Jump to content

Simon_62

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Simon_62

 1. Buitenlandse nzb communities kun je nog wel aardig scoren. Ik heb zojuist nzbforyou toegevoegd in de link sectie bovenaan. Maar inderdaad het wordt dunner bij de dag. Als er straks een totalitair wereldregime geïnstalleerd is dan zal het snel afgelopen zijn met alles. Over 5 jaar ken je internet niet meer terug. Anoniem surfen is dan onmogelijk waarschijnlijk,. Je kan alleen het internet op via je digital ID. Alles wat je doet wordt gevolgd en opgeslagen. Alles wat je zegt of schrijft wordt door AI gemodereerd. Zeg je iets wat het regime niet bevalt automatische melding en staat de politie voor je deur. VPN toegang verboden/afgeschermd door je provider. Dark web zal niet meer bestaan. Zoiets zie ik voor me. De trend is duidelijk.
 2. Canadese nzb community. Veel aanbod, veel leden. Posts hebben wachtwoord dus weinig takedowns. Aanmelden via VPN kan/mag. Max. 2 nzb's per ca. 10 uur, tenzij je een donatie doet. NL subs moet je elders even ophalen bij de bekende sites (b.v. https://www.opensubtitles.org/ )
 3. Nou dit is nog 'ns goed nieuws zo op deze zondag! Hartelijk dank! Heb me al aangemeld, maar de activatie mail laat nog op zich wachten, maar ik heb geduld, het zal wel eventjes druk zijn voor de admins. Respect! Groeten, Simon. [Edit]: Ik heb approval, hartelijk dank! Ziet er gelikt uit deze site en nog snel ook! Complimenten!
 4. Ik heb niet de technische vaardigheden om een eigen site op te zetten helaas, naast een full time job en een gezin te onderhouden gaat dat niet lukken. Als ik tijd had en de kennis zou ik het doen. Ik was vroeger (jaren 80) ook zendpiraat, ik hou wel van beetje spanning en heb een hardgrondige hekel aan zwaar bemoeiende overheden met hun oneindig veel regeltjes. Vrijheid blijheid.
 5. Duidelijk. Nu begin ik het te snappen. Waar men in de berichtgeving aan de leden het over had van een site waar continu dingen bekend gemaakt werden was Duken zelf! Men was waarschijnlijk niet blij bij Samuraiplace daar over. Het is wel een heel besloten clubje. Normaal zou je blij zijn als een site reclame over je maakt. Volledig mee eens dat "invite only" websites geen plaats hebben in de Duken community. Maar goed het lost het probleem van velen van ons dat je nergens meer binnen komt niet op.
 6. Plotseling kan ik geen berichten meer vinden van samuraiplace.com. Wat is er toch aan de hand? Je kunt je nergens meer aanmelden zonder invite. Die kunnen de meeste mensen niet bemachtigen (ik ook niet). Maar nu is zelfs samuraiplace.com verdwenen van duken.nl. Hun website is wel in de lucht maar ja, je kunt als gewone sterveling niet inloggen en aanmelden. Er zijn vreemde dingen gaande, maakt me alleen maar meer nieuwsgierig. Heeft iemand meer info?
 7. De schrik zit er goed in bij de forums zo blijkt. Men reageert ook niet via het contactformulier, ook niet bij Wiseguys. In feite geeft men zich gewonnen, een trieste ontwikkeling. Een community waar je niet meer kan joinen is eigenlijk geen community meer. Eigenlijk wel raar want zo'n forum doet op zich niets fout, er wordt geen materiaal gedeeld waar bepaalde rechten op zouden zitten. Een bepaalde instantie in Hoofddorp zal nu wel de champagne open hebben getrokken.
 8. usenet.farm kun je betalen met bitcoin en paysafecard. Alleen E-mail adres nodig voor een account. PureUsenet is er ook 1 en nog een Nederlandse ook. Uit IJsland is er XLNed.
 9. Interessante info in deze draad. Voor uploaders is dus als ik het goed begrijp de usenet provider de zwakke plek. Er zijn voor zover ik weet veel providers in het buitenland, b.v. Zuid Afrika. Hoe kan Brein dan zo'n uploader traceren? Ik denk toch niet dat zo'n provider gegevens gaat verstrekken van hun accounts.
 10. Yep en komt niet meer terug, zeker weten. Mr. Audi hebben ze te pakken en hij is voldoende geintimideerd, steeds hetzelfde patroon, hetzelfde succesvolle protocol. Probeer je aan te melden bij: https://board.nzb-wiseguys.com/index.php?/login/ Als ze hun naam eer aan doen blijven die wel in de lucht. Kennis is macht. Ze gaan het druk krijgen
 11. Alles is gebaseerd op intimidatie. Daar zijn die smerige overheids gestapo heel goed in. De gewone burger kent z'n eigen recht niet en daar maken ze onvoorstelbaar veel misbruik van. Je hoeft NOOIT mee te werken aan "onderzoeken" die nadelig kunnen zijn in rechtzaken, je hoeft nooit mee te werken aan je eigen veroordeling, dat is een internationaal recht en maar goed ook. Helaas weet bijna niemand dit. Ze duwen een fake dwangsom formulier onder je neus en de onwetende gaat overstag. Werkt 9 van de 10 keer en dat weten ze. Ik ging met m'n armen over elkaar zitten en zeggen heren/dames doe je ding, ik doe niet mee. Als je dan alles encrypted hebt veel succes. Truecrypt b.v. is nog steeds onkraakbaar en daardoor is er een schijn opgewekt dat het niet "safe" is en de mensen trappen er in. De makers van Truecrypt zijn ook geintimideerd om het project te stoppen want het was onkraakbaar. Zo werkt dat met overheden, het zijn smeerlappen.
 12. Ik verbaas me ook dat men niet b.v. d.m.v. truecrypt de zaak op de harde schijf versleuteld. Dat Mr. Audi "gedwongen" werd mee te werken via een briefje waarop dwansommen stonden is gewoon bluf van de gestapo, volgens algemeen en internationaal recht hoef je NOOIT mee te werken aan je eigen veroordeling, die dwangsom is dus fake, dat mag helemaal niet. Maar ja, intimideren daar zijn ze goed in en de meeste mensen kennen hun recht niet. Waarschijnlijk is Mr. Audi nog vrij jong en onervaren in het leven en daar maakt die Brein/Belgische gestapo handig gebruik van. Erg triest weer allemaal, door onwetendheid zijn nu weer posters in gevaar door feitelijk onkunde van de site beheerder. Ik neem toch wel aan dat posters ALTIJD via VPN werken, dus het kan meevallen. Als ik "gedwongen" zou worden op m'n paypal in te loggen typte ik expres meerdere keren een verkeert wachtwoord zodat de zaak geblokkeerd wordt door paypal. Verder als ze door bleven intimideren dan viel ik gewoon flauw, ogen dicht op de grond vallen en geen reactie meer geven (menselijke shutdown), "door de stress".
×
×
 • Create New...