Spring naar bijdragen

Mafketel

Full members
  • Aantal bijdragen

    144
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    20

Alles door Mafketel geplaatst

  1. PlayStation Plus games voor september 2024 aangekondigd Met nog een paar dagen te gaan voordat de negende maand van het jaar 2024 aanbreekt, heeft Sony PlayStation bekendgemaakt welke games PlayStation Plus abonnees in september mogen verwachten. Het gaat zoals altijd om drie titels die aan het ‘gratis’ aanbod van PlayStation Plus Essential worden toegevoegd en dat zijn de volgende: Harry Potter: Quidditch Champions (PS4/PS5) MLB The Show (PS4/PS5) Little Nightmares II (PS4/PS5) Deze games zijn vanaf dinsdag 3 september beschikbaar. Dit betekent ook dat de huidige games nog tot en met aanstaande maandag beschikbaar zijn. De huidige line-up bestaat uit: LEGO Star Wars The Skywalker Saga (PS4/PS5), Five Nights at Freddy’s Security Breach (PS4/PS5) en Ender Lilies: Quietus of the Knights (PS4).
  2. Welkom cowboy, In deze saloon is het aangenaam vertoeven.. Goede whiskey, mooie automatische piano en op het podium de beste danseressen op het web.. Mocht je nog met vragen zitten aarzel dan niet om die te stellen.
  3. Dit zijn de PlayStation Plus Extra en Premium games voor augustus 2024 Sony heeft de games onthuld die deze maand worden toegevoegd aan het aanbod van PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Alle games zullen vanaf 20 augustus beschikbaar zijn. PlayStation Plus Extra + Premium (Game Catalog) The Witcher 3: Wild Hunt - PS4, PS5 Wild Hearts Standard Edition - PS5 Cult of the Lamb - PS4, PS5 Ride 5 - PS5 Watch Dogs 2 - PS4 (a PlayStation Plus rerelease) Sword Art Online: Last Recollection - PS4, PS5 Naruto to Boruto: Shinobi Striker - PS4 Sword Art Online: Alicization Lycoris - PS4 Sword Art Online: Fatal Bullet - PS4 Sword Art Online: Hollow Realization - PS4 PlayStation Plus Premium (PSVR2 + Classics) Vacation Simulator - PS VR2 (PSVR2 + PSVR) TimeSplitters - PS4, PS5 TimeSplitters 2 - PS4, PS5 TimeSplitters: Future Perfect - PS4, PS5 Sword Art Online: Lost Song - PS4 (streaming only)
  4. Fijne vakantie en hoop voor je dat het idd zulk goed blijft. Wel jammer voor de tv... Moet ie maar ff wachten.. 🤣 🤣
  5. Welkom kleurrijke dame. Veel plezier in deze geweldige communitie. Er is hier zeker veel te lezen en ook te leren. Zit je met een vraag aarzel dan niet om die te stellen.
  6. PlayStation Plus games voor augustus 2024 aangekondigd Volgende week dinsdag zitten we in de maand augustus en gezien dat de eerste dinsdag van de maand is, mogen we natuurlijk weer een PlayStation Plus Essential update verwachten. Sony heeft nu via het PlayStation Blog bekendgemaakt welke titels er in de pijplijn zitten en dat zijn de onderstaande. LEGO Star Wars The Skywalker Saga (PS4/PS5) Five Nights at Freddy’s Security Breach (PS4/PS5) Ender Lilies: Quietus of the Knights (PS4) Dit betekent ook dat je nog tot dinsdag hebt om de games van juli te downloaden of claimen. De line-up van deze maand bestaat uit: Borderlands 3, NHL 24 en Among Us.
  7. Alsof ze nog niet genoeg bepalen... Het is je eigen recht om te bepalen wat je met je mobiele apparaten doet en daarop zet. We krijgen al een lading bloatware van ze en daarvan kan je een deel niet eens verwijderen en alleen maar uitzetten. (mss wel als je je apparaat BOOT maar niet iedereen heeft daar zin in of kan dat). Gelukkig kan je het wel uitzetten zoals te lezen is in het onderstaande artikel.: Geniale Android-functies verdwijnt op Samsung-telefoons (maar het is te fixen) De verandering is onderdeel van de One UI 6.1.1-update. Deze update is beschikbaar voor de nieuwste toestellen en wordt ook uitgerold naar oudere modellen. Een nieuwe functie, Auto Blocker, doet precies wat de naam al zegt: hij blokkeert automatisch de installatie van apps van onbekende bronnen. Dat is flink balen als je een toffe app op het oog hebt die niet te vinden is in de Play Store. Maar ook begrijpelijk, want als je niet precies weet wat je doet, kan sideloaden je blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Je loopt namelijk een wat grotere kans op virussen of aanvallen van hackers. Voor de ervaren Android-gebruiker is deze functie juist onmisbaar vanwege de grote keuzevrijheid die het biedt. Het goede nieuws is dat je nog steeds apps van buiten de app-store kunt installeren. Het kost alleen iets meer moeite. Android zet het uit, maar Samsung zet het aan Als je een Samsung Galaxy met One UI 6.1.1 hebt en je kunt geen apps sideloaden, ga dan naar Instellingen. Tik op Beveiliging en privacy, en dan op Auto Blocker. Daar kun je de schakelaar uitzetten. Vervolgens moet je een biometrische verificatie geven, meestal een vingerafdruk, om de verandering te bevestigen. Houd er rekening mee dat je de Android-functie weer kan inschakelen als je gegevens herstelt van een telefoon met een oudere versie van de Samsung-software, van vóór de One UI 6.1.1-update. Nu kun je weer heerlijk genieten van apps buiten de Play Store. Installeer alleen apps van buiten de Google Play Store en de Samsung Galaxy Store als je zeker weet dat ze van betrouwbare ontwikkelaars en bronnen komen.
  8. Hopend op mooie dingen. 

