerd op computers. De updatesoftware staat standaard geïnstalleerd op alle computers van Asus en kijkt eens in de zoveel tijd of er nieuwe updatesoftware beschikbaar is.   De onderzoekers denken dat de malware op een half miljoen computers terecht is gekomen, maar is gebruikt om slechts zeshonderd computers actief aan te vallen. De malware keek of de getroffen computer één van deze zeshonderd apparaten was. Bleek dit het geval, dan werd er extra malware geïnstalleerd. Deze stelde de hackers in staat om binnen te dringen op de computers. Gestolen beveiligingscertificaat misbruikt voor malware De hackers gebruikten een gestolen beveiligingscertificaat van Asus, waardoor ze hun malware konden signeren. Hierdoor werd de aanvallende code niet door standaard virusscanners gedetecteerd. De malafide software werd in januari voor het eerst opgemerkt. De meeste getroffen computers staan volgens Kaspersky in Rusland, gevolgd door Duitsland en Frankrijk. De beveiligingsonderzoekers zeggen Asus te hebben ingelicht, maar de computermaker heeft tot op heden klanten niet geïnformeerd.     Toon volledig nieuwsbericht
  • Mijn fout dan, ik dacht dat het ebooks-shares.net was! Bedankt voor je uitleg!  Ja klopt ben lid van TNG, en helaas is Mystic Girl gestopt met uploaden... Zal even in het overzicht kijken of ik er nog leuke sites bij krijg heb al meerdere namelijk. 
  • Klopt helemaal, het aanbod is heel redelijk op dit moment. Het verdwijnen van MysticGirl van een van deze communities is echter wel een grote aderlating. Hoop dat die weer snel ergens op gaat duiken.
  • Net maar even gekeken en het wonder van de Maandag is geschied, ze zijn weer gewoon online. 
  • Er zijn een aantal sites die een naam gebruiken die erg op elkaar lijken, maar de site waar hier zoveel leden zich blind op staren en nooit een invite te zien krijgen is nog steeds in de lucht https://ebooks-shares.org/account-signup.php Er zijn op dit moment best wel een aantal NZB community's die de allernieuwste E-books uploaden, maar daar zal je dan toch wel even een registratie moeten doen. In ons overzicht staan tenminste 3 websites waar je een hoop nieuwe content kan vinden.
 • Laatste nieuws

×
×
 • Nieuwe aanmaken...