Spring naar bijdragen

Baquinn

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Baquinn geplaatst

  1. Ik heb nu spotnet gebruikt (https://www.spotnet.tk/) omdat daar over gerept werd. Zou dit het probleem zijn?
  2. Vreemd. Ik had met het uitproberen ook Eweka geprobeerd (via de gratis trial). Echter die vond ze wel maar kreeg ze niet gedownload.. Nogmaals ik ben nieuw tot deze manier dus wellicht doe ik iets fout?
  3. Ik heb net even gekeken maar de meeste zijn niet meer binnen te halen. Helaas. Of het moet zijn dat ik het niet snap (ben helemaal nieuw vwbt news groepen)
  4. Bedankt! Om heel specifiek te zijn zoek ik de volgende series nog: Maple town (lijkt van de aard bodem verdwenen). Sinbad de zeeman. Wickie de viking. Liefst Nederlands maar engels is ook prima. Hoop zo dat iemand me een zetje in de goede richting kan geven
  5. Zeker! Echter helaas niet alle afleveringen van bijvoorbeeld een Sinbad de zeeman, Maple Town, Star street :). Bedankt in ieder geval!
  6. Bedankt voor je reactie. Ik zie nergens een optie op mijn reactie te bewerken dus ik zal de vraag via deze weg anders formuleren. Ik ben op zoek naar een manier om oude cartoons te kijken. Zoals: Sinbad de Zeeman Vicky de viking Nils Holgersson Maple town Dommel Ovide en zijn vriendjes Etc Liefst NL gesproken maar mag ook Engels :). Kan iemand mij een zetje in de goede richting geven?
  7. Iemand hier die toevallig nog de oude cartoons heeft? Zoals: Sinbad de Zeeman Vicky de viking Nils Holgersson Maple town Dommel Ovide en zijn vriendjes Etc Liefst NL gesproken maar mag ook Engels :).
  8. Baquinn

    Even voorstellen

    Hey hey, Mijn naam is Baquinn. Ik ben hier voor het eerst :)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...