Spring naar bijdragen

WuLLe

Full members
 • Aantal bijdragen

  119
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Support punten

Over WuLLe

 • Rang
  Duken V.I.P
 • Verjaardag 10-04-89

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Nieuw Schoonebeek
 1. Nieuwe computer

  Hé Tom, Uiteindelijk ben ik een heel andere weg ingeslagen. Ik ga namelijk een laptop kopen.. voor mij toch handiger en praktischer met het oog op de toekomst. Kan ik eventueel wel ergens deze samenstelling opslaan o.i.d., zodat ik, als ik ooit nog een pc wil kopen, deze samenstelling als basis kan gebruiken? Wel wil ik je echt heel erg bedanken voor de gedane moeite! Dat waardeer ik echt. Voel me haast een beetje schuldig dat ik uiteindelijk niet voor deze pc ga. Groeten
 2. Nieuwe computer

  Aah ok, duidelijk Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
 3. Nieuwe computer

  Hé Tom, Ik heb nog een vraagje over de processor. Is het verschil tussen de X4 850 (in het huidige systeem) en een X4 965 of X4 980 (welke je anders zou hebben gekozen) duidelijk merkbaar?
 4. Nieuwe computer

  Oke! Zou je de samenstelling in januari eventueel nog voor me willen nakijken en updaten? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
 5. Nieuwe computer

  Hé Tom, Ik heb gister net bericht gehad dat het nog even kan duren met de iMac. Niet bekend hoe lang, dus dat heb ik nog gevraagd. Ik geef het nog even de tijd, maar als het me te lang duurt ga ik zeker dit systeem aanschaffen. Waarschijnlijk eind januari (wanneer m'n loon van die maand weer binnen is ). Deze maand is al duur genoeg haha. Wat is trouwens het verschil met het vorige geheugen? Beetje offtopic: heb je de nieuwe aanbieding van de Aldi al gezien? http://aldi.medion.com/md8815/nl/?refPage=medionbanner Vrij goeie specificaties toch? Maar ik neem aan dat het door jou voor mij samengestelde systeem beter presteert doordat het echt op maat gemaakt is? Nogmaals bedankt dat je me zo helpt! Top!
 6. Nieuwe computer

  Ok. Nouja, het is dus even afwachten wat de prijs en ervaring gaat zijn van die eventuele iMac waarna ik een keuze ga maken. Als het geen iMac wordt ga ik bijna 100% voor het door jou samengestelde systeem Nog even een leuke monitor erbij zoeken dan. Ik hoor/lees trouwens veel dat de Crucial m4 SSD een hele goeie is qua prijs/kwaliteit verhouding. Vanwaar de keuze voor de Agility 3?
 7. Nieuwe computer

  Ja inderdaad. Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, maar kan de iMac eerst een week testen voordat ik tot een eventuele koop over ga. Denk je wel dat een iMac (de goedkoopste) qua prestaties jouw samenstelling kan evenaren?
 8. Nieuwe computer

  Tom, Geweldig! Echt waardering voor het feit dat je zoveel moeite hebt gedaan voor deze samenstelling. Mede door jouw goede en duidelijke uitleg zou ik zo blind voor dit systeem gaan. Misschien kan ik via een kennis redelijk goedkoop een iMac kopen, dus ik zit erg te twijfelen. Wat is jouw mening hierover? Vanavond zal ik (waarschijnlijk) even reageren met enkele vragen, maar zit nu op m'n werk .
 9. Raar gezoem uit boksen

  Ik heb dit setje toevallig laatst ook gekocht en heb hetzelfde probleem. Lijkt erop dat dit gewoon niet al te beste boxen zijn... Of ben ik te voorbarig?
 10. Toetsenbord instellen (opgelost)

  Als je ctrl+shift eens in drukt? Verandert er dan wat? edit. sorry, zie dat het opgelost is
 11. Nieuwe computer

  Ik heb nog een externe liggen (USB 3.0) van 500 GB. Die ga ik er eerst aanhangen denk ik.
 12. Nieuwe computer

  Dan is het niet nodig De pc komt inderdaad op mijn (slaap)kamer.
 13. Nieuwe computer

  Haha, ok dan gaan we voor het zelf samenstellen! Heeft een ventilator met LED, naast dat het er vast mooi uitziet, nog een andere functie? Betere koeling o.i.d.? Als het echt voordelen biedt, dan graag met! Mits het niet erg kostenverhogend is.
 14. Nieuwe computer

  Bedankt voor je reactie Tom! Nee, het mag best wat meer kosten, maar dacht dat ik met die 600 euro wel een aardig eind op weg zou komen. Wat betreft het ontwerpen van websites..dat is puur hobby. Het is niet zo dat ik er professioneel mee bezig ben, maar vind het daarom nog wel belangrijk dat die redelijk zware programma's soepel lopen. Daarom leek het me verstandig om deze programma's (maar ook windows) op een SSD te zetten. Ook de kleine behuizing is absoluut geen noodzaak, maar wel een voorkeur. Als jij mijn "eisen/voorkeuren" bekijkt, wat zou je me dan aanraden? Het mag ook een kant en klaar systeem zijn hoor..
 15. Nieuwe computer

  Beste mensen, Ik ben op zoek naar een nieuwe pc en zou graag zelf een systeem samenstellen. Het probleem is echter dat ik vrij weinig kaas gegeten heb van de soorten/typen componenten die benodigd zijn. Wat is compatibel met elkaar, wat heb ik nodig voor mijn doeleinden et cetera. Ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren. Hieronder de antwoorden op de hoofdvragen. Wat is uw budget? 500 Ã 600 euro Wat is het einddoel van uw pc? Alledaags gebruik, downloaden, films kijken en het maken van websites (dreamweaver, photoshop etc. moet soepel lopen) Heeft u verder specifieke eisen? De pc moet stil zijn en de kast het liefst zo klein mogelijk (dit is geen noodzaak, maar vind het gewoon mooier). Verder wil ik graag films in Full HD kijken (weet niet of dit van belang is voor de videokaart). Het besturingssysteem wil ik graag op een SSD zetten. Dit is dus ook een vereiste. USB 3 poorten zou ik ook prettig vinden. Wilt u uw pc laten assembleren of zelf in elkaar zetten? Laten assembleren Wilt u nog overige randapparatuur erbij hebben? Ik ben van plan de randapparatuur zelf uit te zoeken, maar mocht iemand suggesties hebben (vooral voor de monitor i.v.m. Full HD) dan hoor ik die graag. Maakt u gebruik van draadloos netwerk? Ja Gaat u overclocken? Nee, ik zou niet weten hoe dat moet en of dat nodig is m.b.t. mijn doeleinden. Wilt u een m-ATX of ATX systeem? Ik heb de uitleg gelezen, maar het is niet duidelijk wat voor systeem voor mij noodzakelijk is.
×