Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:snor1991

Full members
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Support punten

About snor1991

 • Rank
  Duken Hero

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Bedantk voor de uitegbreide reacties! Op tweakers zie ik de Samsung Galaxy Tab4 10.1 WiFi 16GB Zwart voor €215 Sparen en een tablet in het Engels (ik neem aan dat dit wel goed functioneert? Ik heb op mijn phone en eventuele tablet liever een Engels os dan een Nederlandse) zijn het probleem niet, maar ik vraag me af of ik een tablet überhaupt wel genoeg ga gebruiken. Om €200+ uit te geven aan iets dat ik amper gebruik, vind ik simpelweg zonde. Alleen als het totaal niet gebruiksvriendelijk is, omdat ik een goedkoop, amper leesbaar, langzaam, prul koop dan heb ik sowieso geen zin om het te gaan
 2. Heeft iemand ervaring of tips net betrekking tot het kopen van een tablet op bijvoorbeeld dx.com? Ik zat zelf te denken aan zoiets: http://www.dx.com/p/...91#.VSF8ol3RZTc
 3. Zo ziet het bij mij eruit, komt het je bekend voor? Nogmaals bedankt voor je hulp!
 4. Het is gelukt, boot disk gestart van Eurosoft PC Check 6.05. Is het mogelijk om alles te laten testen zodat ik niet elke test appart moet laten draaien?
 5. Super, heel erg bedankt Ik ga het testen!
 6. Oke jammer, wel bedankt voor de moeite!
 7. Zelf kwam ik Hot CPU Tester Pro 4 tegen en heb deze laten draaien op mijn computer met de onderstaande logs. Ik zie hier geen fouten in terug komen. Ik heb ook Intel Processor Diagnostic Tool 64bit laten draaien maar ook dit leidde tot niets. Heeft iemand nog tips of suggesties?
 8. Zou je misschien een link naar de website van het programma kunnen geven, want ik kom veel verschillende dingen tegen via google en ik weet niet precies welke ik nu moet hebben? Een hele tijd geleden, ongeveer 1,5 jaar ofzo had ik het probleem nooit. Ik heb sinds die tijd niks toegevoegd in mijn pc. Gisteravond nadat ik dit topic had gemaakt werkte alles gewoon prima voor enkele uren waarna ik hem zelf afsloot dus het lijkt echt random te gebeuren. Thanks Haha ja, ik kwam die blokkade bij best veel sites tegen.
 9. Hallo iedereen, lang geleden dat ik hier ben geweest aangezien ik in Dubai duken.nl niet normaal kon bezoeken... Het is ongeveer een half jaar geleden dat ik mijn desktop had gebruikt toen liep het ook al regelmatig vast maar ik wil het nu proberen op te lossen. Ik heb een windows 7 64 bit clean install gedaan maar nog steeds hetzelfde probleem. Tijdens een beetje youtuben of toen ik dit topic op duken aan het maken was liep de boel al vast. Er draaide verder geen zware programma´s. Weet iemand een goed proramma die mijn hele pc kan doorscannen op hard- en softwarefouten? Dus ram, hdd, cpu, gp
 10. Wat moet je met ruim 16GB aan ram? Had je hem niet beter ergens zelf kunnen samenstellen en dan met precies die onderdelen zodat hij geoptimaliseerd is voor games en binnen jou budget?
 11. http://bit.ly/1jW1DYF Eerste link daar staat dat het ook voor windows 8 werkt dus lijkt me dat windows 7 ook ondersteund wordt.
 12. Lijkt me dat die beste man niet helemaal objectief zijn mening geeft als investeerder zijnde. Hij hoopt juist door zulke uitspraken te doen dat mensen bitcoins gaan kopen waardoor de waarde stijgt, iets wat natuurlijk logisch is als je zelf zoveel bitcoins hebt.
 13. Nog geen 1000 mensen hebben de helft van alle bitcoins in handen, als ze (of een groot deel daarvan) besluiten dat ze euro's in plaats van bitcoins willen zal de koers flink naar beneden gaan lijkt me. http://www.businessinsider.com/927-people-own-half-of-the-bitcoins-2013-12
×
×
 • Create New...