Jump to content

janvangeel

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About janvangeel

 • Rank
  Full Member
 • Birthday February 25

Informatie

 • Geslacht
  Male
 1. Die bedreiging heeft toch met Java te maken aldus de AVG
 2. Als u browser de AwesomeHp pagina bij het opstarten opent, probeer dan volgende: 1. Klik met de rechtermuisknop op uw browser pictogram. Kies “eigenschappen”; 2. Open de tab snelkoppeling; 3. Verwijder de awesomehp url uit het doelveld. Bedankt Farad . Deze stappen hielp me van deze vervelende hardnekkige browser kaper af. Ik vermoed dat ik deze heb opgedaan door een Java melding dat deze moest worden upgedate. http://www.javainstall.org/topic/java/download.php?country=NL&ext=1 Dus geschiede maar vreemd dat ik dan ook gelijk een soort pc virus programma moest downloaden , en daarvoor ook
 3. Het is wel handig om even te laten zien met welke mappen utorrent werkt. Hiermee kan je uitsluiten dat je torrents perongeluk zijn gewist. Als je windows xp draait dan vind je de map met al je utorrent bestanden in c:\documents and settings\uw naam \application Data\utorrent Draai je windows 7 vind je de opslap map hier C:\Users\uw naam \AppData\Roaming\uTorrent Wat eagels zegt lijk me snel te achterhalen . Het programma utorrent stelt zelf de uitvoermap vast waar de torrents programma in terecht komen en waarop het programma werkt.Ik heb ze hierboven beschreven waar ze in terecht kome
 4. oke bedankt , hoop dat het lukt Post samenvoeging: januari 17, 2010, 22:05:04 In mijn geval bedoel je windows live opnieuw installeren , neem ik aan want daarvan daan staat ook mijn adressen in ?
 5. Het schijnt dat er een virus in mijn adressenbestand van windows live messenger actief is. Er worden allerlei berichten verstuurd vanuit mijn adressenbestand om bv een i pod te winnen , ed. Als iemand deze opent dringt deze virus weer in zijne adressenbestand en verspeid deze weer verder. Mijn virus scanner dectecteer deze niet.Na googelen kom ik niet tot een antwoord. Hoe kom ik er vanaf ?
 6. U torrent geef de mogelijkheid om een talenpakket te downloaden, deze heeft als instentie php. Volgens windows help is deze te openen via kladblok als tekst. Ja opent zich wel maar in een rare tekens en dus niets van te begrijpen. ?
 7. Ja wel dat is het antwoord op mijn vraag, alleen vind ik je opmerking "en nu kunnen mensen waaraan je het bestand geeft van jouw downloaden "Je bedoelt mag ik aannemen ter beschikking stelt, bij het bestand geven heb ik het idee dat je die mensen benoemd, dat is toch niet het geval ?nog even iets over de trackers , waar kan ik die vinden ?
 8. Ja Ramoniazzz, bedankt voor je handleiding in pdf . Is zeker vol met goede tips en bruikbare informatie, dat geld ook voor de verwijzing van robin . Maar zoals ook in de pdf handleiding staat ; hebben in deze handleiding alleen de belangrijkste zaken beschreven. Er zijn er natuurlijk nog veel meer opties in μTorrent, maar die heb je meestal niet nodig. Daar zou ik ook graag meer van af willen weten? Maar goed kaasbroodje op je opmerking terug te komen , weet nu hoe je muziek , films ,software via utorrent kan downloaden en daarbij ook gelijk upload. Zou je me eens willen uitleggen hoe ik v
 9. Ik gebruik met veel succes utorrent, maar wil me er meer in gaan verdiepen. Bij de optie help staat heel veel interessante informatie over dit . Jammer dat het allemaal in engels is. Bestaat er ook een Nederlandse versie ?
 10. ik krijg de laatste dagen de volgende melding tijdens een avg 9 scan , onder informatie ; runtime-gecomprimeerde fsg. Heb er naar gegoogeld en wat me duidelijk is dat het gaat om een gecomprimeerde bestand die maleware en soms virussen kan bevatten. Als ik de informatie uitklapt krijg ik dit "Objectnaam";"C:\Documents and Settings\ik \Application Data\Convivea\Bit_Che\scripts\special.exe" Het word niet onder het motto infectie vermeld , maar vraag wel naar opheldering ?Want als je er naar ga googelen dan lijkt het van een mug naar een olifant te gaan ?
 11. Oh bespaar de moeite , het is me gelukt, gewoon op de gestippelde tekst gaan staan , rechter muis knop , staat de engelse correctie aangevinkt , uitvinken en het probleem is voorbij. Wel handig trouwens want het is een soort spellingcorrectie, nederlands en engels zover ik het kan zien. Bedankt Godfather, hierbij is de topic gesloten. Post samenvoeging: december 11, 2009, 01:39:51 am De spelling correctie staat inderdaad op engels , want met het intypen van de engelse tekst krijg ik geen gestippelde rode onderlijningen. Maar nu hoe kan ik dit hanteren ? Post samenvoeging: december 11, 200
 12. Ik heb sinds de laatste paar weken , zelfs bij deze tekst rode gestrippelde onderlijningen,of dit nu in deze tekst of vanuit window live of wat dan ook is . Het is wel zo als ik het verstuur dan zijn deze weg . Iemand een idee hoe en wat ?
 13. Onder isohunt krijg ik gelijk 4 goede hits , maar ja op dat antwoord zat je denk ik niet te wachten
 14. Ja garantie , goede tip van jouw . Zal eens kijken of dat er inzit wat ik wel betwijfel de aankoop was 27 maanden geleden. Nee het zal wel uitkijken worden naar een nieuwe, en inderdaad voor drie tientjes ben je al klaar , het inzetten is me niet onbekend. Bedankt voor je reactie.
×
×
 • Create New...