Spring naar bijdragen

  • Steam stopt met ondersteuning Windows 7, 8 en 8.1

     Delen


    Valve, de organisatie achter het populaire spelplatform Steam, heeft de ondersteuning voor Windows 7, 8 en 8.1 officieel stopgezet op 1 januari 2024. Dit besluit werd reeds vorig jaar aangekondigd, waardoor gebruikers van deze besturingssystemen tijd hadden om te upgraden naar een nieuwere versie van Windows om onbeperkte toegang tot hun Steam-spellen en -software te blijven behouden.

    In hun verklaring liet Valve weten dat, hoewel de Steam software, apps en games nog voor onbepaalde tijd zullen blijven functioneren op Windows 7, 8 en 8.1, er geen nieuwe updates, patches of andere vormen van ondersteuning meer zullen worden aangeboden voor deze besturingssystemen. Dit betekent dat hoewel de software nog enige tijd kan worden gebruikt, zich na verloop van tijd technische problemen kunnen voordoen die niet door Valve zullen worden behandeld.

    Voor gebruikers die vasthouden aan Windows 7, 8 of 8.1, is het belangrijk om zich ervan bewust te zijn dat hun gaming-ervaring mogelijk kan worden beïnvloed door dit besluit. Valve adviseert haar gebruikers om een upgrade uit te voeren naar een nieuwere versie van Windows om een ononderbroken en veilige toegang tot alle Steam-features te blijven garanderen.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  4 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...