Spring naar bijdragen

Eagle2022

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Eagle2022 geplaatst

  1. Bedankt Wiseguys Team en in het bijzonder de posters en spotters, voor de mooie tijd en content!
  2. Dit gaat dus alleen op voor de emulatiesoftware? Of krijgen users met een softmod (Atmosphere) ook "last" van deze beveiliging? Denuvo, deze "beveilging" zit toch ook op PC games? Hoe houdt deze beveiliging het tegenwoordig vol op PC games? Ik weet nog dat eerder vaak met enkele dagen na een nieuwe game inclusief de Denuvo beveiliging deze vrijwel binnen een week omzeilt werd. Ook door het toevoegen van deze beveiliging op PC games werd de speelbaarheid een stuk minder vanwege de stevige achtergrond recources welke Denuvo gebruikt. Benieuwd hoe lang het duurt dat deze beveiliging weer omzeilt gaat worden. Het zal i.i.g. een sport zijn voor een aantal om dit voor elkaar te krijgen.
  3. Ja ik had het over hem omdat ik nogal shocked was wat er allemaal over hem gezegd werd hier zo open. "Verder ben ik het wel met je eens, maar hier op duken komen zo vaak namen voor, dat het eigenlijk normaal is." Dat inderdaad. Ik wil gewoon een punt maken in het algemeen, dat iedereen even oplet wat er over iemand gezegd wordt. Lijkt me dat als zulke dingen over jezelf gedeeld worden ook niet gewenst is. Doe dat dan ook niet over een ander.
  4. Ik wil toch even iets kwijt. Of het nu wel of niet DownUnder geweest is, het nogmaals noemen van deze persoon zijn woonplaats of andere info van een andere poster/spotter welke wie iets en waar gedaan heeft vind ik persoonlijk gewoon ongepast op deze info site. Zie het steeds vaker dat bepaalde posters of admins ed. zoals bijv. Audi, na zijn huisbezoek, hier ook nog even de rest van zijn activiteiten worden meegedeeld. Dit is een prachtig informatieve website, maar Brein leest hier natuurlijk ook mee. Alle info die jullie hier even neerkwakken in de reacties is natuurlijk alleen maar slechte info voor iemand, houden jullie hier wel rekening mee? Je kan het hier niet mee eens zijn, maar dit is mijn mening. Waarschijnlijk en van horen zeggen.... Je weet het dus eigenlijk niet zeker? Maar je deelt dan maar wel (negatieve) info over een user op een open website. Je geeft zo wel even een trap tegen de schenen van DownUnder terwijl je iets niet zeker weet!
  5. Het gaat dan wel heel hard zo. De grote fora zullen wel niet meer komen vrees ik, hooguit een aantal welke anoniem onder de radar willen blijven voor een klein koppeltje.
  6. Toch spotgoedkoop dit. Erg tevreden over PIA.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...