Spring naar bijdragen

FunyponyMatthews

Full members
  • Aantal bijdragen

    208
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

FunyponyMatthews's Prestaties

 Liefhebber

Liefhebber (6/17)

  • Eén week actief
  •  Gespreksstarter
  • Film fan

Recente Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Een groep individuen wordt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog persoonlijk geselecteerd door regerende president Franklin D. Roosevelt om Duitsland binnen te dringen en waardevolle meesterwerken uit de kunstgeschiedenis te redden van de Nazi’s.
  2. John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon te helpen. Die is betrokken bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.
  3. Politieagent John McClane krijgt de opdracht de jonge hacker Matt Farrell op te halen. Het lijkt in eerste instantie een routineklus te worden, maar als McClane en Farrell ineens aangevallen worden in Farrell's appartement, blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Ze ontdekken dan dat Thomas Gabriel het hele land bedreigt met een complot om het computersysteem en de technische structuur waar de Amerikaanse economie op drijft te saboteren.
  4. Op een publieke plek in New York vindt een explosie plaats, die opgeëist wordt door een man die zich Simon noemt en alleen met John McClane wil praten. McClane is een zwaar alcoholistische agent die z'n badge niet meer heeft, maar alleen als hij de opdrachten van Simon uitvoert zullen de explosies stoppen.
  5. Als de agent John McClane weer eens voor kerst in Washington is, ziet hij iets vreemds op de luchthaven. Hij grijpt in en ontdekt dat het om zeer zware jongens gaat, al weet hij niet wat ze van plan zijn.
  6. Frank Moses en zijn team van voormalig CIA-agenten zullen hun krachten wederom samen moeten bundelen om, al toerend door Europa, hun vijanden uit te schakelen. Frank en de andere agenten zijn op zoek naar een massavernietigingswapen.
  7. 'Red' vertelt het verhaal van Frank Moses, een voormalig CIA agent, die nu een rustig leven leidt. Totdat op een dag een hightech huurmoordenaarsteam opduikt die hem wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer op in een ultieme poging te overleven.
  8. Michael Sullivan werkt voor misdaadbaas John Rooney. Michaels oudste zoon is benieuwd naar de werkzaamheden van zijn vader, en wanneer deze weer eens voor Rooney op pad gaat, besluit hij hem te volgen.
  9. Kara (Supergirl), oftewel de Vrouw van Staal, is de nicht van Superman van Krypton. Ze is getransporteerd naar de aarde om de Omegaheadron te zoeken en terug te brengen. De Omegaheadron is de belangrijke krachtbron voor haar eigen planeet, en moet teruggebracht worden om haar uitstervende stad te redden.
  10. Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen.
  11. Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is er echter in deze periode niet op vooruit gegaan, en de mensen, in het bijzonder Lois Lane, denken eigenlijk dat ze beter af waren geweest als Superman helemaal nooit had bestaan. Maar deze gedachten worden al snel weer bijgesteld als blijkt dat het kwaad terugkomt in Metropolis en Superman de enige is die de stad nog kan redden.
  12. Lex Luthor is het zat om altijd maar door Superman verslagen te worden en grijpt zijn kans als de wereldleiders besluiten om alle atoomwapens te vernietigen. Hij gebruikt een haar van Superman om een eigen Supermens te maken. Superman komt erachter dat deze 'Nuclear Man' minstens net zo sterk als hij is en heeft zijn handen vol om de ravage op te lossen die Nuclear Man veroorzaakt.
  13. De miljonair Ross Webster gebruikt de sullige, maar geniale Gus Gorman om een wapen tegen Superman te maken. Ze ontwikkelen een eigen versie van Kryptoniet om Superman te verslaan, maar het goedje heeft een onverwachte uitwerking. Gus bouwt een supercomputer die de zwakke plek van Superman bloot kan leggen, maar als de computer een eigen leven gaat leiden, is iedereen in gevaar.
  14. Na een atoombom in de ruimte tot ontploffing te hebben gebracht, zorgt Superman er ongewild voor dat drie criminelen van Krypton uit hun ruimtegevangenis kunnen ontsnappen. Ze komen naar de aarde om de macht over te nemen. Helaas heeft Superman net zijn krachten opgegeven omdat hij verder wil met Lois Lane. Zal hij de superschurken nog kunnen verslaan?
  15. Omdat Jor-El de raad van Krypton niet kon overtuigen dat hun planeet zal verwoest worden, stuurt hij zijn zoon Kal-El naar de planeet aarde, zodat hij hun ras kan redden. Daar wordt Kal-El opgevoed door de familie Kent, ze noemen hem Clark Kent. Op aarde blijkt hij over superkrachten te beschikken, met die krachten wilt hij het slechte in de wereld bestrijden. Als hij volwassen is gaat hij in Metropolis bij de Daily Planet werken als reporter. Daar leert hij zijn eerste liefde kennen, Lois Lane.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...