Jump to content


tommyboy5

Full members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About tommyboy5

 • Rank
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Jah werkt prima! Zoizo snap ik niet waarom dit niet een standaard feature in iedere nieuws lezer is. Tegenwoordig kunnen zulke hogen download snelheden gehaald dat het controleren en uitpakken bijna langer duurt... Ook kan hierdoor het controleren en uitpakken in een lagere prioriteit worden gedaan, zodat het je snelheid van je computer minder wordt beïnvloed. Voor de rest is het streamen van films ideaal, dus tis mij een raadsel?? In ieder geval bedankt voor jullie hulp!
 2. Gebruik ik inderdaad wel eens, maar ik vind het een beetje omslachtig allemaal. Ik zoek gewoon een goed programma die dit volledig automatisch doet... Alleen nu heb ik de tip binreader gekregen en lijkt goed te werken!!
 3. Op het moment dat je een rar bestandje binnen hebt betekend dit dat je dus al een deel van de film (of iets anders) binnen hebt, en dus kan je de film al voor een deel kan kijken. Zelf pak ik simpelweg altijd het 1e rar bestandje uit en ga de film al voor een deel kijken. Wanneer winrar het volgende rar bestandje vraagt wacht ik even tot er meerdere rar bestandjes binnen zijn en klik ik op volgende. Als je dit iedere 10 minuten herhaald kan je als het waren (op een hele omslachtige manier) een film streamen. Nu zoek ik een programma dat dat automatisch voor mij doet...
 4. Uitpakken tijdens het downloaden is wel mogelijk, kan je zelfs handmatig doen door simpel weg je rar-bestanten uit te pakken in je incompleet folder. Ik heb zelf al een programma gevonden dat binreader wat ik aan het testen ben en goed lijkt te werken. Hij begin met uitpakken op het moment dat de eerste rar compleet binnen is, hierdoor is het ook mogelijk om te streamen.
 5. Hallo, Ik ben opzoek naar een nieuwsreader die, op het moment dat het 1e rar bestand binnen is al begint met uitpakken (als deze compleet is). Mijn provider haalt bijna altijd alles compleet binnen en op deze manier hoef ik niet steeds te wachten op het uitpakken van alle rar bestanden na het downloaden van een nzb... Ook maakt een functie als deze het mogelijk om films te streamen. Weet iemand een nieuwsreader met zo'n functie??
 6. Dit programma heb ik al eens geprobeerd, maar vond het niet lekker werken... Omdat je constant zit te switchen tussen je gewone download programma en dit programma. Ook liep het vaak vast... Daarom vind ik mijn oplossing gemakkelijk... Maar toch bedankt voor de tip!
 7. Hallo mensen, Ik ben zelf een poos bezig geweest met het zoeken naar een manier om films af te spelen tijdens het downloaden. Toen heb ik een paar oplossingen gevonden, door gebruik te maken van programma's als nzbplayer en rarplayer. Maar deze programma's werkte zeer slecht en soms helemaal niet. Nu heb ik zelf een veel makkelijkere oplossing gevonden zonder extra programma's hoeven te installeren en wil deze graag met jullie delen: Het enige wat je hoeft te doen is het eerste rar bestand, na het starten van de download, uit te pakken tot winrar naar het volgende rar bestand vraagt. De fi
 8. Hallo, Ik ben opzoek naar een paar goede sites voor het online kijken van films. Zelf gebruik ik nu SPAM een goede en vooral duidelijke site. Nu vroeg ik me af of jullie nog een paar goede (gratis!) sites weten ??? Bedankt!
 9. De crack werkt!!! Ik heb hem gister gelijk gedownload en geprobeerd. Alles doet het tot nu toe nog, maar ik heb maar een half uur gespeelt dus misschiel komen er verder in de game nog problemen met de crack. Maar tot nu toe doet hij het super!
 10. Ja inderdaad, en ik betwijfel of je dan wel egt een wachtwoord krijgt...
 11. Ik zie op isohunt dat er een crack van SKIDROW te downloaden is! Het ziet er allemaal redelijk vertrouwt uit dus ik ga hem zo is proberen... Iemand anders die hem al heeft geprobeerd? Post samenvoeging: maart 24, 2011, 17:35:21 Gedownload, maar er zit een wachtwoord op...
 12. Ik kon toch niet wachten, heb hem net geïnstalleerd en even gespeeld met de extra files. Het ziet er goed uit en ben nog geen fouten tegen gekomen, wat ik eigenlijk wel had verwacht... Super!
 13. die gaat niet komen want THQ is dit keer slim geweest om de game alleen met credits aan steam te geven als pre-release. Die files zijn met een update gister gekomen en pas met die bestanden kan je hem spelen Okeeee, Maar voor de retail verzie heb je dan toch wel alleen een crack nodig?
 14. die gaat niet komen want THQ is dit keer slim geweest om de game alleen met credits aan steam te geven als pre-release. Die files zijn met een update gister gekomen en pas met die bestanden kan je hem spelen Post samenvoeging: maart 16, 2011, 21:57:35 Dat komt omdat je die files nodig hebt zie hierboven Okeeee, Maar voor de retail verzie heb je dan toch wel alleen een crack nodig?
 15. Ik wacht toch liever op een normale crack van een normale grootte... Of gaat die niet komen?
×
×
 • Create New...