Jump to content

Edjuh 71

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Edjuh 71

 1. bij de webversie hoef je niet in te loggen, maar bij de app wel, daarom heb ik beide. werkt de ene niet, dan doet de ander het altijd.
 2. misschien staat er op je pc een firewall, die hem beveiligd. maar je kan hem ook op een windows computer installeren. wie weet werkt dit. via deze link kan je het proberen. https://www.downloaden-spotnet.nl/?gclid=Cj0KCQjwrs2XBhDjARIsAHVymmR7XqMyH04OuktNv2oa2NcwSjmuu876VMgcLS9uKjS9d5ZQE9ATStMaArcvEALw_wcB misschien dat het dan wel lukt.
 3. we moeten er maar het beste van hopen. voorlopig blijft hij een beveiligingsmelding maken, dus wie weet komt er wel een nieuwe via een omweg. we wachten het rustig af.
 4. @cindy2 klopt inderdaad. had het ook gelezen inderdaad. maar vond de melding dat er een file-error was wel heel raar. Er wordt bij mij gemeld dat het aan mijn computer-beveiliging ligt ?!?, dus daarom hoop ik ook, dat het met het onderhoud te maken heeft en niet met mijn pc ik wacht het rustig af....
 5. ik kom ook niet meer op de site. een beveiligingsprobleem, die ik er niet af krijg. Beveiligde verbinding mislukt Fout tijdens het verbinden met libertas.international. PR_END_OF_FILE_ERROR De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd. Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren. ik heb een VPN en er is niks veranderd bij mij. Maar waar ik ook probeer, bij welke browser ook. hij geeft dit steeds aan. dus hopen dat hij terug komt, anders is het maar, helaas van korte duur geweest.
 6. sinds kort heb ik ook VPN van surfshark en het enige bij mij is dat de torrent-downloads minder snel worden, maar dat neem ik voor lief. Het werkt voor mij perfect en ze houden goed contact over alles. Beter dan maar wat langer wachten, dan een fikse boete of dat je downloadsites niet meer kan bezoeken.
 7. Edjuh 71

  it's me

  hallo, ik ben nieuw hier. ik ben edmee71 en ik ga eens op mijn gemak rondkijken op deze site. Ik ben eerlijk gezegd lid geworden, daar ik op zoek was wat er met private-release was gebeurd. Helaas heb ik ontdekt dat de site verwijderd is. alvast bedankt dat ik hier mag zijn. groeten van Edmee71
 8. vanmorgen nog een leuke serie gedownload. dus is ben zeer verbaasd. erg jammer dit. ik hoop dat er gauw weer ergens een nieuwe site komt. Nu nog 1 ouderwetse site die ik ook al tijden gebruik. En that is it. sterkte in ieder geval voor iedereen.
×
×
 • Create New...