    Hopen mooie dingen zich op.... 

  9. Welkom op DUKEN. Er is hier idd veel te vinden en er is een zeer behulpzame communitie. Dus geniet van wat je vind en als je vragen hebt laat het niet achterwege om die te stellen.
  10. PlayStation Plus Extra en Premium line-up voor juli aangekondigd Volgende week dinsdag zal er een nieuwe PlayStation Plus update plaatsvinden, waarmee de games voor PlayStation Plus Extra en Premium worden toegevoegd. Zoals gebruikelijk heeft Sony de line-up vandaag via het PlayStation Blog bekendgemaakt. Daarmee weten we dat we vanaf volgende week dinsdag de onderstaande nieuwe toevoegingen in de bibliotheek mogen verwachten. PlayStation Plus Extra Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion (PS4/PS5) Remnant 2 (PS5) Mount & Blade II: Bannerlord (PS4/PS5) No More Heroes 3 (PS4/PS5) Pathfinder: Wrath of the Righteous (PS4/PS5) The Jackbox Party 9 (PS4/PS5) Steep (PS4) Deadcraft (PS4) Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition (PS4) PlayStation Plus Premium Job Simulator (PS VR2) Summoner (PS4/PS5) Ratchet & Clank: Size Matters (PS4/PS5) Jeanne d’Arc (PS4/PS5) Check de onderstaande video om een goede indruk van alle aankomende games te krijgen.
  11. Gedeelte van de PlayStation Plus Extra en Premium juli line-up is al bekend Later vandaag maakt Sony PlayStation bekend welke titels volgende week dinsdag aan de PlayStation Plus Extra en Premium bibliotheek zullen worden toegevoegd. Om precies te zijn zal dit rond half zes gebeuren, maar een gedeelte van de line-up is al gelekt. De bekende leaker billbil-kun deelt via de Franse site Dealabs zes titels van de juli line-up en dat zijn de onderstaande: Remnant 2 (PS5) Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion (PS4/PS5) Pathfinder: Wrath of the Righteous – Enhanced Edition (PS4) Mount & Blade II: Bannerlord (PS4/PS5) No More Heroes 3 (PS4/PS5) Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition (PS4) Waarschijnlijk zit ook Ramnant: From the Ashes bij de line-up, maar daarover is de leaker niet 100% zeker. Voor de bevestiging moeten we de aankondiging einde middag afwachten.
    Na de eerste gedachte (weer een game verfilming) aan de kant te hebben gezet met frisse moed eraan begonnen... En tot mijn grote verbazing... Gelijk hooked... De verschillende verhaallijnen gaan vloeiend inelkaar over en komen perfect samen. Door de flashbacks krijg je een duidelijk beeld van het verleden van de personages zonder dat het storend is en legt een goede basis voor meerdere seizoenen. Al met al een geweldige serie die; als je niet oppast je volledig in beslag neemt, waardoor je hem het liefst in één keer uit wilt kijken. Mijn overall score een 9/10
  12. PlayStation Plus games voor juli 2024 aangekondigd Aanstaande maandag stappen we de zevende maand van het jaar 2024 binnen en dinsdag is het ook gelijk de eerste dinsdag van die maand, wat een PlayStation Plus Essentials update betekent. Sony heeft zojuist bekendgemaakt welke titels we in juli mogen verwachten en dat zijn de onderstaande drie: Borderlands 3 (PS4/PS5) NHL 24 (PS4/PS5) Among Us (PS4/PS5) Deze games zijn dus vanaf dinsdag 2 juli beschikbaar voor alle PlayStation Plus abonnees. Dit betekent ook dat de games van juni nog voor een korte periode te claimen zijn, het huidige aanbod bestaat uit: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever en Streets of Rage 4.
  13. Welkom in deze geweldige communitie.
  14. To be or not to be.... Is that really a question? 

    Wie vroeg? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...