Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Nothingtodisplay

Read-only
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nothingtodisplay's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • Week One Done
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

32

Reputation

 1. De melding van Email is verzonden is een fout vanuit de forum software, en hebben we inmiddels zelf opgelost. Na registratie krijg je die melding niet meer.
 2. Een wachtrij op goedkeuring van accounts is er op dit moment niet. Langer dan 24uur gaat het niet duren. Aanmelding wordt verwijderd zodra er NIET aan de voorwaarden wordt voldaan. Nogmaals let goed op dat je geen VPN aan hebt staan! Gebruik geen MOBIEL netwerk met registratie! Gebruik geen PROXY! NIET via een DATACENTER! Niet via een mobiele telefoon GEEN Ipad e.d zaken Er wordt actief op gecontroleerd. LET OP!!! Je krijgt GEEN!! activatie mail nadat je account is goedgekeurd volgens de voorwaarden. Log uit en probeer het op een later tijdstip nogmaals om te kijken of je geaccepteerd bent door opnieuw in te loggen met de gegevens die je hebt genoteerd!! (je gebruikersnaam en wachtwoord) Als deze bent vergeten te noteren, dan zal je een nieuw account moeten maken, let daar dus op!!
 3. Binnen 24uur is een aanvraag afgehandeld. Email krijg je niet. Ook al zegt het systeem van wel. Is je account niet werkend dan zal je opnieuw moeten registreren - zonder VPN - PROXY -MOBIEL NETWERK of via een data centrum. Gebruik geen aanstootgevende/ongewenste gebruikersnamen! En probeer na de registratie evt met VPN of je account werkt.
 4. We bemoeien niet met de discussie. Misschien helpen wat tips! *Als je per ongeluk met VPN/Mobiel hebt geregistreerd en account is verwijderd - registreer opnieuw "wel beperkt" *Registreer niet met een telefoon ook al staat het op wifi. *Krijg je de melding dit is een gevaarlijke site -dan is dat je firewall die blokkeer - voeg website toe als veilig. *kan je helemaal niet verbinden met de website - probeer dan alternatieve dns server instellen bij je netwerk instellingen - 1.1.1.1 werkt zeker!
 5. Beste Duken leden, Wij zijn een gezellig forum gestart genaamd harddarkenss.xyz Een compleet nieuwe crew. Registreren met VPN, Mobiel, Proxy of via Data Centrum e.d is NIET toegestaan. Wij maken geen gebruik van Email. Bewaar je inloggegevens goed! Controle van accounts is handmatig, log dus na registratie uit en probeer vervolgens of je account werkt, of dat je geweigerd bent door het toepassen van bovenstaande NIET toegestane registraties. IP gegevens worden verwijderd na goedkeuring. Klagen, schelden en flamen heeft geen zin aangezien we hier toch niet lezen en geen gebruik van email maken. Het kan voorkomen dat soms de registratie gesloten is ivm drukte!
×
×
 • Create New...