Spring naar bijdragen

svenholtman

Full members
  • Aantal bijdragen

    2.055
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Berichten geplaatst door svenholtman

  1. @Duken Thanks voor de vote. Top 50 gaat bijna onmogelijk worden maar opgeven is geen optie. Die youtube vloggers, influencers en andere semi BN'ers maken het voor de normale NL'er echter niet makkelijker :P 1x een blog en bam, 1000 votes. 

    #waareenwilisiseenweg

    • Leuk 1
  2. Helden van Duken, 
    Bwoaaa wat ben ik lang weg geweest. Maar met al dat streamen en netflixen is er van die torrents en nieuwsgroepen downloaden bij mij niet zoveel meer over :$
    En misschien wel een beetje asociaal om dan zomaar weer terug te komen met een verzoek:

    Een heel klein verzoekje maar maar wel een belangrijke voor mij. Willen jullie mij helpen om mee te doen aan Expeditie Robinson 2017?

    Ik heb stemmen nodig. Veel stemmen. Ik heb zojuist mijn motivatievideo geupload en kan ook jullie hulp volop gebruiken!
    Stemmen kan op: http://www.expeditierobinson.nl/profile/676 

    Kan via Facebook of via een e-mail adres. Of allebei :P

    Zou het zeer waarderen als jullie je stem willen uitbrengen. Misschien kan ik wel een duken petje op doen met de eilandraad? #sluipreclame :D

    Dankjulliewel! waardeer het zeer

    Screenshot_146.png

    robinson_youtube.mp4

    • Leuk 1
  3. Oei oei oei, nou is het toch echt te lang geleden dat ik dit forum bezocht heb (laat staan dat ik een reactie geplaatst heb).

    Ik ga toch maar eens proberen wat vaker te checken.

    De interesse is d'r immers nog steeds ;)

    Maar zie toch nog weer een hoop bekenden die nog steeds present zijn. LEUK!

    • Leuk 1
  4. Beste dukeraars,

    ik vroeg mij eens iets af. Vele zullen het probleem wel kennen. Nadat je windows opnieuw geïnstalleerd hebt moet alle software er weer opnieuw op. Best veel werk omdat vaak maar 1 programma tegelijk geïnstalleerd kan worden.

    Bestaat er niet de mogelijkheid om een eigen installatiebestand te maken waar je vervolgens al jou eigen software in aan kunt vinken die geïnstalleerd moeten worden. Deze software is dan van te voren al gedownload.

    Op deze manier hoef je niet 1 voor 1 alles te installeren. Je opent nu namelijk het installatie bestand en deze zorgt dat alle installaties gedaan worden. op deze manier hoef je niet constant bij je pc te zijn.

    bestaan deze optie en zo ja, hoe zou dit gerealiseerd kunnen worden?

    Alvast bedankt

  5. ik moet eerlijk bekennen. de link in mijn favorieten gaat rechtstreeks naar het forum :$

    nieuws lees ik alleen als het me aanspreekt EN als ik het zie staan in de twitter. Nieuws via de website zelf bekijk ik dus niet omdat ik altijd rechtstreeks naar het forum ga.

    Maar de optie zelf is wel handig lijkt me. Het is niet overdreven aanwezig en toch voegt het wel weer iets toe aan de website

  6. Alles mag, al is het een oude sokken pagina van je oma :)

    duken, ik zou daar toch maar mee oppassen hoor. Jouw pagerank zal naar beneden gaan als er links op de website komen te staan die niet gerelateerd zijn aan het downloaden.

    Verder zal een link van duken.nl op de site van iemand anders (die niet gerelateerd is aan downloaden) helemaal niets opleveren. het kan zelfs een - resultaat opleveren.

    linkbuilding is 1 v/d zoniet de belangrijkste factor in een goede google positie. Duken.nl heeft ondanks een (voor zover ik weet, vergeef me als het niet zo is) 'matige' linkbuilding toch een goede positie. Denk eens in wat er kan gebeuren als je een goede linkbuilding hebt.

    Alles draait echter om relevantie, niet om aantallen. kwaliteit boven kwantiteit zeg maar

    ik hoop dat je er iets mee kan ;)

  7. watermerk is door de hele film. gewoon even op serials.ws kijken voor een serial.

    brand je misschien te snel, dat die daarom niet afspeelt. altijd branden op een lage (laagste) snelheid.

    En zoals ik het lees brand jij 2 films op 1 dvd. hoe brand je dit. want 2 videoTS mappen op een dvd gaat niet werken. En heb je niet te weinig ruimte op de dvd als je 2 films brand. (dat kan de laatste 15 min verklaren die niet werken)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...