Spring naar bijdragen

Woelmuis

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Woelmuis geplaatst

  1. Hurley je lijkt nogal zeker van je zaak misschien kan jij mij dan aangeven waar Place2Home, First-Releases en al die andere sites gebleven zijn of wie er verantwoordelijk is voor het uit de lucht halen van deze? Dit voordat ik zomaar weer iets de lucht in slinger 😃
  2. Met andere woorden ik zeg dat ik ze niet zwart wil maken en/of plat gooien maar ik DDOS ze toch helemaal de tering hahahaha En zo ben ik nu lekker als enige site over en heb de concurrentie lekker uitgeschakeld zonder dat ze denken dat ik het gedaan heb. Tenminste zo lees ik het nu.
  3. Het vreemde in deze situatie is dat Ultimate Force oproept om te helpen met Extreme neer te halen aangezien deze (van wat ik gehoord heb) de site bestookt met DDOS aanvallen. En uiteindelijk alle sites van de beheerder waar Ultimate Force ook op zit down zijn momenteel. Dan kan je dit toch zien als een oproep die averechts gewerkt heeft.
  4. Laten we met zijn allen hopen dat de boel weer snel in de lucht is. Op dit moment wordt de spoeling wel dun. Leuk voor de concurrenten van deze sites maar niet voor ons als gebruikers.
  5. Vreemd is dat alle torrent sites offline zijn en er nog maar 1 actief is momenteel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...