Spring naar bijdragen

rdz83

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Alles door rdz83 geplaatst

  1. Hij is maar af en toe open. Ik had mijn invite toen van Reddit, daar bieden ze ze aan, of je kan er een vragen: https://www.reddit.com/r/UsenetInvites/ Zo heb ik ook invites gekregen voor dognzb en nzb planet.
  2. rdz83

    Ninja Central

    Ik heb me geregistreerd, bedankt!
  3. Bedankt, ik zal het eens proberen. Klopt, alleen bij podnapisi hoef je geen account te hebben, die kan je gewoon aanvinken en dan kan je subs downloaden. Maar opensubtitles heeft wel meer subs.
  4. Dat lijkt me wel een handig programma, is dat dit?: https://github.com/SubtitleEdit/subtitleedit/releases
  5. Als je via Kodi kijkt kan je tijdens het kijken ook zoeken naar subs op bv opensubtitles.org of podnapisi. Dan zie je een lijstje met subs en als je er een aanklikt dan downloadt hij het meteen in srt formaat, en heb je het er meteen bij. Alleen moet je wel kijken dat je de juiste neemt, anders loopt het niet synchroon.
  6. Hoi, ik vond dit email adres in mijn mailbox: admin@drunkenslug.com
  7. Oh ik had dat niet goed gelezen, het zijn idd 5 downloads per dag, en 25 api hits, ik ben al een tijdje vip member dus kan dat zo ook niet zien. Nzbserver daar kijk ik idd ook weleens op nog, want soms lopen die ondertitels van opensubtitles ook niet gelijk, waardoor je een andere moet zoeken.
  8. Het kost idd wel 20 euro voor een jaar (of anderhalf jaar als je met bitcoin betaald). Al is die beperking voor api hits, dus je kan wel gewoon onbeperkt de nzbs van de site halen. En ondertiteling zit er niet bij, maar daar zou je bazarr weer voor kunnen gebruiken, die download automatisch subs voor alles wat je met sonarr en radarr download. Nederlandse communities zijn inderdaad makkelijker, maar die zijn er helaas bijna niet meer.
  9. Het is idd even zoeken. Maar je kan dit soort indexers het beste gebruiken met een programma als Sonarr ( https://sonarr.tv/#download ), dan hoef je op de site zelf niet te zoeken. In je profiel op drunkenslug heb je een API code die je dan in Sonarr kan invullen, en dan kan je via Sonarr zoeken naar een TV serie. Sonarr kijkt dan of die serie er op staat en ook in de kwaliteit die je wil (bv 1080p of 4K), en als hij er op staat stuurt hij een signaal naar je client (bv. SABnzbd) en dan gaat hij de serie downloaden. Je kan er ook voor kiezen dat de bestanden op een bepaalde manier hernoemt worden (bv naam_serie_S01E01), dus je hoeft zelf bijna niets meer te doen. Films zoeken kan op dezelfde manier met het programma Radarr, en je hebt nog meer van dit soort programma's. Je kan ook meerdere indexers in die programma's invoeren, dan kan je met 1 zoekopdracht op bv. 8 verschillende sites zoeken, dat werkt heel makkelijk.
  10. Die heb je nu niet nodig, je kan je gewoon registreren via die link hier boven.
  11. Goedemorgen, Ik zag net dat Drunkenslug open is voor registratie; https://drunkenslug.com/register Voor deze site moet je normaalgesproken een invite hebben. Deze site kan je goed gebruiken in combinatie met Sonarr / Radarr, er staat heel veel op. Het gebeurt maar af en toe dat ie open is, en vaak maar voor een dag of 2, dus wees er snel bij!
  12. Ik download bijna alles van buitenlandse sites tegenwoordig: https://www.duken.nl/forums/links/category/10-buitenlandse-nzb-communities/ Sommige heb je wel een invite nodig, maar niet allemaal, NZB Geek bv. daar staat veel op en je hebt geen invite nodig. Voor de andere kan je een invite vragen op Reddit. Series downloaden doe ik automatisch met Sonarr en films met radarr, de ondertiteling wordt automatisch gedownload met Bazarr, van Opensubtitles.org. En met Kodi kan ik ook via een addon ondertiteling downloaden van Opensubtitles. Het is wel wat werk om dit alles te installeren, maar dan kan je wel alles downloaden, en het gaat heel makkelijk. Je hoeft ook nooit in te loggen op die NZB sites, het gaat allemaal via die programma's.
  13. rdz83

    Hoi

    Graag gedaan!
  14. rdz83

    NZB.cat

    Amerikaanse NZB indexer. Invite vragen via Reddit: https://www.reddit.com/r/UsenetInvites/
  15. rdz83

    NZBGeek.info

    Amerikaanse NZB indexer.
  16. rdz83

    Hoi

    Ik zal eens kijken, bedankt
  17. rdz83

    Hoi

    Hoi, Ik ben Ruud en ben nieuw op deze site, bedankt voor het accepteren. Downloaden doe ik van nieuwsgroepen van voornamelijk buitenlandse indexers, ik hoop hier wat nieuw (nederlandse) sites te kunnen n vinden. Fijne dag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...