Spring naar bijdragen

Baloo

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Baloo geplaatst

  1. Goed bericht! Aanmelding is gelukt. Mooi dat er zorg is om veiligheid en dat veel bewaard is gebleven.
  2. Je zou het programma VLC Media Player kunnen gebruiken (freeware). Open de film in VLC Media Player. Ga in de menubalk naar Weergave. Klik vervolgens VLsub en dan Research. Je kunt nu in een menu de taal kiezen en laten zoeken op hash of naam. Meestal krijg je diverse keuzes voor diverse formaten van de film is gepost.
  3. Je hebt groot gelijk Skeletor: "dan maar liever SABnzbd". Meestal gebruik ik ook SABnzb. Nu liet ik toevallig Alt.Binz de nzb verwerken en dan is het leuk om weer eens na te gaan hoe reparatie ook kan als de gedownloade bestanden niet automatisch worden omgezet. En ja, het kost wel meer tijd. Overigens hoef je niet alle bestanden aan te passen door er .rar achter te zetten. Je laat (in mijn geval) Multirar zijn werk doen met de par2 bestanden. Als Multipaar alle bestanden nagelopen heeft kun je o.a. de optie hernoemen aanklikken. Het programma zet dan automatisch alle bestanden om in bestanden met de extensie rar. Die kun je vervolgens uitpakken. QuickPar gebruik ik al een poos niet meer omdat ik ooit gelezen heb dat Multipar meer mogelijkheden biedt.
  4. Het probleem met de "rare" bestanden (bestanden zonder de extensie .rar) doet zich ook voor in mijn oude programma Alt.Binz. Je moet even wat gaan knutselen. Er worden .par2 bestanden meegestuurd. Let op welke bestanden dit zijn (ook weer "rare" bestanden zonder extensie). Download ze, zet de extensie par2 achter de naam en openen met bijv. Multipar. Het programma Multipar vraagt of je wilt hernoemen. Klik ja en je hebt keurig alle *.rar bestanden die je vervolgens uitpakt. Ik heb dat zojuist gedaan bij een serie met 71 .rar bestanden. Je kunt natuurlijk ook zoals Skeletor SABnzbd gebruiken.
  5. Na registreren en een dag wachten kon ik wel de forums bekijken.
  6. Jammer, weer een die ik door moet strepen. Ik keek altijd uit naar de bijdragen van Goenie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...