Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:DonderWolk

Read-only
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DonderWolk

 1. Die screen stond in een PM die op extreme torrents is verstuurd, maar is niet een bericht dat door extreme verstuurd is. Goed die Pm lezen
 2. Extreme Torrents meld dat helemaal niet. Dat is een screenshot van een PM die gestuurd is aantal dagen geleden op Ultimate Force. Niet dingen door elkaar gaan halen
 3. Een VPN is een hulpmiddel om niet door je IP te kunnen worden achterhaald, echter is een VPN alleen niet voldoende. Er worden inderdaad bij elke post die je op usenet maakt "headers meegepost". in deze headers staan specifieke ID's waarmee een usenetprovider kan zien met welke account van hun, het gepost is. De headers kun je bekijken door newsleecher te installeren en in newsleecher de usenet group waarin gepost is te "Headeren" , hierdoor krijg je binnen newsleecher een overzicht van wat er allemaal is gepost, je kan dan een post opzoeken en de headers daarvan laten inlezen. Je krijgt dan te zien wat tuinbever als voorbeeld gebruikte. zo kan dus jan en alleman dat inzien. Een VPN alleen is dus niet voldoende. Je zult via een usenet account moeten werken die helemaal anoniem is. Zodat de usenetprovider helemaal niks over jouw weet. Maar dan nog kan de usenetprovider die account afsluiten als ze merken dat die gebruikt word om illegaal materiaal op usenet te uploaden, dan ben je je account (en geld) kwijt.
 4. Ja, klopt. en omdat die persoon veel anderen weer persoonlijk kende of contact mee had, zijn die ook nat gegaan, dat is wat extreme ermee wil zeggen. Hou prive en dit gescheiden. ga niet bij elkaar op de koffie enzo. deel geen persoonlijke dingen etc.
 5. Ze zijn om 06;00 in de ochtend bij hem, pas rond 13:00 gaat forum en discord uit de lucht. Brein heeft dus 6 uur lekker kunnen meekijken op het forum en discord en alles kunnen loggen. Want MRaudi heeft inmmers zijn login verstrekt , zoals hij zelf aangeeft.
 6. " Gisteren is inderdaad gebeurd wat velen al vreesden, maar wat ik altijd hoopte dat niet zou gebeuren: er stond een aardig groepje mensen aan de voordeur om zes uur 's ochtends met bevelschrift tot huizoeking." Wat allang bekend was dat zoiets eraan zat te komen. Waarom dan nog een volledige backup van het forum en database thuis hebben? Met andere woorden, Brein heeft dus alles. Vind dit heel erg kwalijk dat Mr Audi blijkbaar niet even heeft nagedacht en tot de conclusie kwam dat het misschien beter zou zijn om te zorgen dat er niks te vinden zou zijn. hij is vaak zat gewaarschuwd dat brein achter hem aanzat.
 7. Het is inderdaad jammer, en voor de duidelijkheid, ik wil geen haat zaaien verder, mijn commentaar is goed bedoeld.
 8. Ik wil toch even reageren, Er was wel degelijk bekend dat er een lopend onderzoek was, door Brein/BAF/ Het is zelfs gewoon nog besproken op de openbare discord dat de host verzoeken had binnen gekregen van brein om de eigenaar te identificeren. Mr Audi heeft altijd zijn kop in het zand gestoken en gezegt dat Brein/BAF hem niks kon maken omdat hij belg is. dit kon iedereen ook lezen op de openbare discord. Ook waren zijn prive gegevens zo te vinden op het internet. Hij is daarvoor al diverse keren gewaarschuwd, maar elke keer het antwoord "Brein kan me niks maken in BE, en BAF doet niks" Ik gun niemand om op deze manier te moeten stoppen, maar het is er ook beetje zelf naar gemaakt.
 9. Brein zit dus achter je forum aan, dat is wat ik hieruit kan opmaken. en dit was toch al een hele tijd bekend, dat dit gedaan zou worden? Niks nieuws toch?
 10. En de naam van degene die het bericht geplaatst heeft is veranderd van @Edjuh71 naar Roryfan71. Vraag me af waarom?
 11. Er zijn inderdaad users die ondanks verzoeken om een " juiste" client te gebruiken , toch een verkeerde client blijven gebruiken of die het nut er niet van inzien. Er word altijd geprobeerd om een user te helpen, maar als die user dan al aangeeft dat hun account maar verwijdert moet worden, dan gaat het beheer daar ook geen tijd meer insteken. Er is altijd bereidheid om users te helpen. Beetje makkelijk om het nu af te schuiven op de staff van Extreme torrents, terwijl de user toch echt degene is die de handdoek in de ring gooit en aangeeft dat de account maar verwijdert moet worden.
×
×
 • Create New...