Spring naar bijdragen

DonderWolk

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DonderWolk geplaatst

  1. Die screen stond in een PM die op extreme torrents is verstuurd, maar is niet een bericht dat door extreme verstuurd is. Goed die Pm lezen
  2. Extreme Torrents meld dat helemaal niet. Dat is een screenshot van een PM die gestuurd is aantal dagen geleden op Ultimate Force. Niet dingen door elkaar gaan halen
  3. Een VPN is een hulpmiddel om niet door je IP te kunnen worden achterhaald, echter is een VPN alleen niet voldoende. Er worden inderdaad bij elke post die je op usenet maakt "headers meegepost". in deze headers staan specifieke ID's waarmee een usenetprovider kan zien met welke account van hun, het gepost is. De headers kun je bekijken door newsleecher te installeren en in newsleecher de usenet group waarin gepost is te "Headeren" , hierdoor krijg je binnen newsleecher een overzicht van wat er allemaal is gepost, je kan dan een post opzoeken en de headers daarvan laten inlezen. Je krijgt dan te zien wat tuinbever als voorbeeld gebruikte. zo kan dus jan en alleman dat inzien. Een VPN alleen is dus niet voldoende. Je zult via een usenet account moeten werken die helemaal anoniem is. Zodat de usenetprovider helemaal niks over jouw weet. Maar dan nog kan de usenetprovider die account afsluiten als ze merken dat die gebruikt word om illegaal materiaal op usenet te uploaden, dan ben je je account (en geld) kwijt.
  4. Ja, klopt. en omdat die persoon veel anderen weer persoonlijk kende of contact mee had, zijn die ook nat gegaan, dat is wat extreme ermee wil zeggen. Hou prive en dit gescheiden. ga niet bij elkaar op de koffie enzo. deel geen persoonlijke dingen etc.
  5. Ze zijn om 06;00 in de ochtend bij hem, pas rond 13:00 gaat forum en discord uit de lucht. Brein heeft dus 6 uur lekker kunnen meekijken op het forum en discord en alles kunnen loggen. Want MRaudi heeft inmmers zijn login verstrekt , zoals hij zelf aangeeft.
  6. " Gisteren is inderdaad gebeurd wat velen al vreesden, maar wat ik altijd hoopte dat niet zou gebeuren: er stond een aardig groepje mensen aan de voordeur om zes uur 's ochtends met bevelschrift tot huizoeking." Wat allang bekend was dat zoiets eraan zat te komen. Waarom dan nog een volledige backup van het forum en database thuis hebben? Met andere woorden, Brein heeft dus alles. Vind dit heel erg kwalijk dat Mr Audi blijkbaar niet even heeft nagedacht en tot de conclusie kwam dat het misschien beter zou zijn om te zorgen dat er niks te vinden zou zijn. hij is vaak zat gewaarschuwd dat brein achter hem aanzat.
  7. Het is inderdaad jammer, en voor de duidelijkheid, ik wil geen haat zaaien verder, mijn commentaar is goed bedoeld.
  8. Ik wil toch even reageren, Er was wel degelijk bekend dat er een lopend onderzoek was, door Brein/BAF/ Het is zelfs gewoon nog besproken op de openbare discord dat de host verzoeken had binnen gekregen van brein om de eigenaar te identificeren. Mr Audi heeft altijd zijn kop in het zand gestoken en gezegt dat Brein/BAF hem niks kon maken omdat hij belg is. dit kon iedereen ook lezen op de openbare discord. Ook waren zijn prive gegevens zo te vinden op het internet. Hij is daarvoor al diverse keren gewaarschuwd, maar elke keer het antwoord "Brein kan me niks maken in BE, en BAF doet niks" Ik gun niemand om op deze manier te moeten stoppen, maar het is er ook beetje zelf naar gemaakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...