Jump to content


marco1

Full members
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About marco1

 • Rank
  Duken Hero
 • Birthday 02/28/1995

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Arnhem
 1. Hoi, Ik probeer een printer aan te sluiten op de computer maar elke keer als ik de printer aan zet valt de computer uit (start opnieuw op). Drivers zijn gewoon geinstalleerd en muis werkt ook op dezelfde usb-poort. Op de laptop heeft deze printer wel gewerkt. Kan de computer het dan niet aan ofzo? Alvast bedankt! Post samenvoeging: november 25, 2011, 22:41:00 We hebben zojuist een andere printer aangesloten, deze doet het wel. De printer waarbij het niet werkt is een tijdje niet gebruikt, tijdens verhuizing.
 2. Bedankt voor de reacties! Even een vraagje: Wat zijn precies de voordelen van die goede specs? Wij gamen er namelijk niet op (misschien af en toe wat internetspelletjes) of ander zwaar gebruik, alleen surfen, downloaden en films kijken. En de beeldkwaliteit hoeft ook niet heel mooi te zijn. EDIT: Ik heb een fout gemaakt, sorry. Had de verkeerde specs bekeken en dacht dat de laptop die ik nu had 17 inch was. Heb nu gemeten op 15,3. Dus 15,3 is voldoende. Nogmaals excuses!
 3. Beste Duken-leden, Gisteren is helaas het scherm van onze laptop stuk gegaan. Nu willen we graag een nieuwe laptop. De laptop die nu kapot is was een Packard Bell Hera G. Hier waren we tevreden mee, alhoewel hij steeds slomer werd en de harde schijf stuk ging. Nou zoek ik iets voor maximaal 400 euro, maar wil er best iets voor uit trekken als er dan zo'n ingebouwde webcam bijzit. Beeldscherm liefst meer dan 16 inch. We gebruiken hem vooral voor wat surfen, downloaden, films kijken en af en toe een online spelletje spelen. Op zich is 100 GB aan vrije ruimte voor ons al genoeg maar het mag
 4. Weet iemand of dit nog repareerbaar is? Het scherm zelf is niet gebarsten ofzo. Er is te veel druk op de laptop gekomen.
 5. Als je op een torrentsite zoekt op "top 40" krijg je wel recente resultaten.
 6. Ik wil dit wel eens uitproberen met hurricane. Wat is hier een goede handleiding voor?
 7. Ik kan van hele seizoen niet vinden, misschien een idee om los te downloaden?
 8. Dus even duidelijk wat je wilt: Je wilt van een pdf bestand een jpg afbeelding maken met een programma? Je kan hier eens kijken: http://www.pdf-to-jpg.com/
 9. Het is inderdaad niet erg duidelijk maar als ik het goed begrijp ben je opzoek naar een programma om van pdf naar jpg te gaan? Kan je in het topic "programma zoekn"doen.
 10. Kijk eens hier: http://www.duken.nl/forums/index.php?topic=29173.0 En kijk dan voor (ctrl+f) : Deel VIII : Hoe een filmpje maken met Hypercam/Fraps
 11. Mooi dat het gelukt is Je kan er ook zelf een slotje op zetten.
 12. Hier vind je meerdere handleidingen: http://www.duken.nl/dvd-kopieren/overzicht.html En waar gaat het precies fout bij CloneDVD?
 13. Nog een keer lezen: Hij heeft The lord of the rings the battle of the middle earth 2 net geherinstalleerd
 14. Ben je bekend met torrents? (http://www.duken.nl/leren-downloaden/utorrent-handleiding-bittorrent-leren-downloaden.html). Hier kan je hem dan downloaden: ga naar kickasstorrents.com en zoek naar: ADOBE PREMIERE PRO CS5
 15. Als de torrent klaar is met downloaden, dan moet je het rar-bestandje uitpakken. Met de bestanden die je uitpakt kan je office installeren. Als je er nog niet uitkomt hier even de bestanden die uit het rar-bestand komen posten.
×
×
 • Create New...