Jump to content


Dark Legend

Full members
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Support punten

About Dark Legend

 • Rank
  Duken Veteran

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Download met
  uTorrent
 • Browser
  Google Chrome
 • Locatie
  't boerengat Kessel-eik, Limburg
 • Luistert graag naar
  Rise Against
 • Sport
  Fitness
 • Tv programma's / Series
  The Walking Dead, Chuck
 • Overige Intresses
  Gamen, kloten aan pc's
 1. Ik vind persoonlijk een virusscanner overbodig. Zoals Duken zegt vreet het alleen batterij en neemt vaak een groot deel van je RAM in beslag. Daarbij komt het bijna nooit voor dat je een serieus virus op je telefoon hebt. Dus tenzij je echt denkt dat je telefoon een virus heeft, nergens voor nodig
 2. Probeer eens het programma Auslogics Boostspeed. Levert vrijwel altijd merkbaar verschil in performance op.
 3. Haha! Ik heb toevallig gister de download voor seizoen 1 aangezet, na er zoveel over gehoord the hebben. Als ik de reactie boven mij zie kan het nooit tegenvallen
 4. Ik had al wat gevonden, maar de wikipedia pagina klopt ook. Ik moest alleen de rode en de groene hebben, die zorgen voor telefonie. Bedankt voor de antwoorden!
 5. Hallo, We moeten hier thuis in onze loods telefoon aansluiting hebben. Nu had ik al schema's gezocht over het aansluiten van rj11 plugjes aan deze kabels, namelijk zoiets: http://www.westernet...images/RJ11.gif Nu kom ik onder de grond echter de kabel tegen (die heeft altijd al halverwege de loods onder de grond gelegen) en de kabels bestaat uit geheel andere kleuren, namelijk dit: http://www.electrica...s/Ptt-kabel.PNG Heeft iemand enig idee wat ik hier mee moet?
 6. Natuurlijk, maakt helemaal niets uit! De demo laat helaas wel maar een klein deel van het spel zien, er zitten echt toffe levels in het spel. Wat ik wat jammer vond is het tactisch gedeelte... Zoals het in HH was uitgewerkt vond ik het meer een stomme verplichting dan een leuke toevoeging.
 7. De maat zou geen probleem moeten zijn... Ik ben uitendelijk voor de gewone Mugen 3 gegaan, omdat het enige verschil bij de PCGH edition de 2e fan is. Aangezien ik hier nog precies zo''n fan heb liggen (Scythe slipstream 120mm) kan ik die er nog altijd bij plaatsen. Bedankt voor jullie antwoorden!
 8. Ik heb Brothers in Arms: Hells Highway nog in mijn collectie. Wat ben je er bereid voor de geven?
 9. Hallo, Het wordt weer warm buiten! Dat betekend dat het op mijn kamer ook een stuk warmer wordt, en dat daarmee mijn stock cooler op mijn AMD processor wat harder moet gaan draaien om mijn pc koel te houden. Nu is het algemeen bekend dat de stock koelers van AMD erg veel lawaai maken als ze hard gaan draaien, en dus wil ik graag een nieuwe cpu koeler. Ik ga waarschijnlijk voor de Scythe Mugen 3 PCGH. Deze heeft misschien een graad 2 twee verschil in koelprestaties met de Mugen 2 of 3 Rev B, maar hij is wel een stuk stiller. Nu is mijn enige probleem dat het blok 942 gram weegt... Heeft iem
 10. Lijkt me echt een vette game. Kan nooit mis gaan als hij van Rockstar is! Een van de weinige ontwikkelaars die de game pas uitbrengen als hij klaar is en niet stressen om een deadline te halen. Na de examens ga ik hem zeker downloaden!
 11. Het ben eigenlijk wel benieuwd. Ondanks dat ik mezelf had beloofd de volgende COD niet te kopen, trekt het toch wel mijn aandacht. Ik ben erg benieuwd naar wat ze gaan doen met het hele "future" aspect, aangezien dat dit een richting is die COD nog nooit uit is gegaan. Ik vind sowieso dat TreyArch altijd meer hun best doet er iets speciaals van te maken ipv weer een kudde-schaap (is dat een woord? nu wel!) in de COD reeks. Alleen erg jammer van de verouderde engine :s Hieronder trouwens nog een filmpje van FPSRussia met een bevestigd killstreak apparaat in Black Ops 2. Het is gewoon een re
 12. De Imdb rating van Chronicle en Mission Impossible verwijzen naar de review van Ghostrider Ik heb chronicle laatst gekeken en het was echt een topfilm, dus het lage punt sprong er gelijk uit
 13. De drivers kun je gewoon tussen je lijst met programma vinden. Ga voor het gemak even naar Computer en klink dan in de balk bovenin ergens op "een programma verwijderen of wijzigen" dan krijg je een lijst met al je programma's. Voor het verwijderen van de GPU trek je gewoon je videokaart eruit. Zorg wel dat je pc uit staat en dat je de voedingskabel er even hebt uitgetrokken, zodat er geen stroom meer op je kaart staat.
 14. oei, dat ziet er inderdaad niet goed uit. Mijn eerste gok zou zijn dat hij inderdaad niet meer te redden is. Heb je er iets mee gedaan, of kwam er uit het niets? Probeer is de stroomkabel er een minuutje uit te halen, doet soms wonderen.
 15. Nieuws Nieuws Nieuws! TreyArch heeft gezegd dat er weer een zombie-mode in komt met grotere maps en meer zombies! En best of all: met 8 spelers!
×
×
 • Create New...