Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Fluitketel

Read-only
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fluitketel's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Collaborator
 • Reacting Well
 • First Post
 • One Month Later
 • Week One Done

Recent Badges

17

Reputation

 1. 1 miljoen illegale IPTV abonnementen is erg veel. Vraag me af hoe ze dat kunnen berekenen. Natte vingerwerk?
 2. Eindelijk licht in de darkness. Ziet er verzorgd uit met veel aanbod. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.
 3. @Skeletor Geen aanval naar jou. In de uitleg wordt benoemt dat de sub die uit de video wordt gehaald een hardcoded sub is. De lezer wordt een foute benaming aangeleerd wat tot verwarring kan leiden bij vragen hierover. We weten allebei niet waar de aanvrager de ondertiteling uit wil halen bv BluRay, DVD, AVI,MKV. Omdat de aanvrager het over series heeft, ga ik vanuit dat het om het MKV formaat gaat. In dat geval is wat Singularity zegt SubtitleEdit een handig progje mits het een SRT-sub betreft. Je sleept de MKV naar SE en selecteer vervolgens in het pop-upscherm de gewenste SRT. https://nikse.dk/subtitleedit
 4. Is dit de goede uitleg. Bij mijn weten is hardcoded sub ingebakken die niet instelbaar is en niet uit de video kan slopen.
 5. Oké. Ik deel mijn account met meerdere. Ik ben verantwoordelijk voor hetgeen wat jij upload. Bankgegevens zijn afdoende, rest is aannemelijk. Ik mag hopen dat het uploaden bij een onschuldig filmpje blijft en niet iets met sex met kinderen. Buiten de boete ga ik nog de bak in ook voor iets wat ik niet gedaan heb. Ik houd erover op. Zoals Tuinbever zegt: doe wat je ermee doet.
 6. @Anoniem57 Goed om gelezen te hebben. Uitspraak geldt dus ook voor de overige providers. Jurisprudentie noemen we dat. Wat je ook leest is dat Brein de betaalgegevens wil hebben en de IP adressen die gebruikt zijn bij het doen van uploads. Ik hoop dat je het met me eens bent dat de locatie van het IPadres moet overeenkomen met het adres behorende bij de betaalgegevens, anders heeft Brein geen zaak. (lees mijn voorbeeld boven) Aangezien uploaders met VPN inloggen en uploaden heeft Brein het nakijken tenzij ........ uploader zonder VPN heeft gepost of denkt dat hij door de mand is gevallen en een bekentenis aflegt.
 7. Beste Tuinbever. Vervelend dat je Eweka in diskrediet brengt. Je betoog is gebaseerd op indianenverhalen. Onze privacy is beschermd door de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) Ook Eweka dient zich net zoals de andere providers daar aan te houden. Dat Eweka je kenbaar maakt dat je wordt gemonitord of mail van derden doorstuurt staat daar los van. Je IP, NAW (als die er zijn) en bankgegevens worden niet vrijgegeven. Je IP is leidinggevend. Mochten ze IP hebben waarmee auteursrechtelijk materiaal is geüpload of de linken zijn verspreid, dan kunnen ze terecht bij Ziggo, KPN etc. Een verwijzing naar Eweka zoals je beschrijft in je digitale handtekening zegt niets. Je laat zien dat de uploader inlogt bij Eweka. IP is niet te zien en als die te zien is dan is het de IP van de VPN. Ik betaal account bij een willekeurige provider. Een jaarlijks cadeautje voor mijn neefje die het account met 10 medestudenten deelt. Als de provider mijn bankgegevens vrij geeft dan kan ik volgens jou bezoek verwachten? Aanbellen mogen ze altijd echter ik heb niets want ik up/download niet. Ik moet ze doorverwijzen naar neef en zijn medestudenten. Succes. Ongetwijfeld gaan we roepen dat degene die het account afsluit verantwoordelijk is. Misschien ergens anders maar niet in NL. Zat mensen die een auto delen. Als een van hen in de nachtelijke uren een ernstig ongeluk maakt en zonder te stoppen doorrijdt, is dan de kentekenhouder die de volgende ochtend wordt opgezocht verantwoordelijk en misschien zelfs wordt gearresteerd? Laten we het niet hopen. Kortom uploaden met VPN is niks mee. Je bent niet te tracen.
 8. VPN-provider werkt alleen mee met overheidsinstanties. Die leven boven de wet. Een stichting, een rechtspersoon die net zoveel rechten heeft als de bakker bij mij om de hoek, valt buiten de boot. Als het anders zou zijn dan zal de algemene voorwaarden moeten worden aangepast of men kan beter stoppen met zo'n dienst aan te bieden. Zinloos.
 9. Je ziet maar weer dat angst een slechte raadgever is. 2 Posters hebben een schikking getroffen. Op welke wijze ze benaderd zijn laten ze niet weten. Of ze gebeld zijn, een aangetekende brief is bezorgd of mail ontvangen weten we niet. Hoop broodje aap verhalen worden de wereld in geslingerd. Mijn VPN - payserverprovider deugen opeens niet meer. Onzin. Ik kijk liever naar de posters die buiten schot zijn gebleven. Als voorbeeld PingPong die onlangs met pensioen is gegaan. Meer dan 8 jaar flink gespot waarbij de bovengenoemde posters in het niet vallen. Voor Tim een vis die die graag had willen vangen. Niet gelukt omdat PingPong beter de boel had dichtgetimmerd en zijn kop niet boven het maaiveld uitstak. Blijkbaar kan het wel mits je voorzichtig en alert blijft.
 10. Brein moet weer pronken met zijn trofee en is er op uit om vooral angst te zaaien. Wederom een poster die eieren voor zijn geld kiest door te bekennen en te schikken. In Nederland is nog steeds 'degene die eist, die bewijst.' Het hebben van NAW alleen zegt niets. Met een IPadres en de daaraan gekoppelde NAW zou je over een overtuigend bewijs kunnen spreken.
×
×
 • Create New...