Spring naar bijdragen

njitram

Full members
  • Aantal bijdragen

    99
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door njitram

  1. Hallo,

    Sinds kort heb ik mijn nieuwe hardware geïnstalleerd in mijn kast. Nu heb ik alleen dat mijn systeem random spontaan uitvalt/opnieuw opstart.

    Soms krijg ik de melding dat er een probleem is met mijn PSU. Soms krijg ik alleen de optie om Windows in veilige modus/normaal op te starten.

    Ik heb in de log gekeken en het probleem is id-41 kernel power. Het lijkt dat mijn voeding dus onvoldoende kan leveren.

    Het gaat echter om de volgende hardware

    PSU: cooler master 750 Watt

    MoBo: Asus Z87-plus

    CPU: i5-4670 Boxed

    Ram: 8,00GB Dual-Kanaal DDR3 @ 666MHz

    GPU: nvidea GTX 780 (msi)

    Ik heb het al verschillende malen nagerekend, maar ik zou aan 500 Watt al meer dan genoeg hebben gehad. Verder heb ik al verschillende frequenties geprobeerd voor mijn RAM, maar het probleem blijft.

    Wat kan ik nog meer doen?

    Groetjes

  2. Ik heb enige tijd google chrome, nadat IE volledig heb afgezworen. Het probleem is dat chrome regelmatig de melding geeft dat het programma is vastgelopen en dat ik opnieuw moet opstarten (dat laatste trouwens zonder positief resultaat). Nu heb ik al verschillende dingen geprobeerd, zoals chrome opnieuw geinstalleerd en zelfs al een nieuwe gebruiker ingesteld. Na enige tijd krijg ik echter hetzelfde probleem.

    Hoe kan ik dit voor eens en voor altijd oplossen? (melding om een andere browser te gebruiken snap ik zelf ook nog wel :) )

  3. Hoi, ik heb sinds een tijdje windows 7 ultimate 64 bit en het is echt een heerlijk systeem. Ik krijg nu alleen heel de tijd de melding dat hij niet legaal is (duh!). Ik heb aan het begin al `removewat` uitgevoerd en het ging een hele tijd goed, maar nu dus deze melding, die ook komt als je aan het gamen bent. Hoe kan ik dit verhelpen?

  4. Ik heb een nieuwe router gekocht en wil hierop weer de mac-filter activeren. Wanneer ik echter mn fysiek adres van de draadloze netwerk adapter wil toevoegen (dus mn mac-adres ingeef) geeft de pagina aan "mac adress is duplicate" terwijl deze nog niet is toegevoegd. Hoe kan ik dit verhelpen? Ik sta dus nog niet in de lijst met mac-adressen die toegang mogen hebben tot mijn eigen netwerk, maar router geeft aan van wel.

  5. Heb je al geprobeerd om in veilige modus op te starten? (Dat doe je door op F8 te drukken als je hem net aanzet) als je in veilige modus zit kun je daar misschien systeemherstel toepassen. Het is maar een idee'tje wat bij mij wel es heeft geholpen

  6. Een aantal jaar terug had ik hetzelfde probleem met windows XP en nu wederom met Windows 7. Aangezien ik in Window 7 niet de bestanden Wgatray.exe en WGalon.dll kan vinden roep ik toch maar weer de hulplijn Duken in. Heeft iemand enig idee hoe je van deze melding kan afkomen, maar wel alle updates kan blijven binnenhalen?

  7. Die controllers zijn gewoon te koop hoor. Als je de gitaar wilt hebben voor Guitar Hero 3 (die "mooie" witte) dan zijn deze na wat zoeken gewoon op marktplaats te koop. Daarnaast als je samen met anderen wilt gaan spelen achter de pc, wordt de oude gitaar in windows 7 niet herkend samen met de andere controllers.

    Als ik jou was zou ik gaan voor de nieuwste controller. Die is wireless, maar ook wel een stuk fijner en mooier qua design. let wel op! De wireless gitaar moet je van playstation hebben, de bedrade gitaar van xbox.

    Succes

  8. nou ik denk dat het gewoon een lucky shot is geweest of een foutje in het spel....als je wilt weten of het echt mogelijk is om effecten in je kogelbaan te krijgen (wat me zeer sterk lijkt bij dit soort spellen) moet je het eens vaker proberen en op verschillende plekken....Maar waarschijnlijk een eenmalig gelukshot

  9. Heeej ik ben zojuist op de laptop aangevallen door de meest irritante anti-spyware ooit en ik heb nu net zo'n idee dat ie niet legaal is. Ik was een episode van family guy aan het downloaden, waarna ineens het windows-beveiligingscentrum zichzelf opende en er een programma XP Antispyware 2010 begon te lopen, die op zijn beurt binnen de kortst mogelijke keer allemaal shit gevonden had. Nu heb ik (dacht ik dus) mn pc wel redelijk beveiligd met mcaffee, maar van deze shit kom ik dus niet af. En het blijft ook maar bezig dat ik de software moet aanschaffen en kan nu ook niet met de laptop op internet. Kan iemand me helpen hoe ik dit van mn PC kan verwijderen zonder hem opnieuw te moeten installeren?

    Thanx

  10. Ja er zitten in het spel wel meerdere bugs dat je ineens als een bezetene de lucht in rent. Ik heb het tot nu toe 2 of 3 keer gehad. Eerste keer op zo'n planeet waar ik mn bounty (niet te verwarren met het snoepje) kon ophalen. Ik stap uit de shuttle loop naar de rand van de berg voor cover en ineens sta ik bovenop de berg, terwijl huge-ass robots beneden met rockets op me schieten. En ergens anders had ik het in een gang. (in de missie dat je Thane recruiteert) Plots stond ik letterlijk tussen de stenen, maar dan een verdieping hoger. Verder is het een heerlijk spel met een episch eind, dat zeg ik je wel. übersweet en kan niet wachten op deel 3  :D

  11. @JDH009 Als je de game opstart kom je in het introscherm waarbij je kunt kiezen "launch game, configuratie etc." Daar kies je de functie configuratie en bij de savegame kun je hem dan inladen. Zo werkte het bij mij.

    Ik heb zelf de game zondag uitgespeeld en er is maar 1 woord voor te zeggen: wauw!! wat een fantastisch spel met een sublieme gameplay en schitterende cutscene's. Alleen het gebruik van die heatsink modules is me niet helemaal duidelijk, evenals waarom je controls hebt voor voertuigen. Het zal wel aan mij liggen, maar ik ben er geen tegengekomen die je kon gebruiken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...