Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:erik73

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

erik73's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • Week One Done
 • Dedicated
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

 1. Ik heb inmiddels wup installer kunnen openen op de Wii. Maar nu krijg ik een error melding,te weten: Mcp_installgetinfo 0×fffbf3e2 Wat gaat er verkeerd,iemand een idee?
 2. Dit deed ik bij de gewone Wii ook,dit werkte prima. Maar nu voor de Wii u gaat het allemaal iets lastiger. Ik wil ook niet de externe harde schijf wissen,nu er een aantal spellen op staan. Maar ik krijg het zo ook niet echt voor elkaar.
 3. Ik heb de schijf aan de pc gedaan,back up manager opgestart maar deze ziet de harde schijf ook niet. Nu heb ik in computerbeheer gezien dat er ook geen letter aan de schijf is toe gekend. Er staat bij niet toegewezen. Kan ik hier een letter aan toe kennen,of ben ik dan nog verder van huis. Ik moet ook niet hebben dat ze de harde schijf niet meer kunnen gebruiken. De persoon waar ik de wii u van heb gekocht stuurde het volgende. Spellen kunt u downloaden via usb helper op de pc. Middels een sd kaart met exploit software kunt u de gedownloade spellen met het programma wup installer mod y installeren op de wiiu. Het exploit starten kan via de site https://www.marktplaats.nl/gateway.html?url=http%3A%2F%2Fu.wiidb.de 17:52
 4. Ik ga er morgen even mee aan de gang. Ik heb de harde schijf al aan de pc gedaan,maar deze werd niet herkent. Als ik je nu goed begrijp,gebeurt dit wel met back up manager gebeurt. Ik heb nl met dit programma wat spellen op een stick gezet,maar toen kreeg ik op de Wii u weer de melding dat de stick geformatteerd moest worden. Ik ga jou uitleg van hier boven uit proberen,en laat even weten of het gelukt is.
 5. Dat klopt,de wii u is gekocht met harde schijf met daarop de spellen. Nu wil ik zelf graag andere spellen downloaden en erop zetten. Ik heb usb helper geinstalleerd op mijn pc,daar kan ik ook spellen weghalen. Nu wil ik graag de spellen op een usb stick zetten,en deze dan op de harde schijf overzetten. Daar zit het probleem.
 6. Ik weet niet wat ik verkeert doe,maar ik krijg de melding dat de memory stick niet goed is geformatteerd. Laat ik dit door de Wii u doen ,dan herkent de pc hem weer niet. Wat doe ik ik verkeerd? En als ik het bestand USB loader op de stick zet staat er al een mapje apps op waar alles in staat,dit is en wel goed? Verder kan ik in het homebrew geen app USB loader vinden,komt dit door dat het niet goed gaat met de stick? Ben hier niet zo in thuis...
 7. Dank je wel,ik ga er mee aan de gang. Je hoort er nog van.
 8. Dank voor je reactie,een Nederlandstalige versie zou fijn zijn.
 9. Goedendag,ik ben nieuw hier op het forum. Ik heb een Wii u gekocht met externe harde schijf voor mijn kinderen. Nu staan hier een aantal spellen op die ze kunnen spelen. Maar nu is mijn vraag hoe kan ik hier zelf nieuwe spellen op zetten die ze kunnen spelen? Ik heb het programma USB helper al gedownload,maar veel verder kom ik nog niet. Moet ik nog iets anders doen om dit voor elkaar te krijgen? Als ik nl een spel via USB helper op een USB stick zet,dan herkent de Wii u deze niet. Wie kan mij stap voor stap hier mee helpen? Alvast bedankt voor enige reactie.
×
×
 • Create New...