Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En een handleiding: Private Internet Access :goed:Siebrand

Full members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Siebrand's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

 1. Ik heb een film gedownload als iso bestand. Nu is het zo dat mijn Samsung tv die niet wil afspelen. Volgens mij spelt die tv alleen avi bestanden af. Waarmee kan ik een iso bestand omzetten naar een avi bestand zodatdze af te spele is op een Samsung Smart tv Wie kan me helpen?
 2. Hoe krijg ik Fifa 15 voor de Wii in het nederlands. Ik gebruik usbloader GX. Dan ga ik naar het spel en klik ik op instellingen. Dan zet ik speltaal op Nederlands, maar hij blijft gewoon in het Duits. Wie kan me helpen?
 3. Hallo, Weet iemand de besturingsknoppen voor de sims 3. Zal je dankbaar zijn.
 4. Hallo, Ben op zoek naar film Mees Kees op kamp. Heb wel 1 gedonload, maar als ik hem wil uitpakkn raagt hij om een wachtwoord. Weet iemand hier een oplossing voor.? Of wee iemand waar ik de goede versie kan downloaden?
 5. Het eerste bestand wat je moet installeren is een dirextx setup, maar hoe deze te openen. Hij gefft aan met welk programma ik dit exe bestand wil openen
 6. Hij geeft aan dat het bestand XINPUT1_3.dlll ontbreekt.
 7. Het gaat om Call of Duty Ghost. Ik heb eerst op install/setup geklikt. Er mist een dll bestand.
 8. Hallo, Ik heb een spel gedownload en dat is een iso bestand. Nu wil ik die installeren via poweriso. Hij installeert het spel, maar dan zegt hij dat er een bestand ontbreekt. Wat doe ik verkeerd.
 9. Ik heb ziggo als provider en als newsserver eweka. Download was 29 dagen oud.
 10. Hallo, Ik ben nog niet zo lang bezig om te downloaden via nieuwsgroepen. Graag zou ik het spel Fifa 2014 willen spelen, maar kan hem niet complete krijgen. Steeds wordt er aangegeven dat er bestanden missen of dat het artikel niet is gevonden. Hoe krijg ik het dan wel complete? Ben wel aan het zoeken via nzbindex, maar dat lukt me niet.Wie kan me helpen.
 11. Dat is het problem dus die kan ik niet vinden in mijn bestand die ik gedownload heb. Was geen ISO bestand
 12. Hallo,Ik heb al een paar versies van de sims 3 gedownload maar krijg hem niet geinstalleerd. Geeft aan dat er een disk In moet. Is gedownload via nieuwsgroepen.Wie kan me helpen
 13. Dat begrijp ik dat dat verstandiger is, maar kan die film niet vinden met nederlandse ondertiteling. Als de mediaplayer de ondertteling op pakt loopt hij dan synchroon?
 14. Hallo, k heb een film gedownload, maar zonder nederlandse ondertiteling. Nu heb ik een ondertiteling gedownload maar het is een rar bestand. Hoe krijg ik deze in mijn film zo dat ik hem kan afspelen op mijn AC Ryan mediaplayer
×
×
 • Create New...