Spring naar bijdragen

Mattberanus

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mattberanus geplaatst

  1. De jonge fotograaf Tun en z'n vriendin Jane rijden per ongeluk een vrouw aan op straat. De vrouw overlijdt aan haar verwondingen en Thun en Jane ontvluchten de plaats van het ongeluk. Een tijd later komt Thun een mysterieuze schaduw tegen op een van zijn foto's. Hij gaat ervan uit dat het gewoon een slechte foto is. De schaduwen blijven echter opduiken en Thun merkt op dat de vorm van de schaduw wel erg lijkt op het gezicht van de vrouw die hij had aangereden.
  2. Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig.
  3. Voor de jonge Wyatt Earp zijn familie, gerechtigheid en eerlijkheid de drie belangrijkste dingen in het leven. Dat heeft hij zo van zijn vader geleerd. Wyatt huwt met Urilla, zijn jeugdliefde, en gaat rechten studeren. Later vertrekt hij naar Wichita en daarna naar Dodge City. Daar krijgt hij de sheriffster opgespeld.
  4. Fenton Meeks neemt contact op met de FBI om te melden dat zijn broer Adam misschien de seriemoordenaar is die zichzelf God's Hands noemt. Via flashbacks zien we de jeugd van Meeks met een vader die geloofde dat hij op een missie van God was om de demonen te vernietigen die zich in menselijke lichamen bevonden. Fenton zag zijn vader als een slechte man, terwijl Adam hem als held zag.
  5. New Mexico, 1886. Een vader keert terug naar zijn gezin, tientallen jaren nadat hij hen had verlaten om bij de Apaches te gaan leven. Het blijkt dat zijn vrouw al lang is overleden en dat zijn nu volwassen dochter geen enkel begrip of gevoel meer voor hem heeft.
  6. Edward Carnby is een detective die het paranormale en bovennatuurlijke onderzoekt. Hij probeert de moord van zijn beste vriend op te lossen en dat leidt hem naar gevaarlijke gebeurtenissen waarin blijkt dat demonen de wereld over komen nemen. Slechts hij en zijn ex-vriendin en antropologe kunnen de mensheid redden.
  7. De student Eddie Kasalivich werk als technicus voor een wetenschappelijk team dat een alternatieve energiebron ontdekt. Wanneer één van de wetenschappers vermoord en de uitvinding gestolen wordt, krijgen Eddie en natuurkundige Lily Sinclair hier de schuld van. Ze moeten vluchten voor hun leven, met de FBI, CIA en andere partijen achter zich aan. Paul Shannon, Eddie's mentor, is de baas van een wetenschappelijk bedrijf dat commerciële interesse heeft in de uitvinding.
  8. In het kleine Amerikaanse plaatsje Midwich vallen op een dag plotseling alle mensen en dieren een paar uur lang flauw. Niet veel later blijkt dat een aantal van de vrouwelijke bewoners van Midwich ineens zwanger is. De kinderen die zij negen maanden later baren hebben een identiek uiterlijk en zijn op zeer jonge leeftijd al ontzettend intelligent. Als er dan verscheidene doden beginnen te vallen, weten de dorpelingen dat er iets goed mis is met deze vreemde kinderen.
  9. Roger Ferris is een CIA-agent in het Midden-Oosten. Hij krijgt opdracht om een succesvolle terreurcel uit Jordanië te ontmantelen door de leider ervan op te pakken. Hulp komt van zijn chef, Ed Hoffman, en het hoofd van de Jordaanse inlichtingendienst. Maar wie van deze mannen is het meest te vertrouwen wanneer het gaat om zijn eigen veiligheid?
  10. Ellen rijdt met een bepaalde reden het kleine en saaie prairie stadje Redemption binnen. Wanneer Ellen de plaatselijke saloon bezoekt wordt daar net de jaarlijkse schietwedstrijd 'Quick Draw' georganiseerd door de charismatische John Herod, die het voor het zeggen heeft Redemption.
  11. Een psychiater doet zijn uiterste best om de vrijheid van zijn gekidnapte dochter terug te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet hij eerst belangrijke informatie zien te krijgen van zijn nieuwe patiënt: een gewelddadig 18-jaar oud meisje.
  12. New York 2022. In de door criminaliteit en overbevolking verpeste stad leven de mensen bijna alleen nog op het synthetische voedsel van het grote concern Soylent. Als een van de directeuren van dit bedrijf wordt vermoord, ontdekt politieman Thorn, die op zoek gaat naar de moordenaar, de verschrikkelijke achtergronden van de moord.
  13. Verhaal over Kildren, jongeren die gedoemd zijn hun hele leven in hun tienerjaren door te brengen. Ze zijn zich er van bewust dat elke dag hun laatste kan zijn, aangezien de volwassenen hen in een oorlog hebben gestort voor hun eigen entertainment. Doordat ze dus elke dag riskeren te sterven zijn ze tevens gedwongen elke dag het maximale uit hun leven te halen.
  14. Skadoosh! Dit is de wereldpremière van gloednieuwe avontuur van Po, van de makers van Kung Fu Panda! Oké, hij mag dan de woeste Tai Lung verslagen hebben, nu staat onze Drakentijger voor de grootste uitdaging waarvoor Shifu hem ooit gesteld heeft. Hij krijgt daarbij natuurlijk hulp van Adder, Tijgerin, Aap, Kraanvogel en Sprinkhaan.
  15. Batgirl oftewel Barbara Gordon wordt ontvoerd door Mr. Freeze en Batman en Robin gaan samen op onderzoek uit. Het blijkt dat Mr. Freeze Batgirl nodig heeft als onvrijwillige orgaandonor voor zijn zieke vrouw Nora Fries.
  16. In een verre toekomst vindt de cyberdokter Daisuke Ido de restanten van de jonge cyborg Gally op de schroothoop. Hij herbouwt de cyborg volledig, maar haar geheugen is gewist. Het enige dat ze zich nog kan herinneren zijn haar dodelijke gevechtstechnieken. Gally wordt premiejager en ontmoet de jonge Yugo. Samen dromen ze ervan naar Zalem te gaan, een zwevende stad die boven de Aarde hangt...
  17. Een mysterieuze explosie ontstaat in het centrum van Seiretei in Soul Society, waardoor het vernield wordt. Als Ichigo Kurosaki naar Soul Society gaat om onderzoek te doen, wordt hij aangevallen door de Shinigami's, zijn vroegere vrienden.
  18. Detective Danny Fisher uit New Orleans beleeft de zwaarste dag uit zijn leven wanneer een zware crimineel zijn vriendin Molly kidnapt. De ontvoerder laat Danny twaalf opdrachten uitvoeren om zo zijn vriendin in leven te houden.
  19. Een jonge man groeit op in een Kung Fu school en wordt gerekruteerd door een Universitaire basketbal team, om zijn hele goede slam dunk talent. We zien hoe hij zijn tijd gebruikt tussen de training en wedstrijden, zijn strijd met een mede teamgenoot voor het meisje van zijn dromen. En ook probeert hij zijn familie te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...