Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:mummy

Full members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Support punten

About mummy

 • Rank
  Duken Veteran
 • Birthday 06/06/1991

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Download met
  Bitcomet
 • Browser
  Explorer
 • Provider
  Ziggo
 • Sport
  Voetbal
 • Helden
  Feyenoord
 • Overige Intresses
  Feyenoord
 1. Geen probleem, ik ben ook blij met de hulp.
 2. Uiteindelijk heb ik het opnieuw gedownload via een andere website. Eerste keer had ik het via wetransfer gekregen. Waarschijnlijk is er gewoon iets mis gegaan tijdens het downloaden, want nu werkt die gelukkig wel. Bedankt voor de hulp!
 3. Zowel met het codec pakket als met de Video converter is het (nog) niet gelukt. Ik begin te denken dat er iets mis is met het bestand zelf. Bedankt in ieder geval. Ik laat het weten als het gelukt is.
 4. Bedankt mannen! Ik ga dit in komende week proberen. Laat het jullie weten!
 5. Ik heb het ook geprobeerd met andere media players. Niet gelukt helaas. Ik ga het proberen opnieuw te downloaden en anders probeer ik jouw codec pakket. Al twijfel ik of dat lukt omdat VLC wel andere mp4 bestanden afspeelt. Thanks!
 6. Ik heb een (mp4) bestand via wetransfer gekregen. Normaal gesproken kan ik alle bestanden via VLC media player afspelen. Nu krijg ik echter een foutmelding dat VLC niet in staat is om de structuur van de invoer te herkennen. De structuur van het bestand kan niet gedetecteerd worden. Enig idee waar dit aan kan liggen? Degene die mij het heeft gestuurd kan het zonder problemen met VLC afspelen. Het is met een mac naar mijn windows laptop gestuurd.
 7. Hoi Rene, Tuurlijk, al weet ik niet wat het precieze probleem was. 2 weken geleden heb ik windows 10 geüpgraded. Windows 10 maakt gebruik van Realtek HD Audio configuratie. Door daar wat aan te passen is het gelukt om het geluid terug te krijgen. Die instellingen stonden verkeerd en heb ik aangepast op waar ik gebruik van maak (boxen + subwoofer). Hopelijk helpt dit!
 8. Sinds gisteren heb ik bij sommige programma's geen geluid, terwijl ik bij alles wat ik via internet afspeel wel geluid heb. Zo heb ik geen geluid bij Spotify, Civ 5 (game) en series die ik afspeel via VLC media player. Wel heb ik geluid als ik slam fm via internet explorer afspeel of YouTube filmpjes. Waar kan dit aan liggen? Alvast bedankt!
 9. Ik heb geen andere antivirus op mijn pc staan, dus dat zou het probleem eigenlijk niet kunnen zijn. Wel staat de antivirus aan. Als ik mijn pc even een tijd niet hoef te gebruiken, zal ik windows defender draaien zonder dat die aan staat. Als dit het niet oplost schakel ik de defender waarschijnlijk uit en ga ik voor AVG in combi met anti malware. Bedankt!
 10. Kijk weer gouden informatie Ik ga vandaag met d Ccleaner aan de slag en proberen windows defender te ''reparen''. In het weekend heb ik mijn laptop minder nodig en zal ik de rest doen.
 11. Op mijn laptop met Windows 8.1 doet de volledige scan het niet. Regelmatig kan ik de scan nog wel starten. Dan is die een lange tijd bezig waarin die rond de 100.000 bestanden scant en dan gaat die opeens terug naar het beginscherm zonder resultaten over de scan te laten zien. De snelle scan doet het wel. Bij de scandetails geeft die ook aan dat de meest recente scan een snelle scan was i.p.v. de volledige scan die ik net draaide. Als ik na de mislukte volledige scan weer een volledige scan wil doen krijg ik de foutmelding: De scan kan niet worden gestart, met de bijbehorende melding: De groep
 12. Bedankt voor deze info! Helpt erg. Ik heb eerst de proefversie van Revo gedownload. Bevalt goed, dus ga binnenkort ook maar voor de full versie. Mijn laptop is van HP. Nadat ik een aantal maanden geleden een keer een aantal grote updates moest doen werd mijn laptop in één klap een stuk trager. Het begint mij nu alleen een klein beetje te frustreren af en toe omdat het sindsdien nog wat verergert is. Wat vooral frustrerend is, is dat in de taakbeheer het schijf percentage vaak tegen de 100% aanzit. Heb dit nog niet kunnen oplossen helaas. Geheugen zit meestal rond 50% en processor tussen de 10
 13. Top, bedankt. Dan laat ik de IE gewoon staan en installeer ik de Java versies. Ook zal ik revo uitproberen! Mijn laptop werkt een stuk trager dan die hoort te zijn (i7).
 14. Oké bedankt! Het maakt dus niet uit als er een 32 bit versie van een programma op een 64 bit laptop staat? Waar kan ik vinden hoeveel bit mijn internet Explorer is? Anders download ik ook de 64 bit IE. Bij over internet Explorer staat de volgende informatie: Versie: 11.0.9600.17631 Updateversies: 11.0.16 (KB3021952)
×
×
 • Create New...