Jump to content

grandma

Full members
 • Posts

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by grandma

 1. Ik heb een laptop, waar ik mee download en test, van de grond af opnieuw geïnstalleerd met alleen Windows7 Pro 64bit en de broodnodige software zoals legitieme PIA VPN + legitieme NOD32 + NZBGet. Voordat deze een verbinding heeft gehad met internet heb ik een een image van deze installatie gemaakt, internet is alleen te bereiken via bekabeld netwerk. Vertrouwd spul wat ik download kan ik naar een ander deel van het netwerk verhuizen zodat ik het niet kwijtraak De image gebruik ik via een script wat, telkens als ik de laptop opstart, de vorige installatie overschrijft in de hoop eventueel per abuis gedownloade troep en ellende zoals bovenstaande te elimineren. Beetje paranoia maar tot nu toe vrij gebleven van van alles en nog wat. Met een goede SSD gaat het nog redelijk snel ook, vroegah deed ik dit ook met Windows 95 & XP op de oude vertrouwde HDD maar als die ging booten dan kon je wel koffie gaan drinken. Tegenwoordig gaat het lekker rap. Zoals bovenstaand bericht maar weer bevestigd kappuh met gratis software installeren....niets is gratis. Misschien geen slecht idee om de richtlijnen hierboven eens te checken, kost niet veel tijd. You never know......
 2. Ook jaren Avast gebruikt tot uitkwam dat ze ook al jaren mijn surf gedrag verkochten, echt jammer dat dit nog steeds mogelijk is. Overgestapt naar de NOD32 met licentie voor 3 jaar. Zal ooit misschien wel uitkomen dat deze ook allerlei data van je heeft verzamelt oid maar geeft beter gevoel dan de freeware versies.
 3. Mooi artikel, bedankt. Voorgaande jaren echt serieus veel geld uit gegeven aan alle handen wifi verbeter equipement maar nooit echt het gewenste resultaat. Heb een paar jaar geleden de 3 pack ORBI RBR750 set gekocht voor ons huis gebouwd in 1980, zijnde 1 router en 2 satellieten en sindsdien overal (en altijd) 100% bereik. We hadden zelfs met 1 satelliet minder gekund. Ok was en is nog steeds veel geld maar het gezeur over bad wifi was wel direct verleden tijd, in de router ook veel mogelijkheden om je netwerk te tweaken. Tot nu toe een van de beste hardware investeringen ooit. Abonnement is de CAIWAY glasvezel (sorry geen andere keus) 600 Mbit/s download en 600 Mbit/s upload. Bijlage is een speedtest van zojuist met telefoon vanaf de zolder.
 4. Ga ik mij ook eens in verdiepen. Heb wel een AI gebruikt voor het sinterklaas gedicht van afgelopen jaar maar dat leek of die zowel dronken als stoned was op het moment van z'n AI gebruiken. M'n dochter vond het gedicht wel geweldig..... Bovenstaand ziet er iig geweldig uit.
 5. Tegenwoordig is geduld hebben het juiste woord. Niet veel maar wel met regelmaat wordt er genoeg gepost via diversen forums. Ok. lang zoveel niet als voorgaande jaren maar er komt uiteindelijk genoeg voorbij.
 6. Nou super bedankt voor deze mooie tut, ik ga hier zeker mee aan de slag
 7. Inderdaad vooral goed blijven lezen en altijd check check dubbel check
×
×
 • Create New...