Jump to content

VXL

Full members
 • Content Count

  772
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About VXL

 • Rank
  Duken Hero
 • Birthday 09/16/1994

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Friesland
 1. Bedankt, met dat basissysteem red ik mij wel. Leuk dat er gekozen is voor een ssd in die prijsklasse, daar had ik zelf nog niet aan gedacht.
 2. Bedankt voor de antwoorden. Ik zou het zelf willen assembleren, echter had ik dit verkeerd in de post gezet. Verder hoeft de windows licentie niet bij het budget gerekend te worden. Ik hoop dat het op deze manier wel mogelijk is om mij een beeld te geven van een pc voor dit geld. Alvast bedankt.
 3. Hallo, Ik ben opzoek naar een pc waar ik een aantal jaar mee vooruit kan voor het doen van standaard dagelijkse werkzaamheden zoals word, internet, e-mail. Hoofdvragen Wat is uw budget? 300 euro Wat is het einddoel van uw pc? word, internet, e-mail, standaard werkzaamheden Heeft u verder specifieke eisen? Bij voorkeur stil. Wilt u uw pc laten assembleren of zelf in elkaar zetten? zelf in elkaar zetten Randapparatuur Wilt u nog overige randapparatuur erbij hebben? nee Ik ben benieuwd wat jullie mij aanraden hiervoor. Alvast bedankt.
 4. Ik heb hier even snel naar gekeken, maar ik hou er wel van dat ik een beetje vrijheid krijg in het veranderen van alles. Ook betaal ik liever geen maandelijks bedrag behalve voor het domein en de hosting natuurlijk. Toch bedankt voor de mogelijkheid. VXL.
 5. Ik heb niet een daadwerkelijk plan uitgeschreven, dit zou misschien wel handig zijn zodat ik een beetje doelgerichter te werk kan gaan. Ik ben begonnen met het installeren van joomla en virtuemart en ik kijk even of deze voldoet aan de eisen. Daarnaast heb ik ook wordpress geïnstalleerd met de LDB e-commerce plugin, ook hier kijk ik of deze aan de eisen voldoet. Ik heb inmiddels besloten om voor joomla i.c.m. virtuemart. Zoals je ziet schiet het nog niet echt op, maar dit komt omdat ik niet erg veel tijd heb naast mijn werk. Bedankt voor het aanbod Releases, als ik hulp kan gebruiken hoor je v
 6. 200 euro is wel te doen, het budget kan eventueel wel opgehoogd worden. Bestaat er dan eventueel ook iets van ideal wat ik eenmalig aanschaf en voor zowel wordpress als joomla kan gebruiken? Op basis van joomla zal ik wel even kijken wat de mogelijkheden zijn qua plugins. VXL.
 7. Dankje duken, Deze combinatie zal ik morgen even installeren/uitproberen. Als iemand nog andere mogelijkheden/tips heeft hoor ik dat natuurlijk graag. VXL.
 8. Hallo, Ik zou graag een webshop maken waarin kleding verkocht wordt, hier moet o.a. het betalingssysteem ideal aan gekoppeld worden. Ik heb heel weinig verstand van html, php, etc dus bij voorkeur doe ik dit aan de hand van een cms systeem zoals wordpress of joomla. Ik zou het leuk vinden als jullie mij advies kunnen geven op welke manier ik deze website op kan zetten, bijvoorbeeld, als wordpress een goede optie is, welke plugins ik gebruiken kan om een webshop met ideal werkend te krijgen. Dit mag dan ook geld gaan kosten, voor de plugins houdt ik eerst een budget van 250 euro aan. Wat ik al
 9. Ik kijk nog regelmatig even op het forum of er iets interessants te vinden is, maar inderdaad de laatste keer dat ik ergens een reactie geplaatst had was al een mooi tijdje geleden.
 10. Ik dacht ik mail maar even, voordat je het weet zijn die aanbiedingen bij kpn al weer afgelopen:D Dankjewel voor de tip. De aanbieding bespaart aardig geld tegenover de normale prijzen. VXL.
 11. Sorry niet meer gedacht aan dit topic. Ik ben van plan een van de volgende printers aan te schaffen: http://tweakers.net/pricewatch/cat/57/printers-en-scanners.html#filter:ZZDLasMwEEX_RWsv9LIe_oBAF4FCuitdOJJKBYplZLm0BP97Z-QaUrq50py5o0H3Tq5lnPyTX8jwSjjjpCNCUlSNd8ksqjKgfePMKgGH4hK1ISXRynav6hvSqEYoVI0DlmrUtsHuxLQxStHEuMEdnGtD3jryHstSn0t04SXewnn8IsO0pvSvEScyMEFtzzm3qiNp_M5rPWcfyEDqx3q7wqO5-FBOMSQPcC7Zr64e-JJLBTouDsiM77Zlhh4VboBicbnsrf4ojk5IwdXgL3NwvzlazMYK_MgC9BRTDQU6d0iP4vE5puaj4NkwU_ZADSSxU_FILeZjrG09qf5MtDyNlk37pgp82_YD De reden dat het merk canon daar niet tussen staat is dat ik daarvan de ca
 12. Dankjewel voor jullie reacties, Ik zal die twee mogelijkheden overwegen, maar ik denk niet dat ik boven de 80 euro uit kan gaan. Ik denk dat ik ga beslissen aan de hand van de informatie voor welke printer huismerk cartridges van bijvoorbeeld 123inkt te verkrijgen zijn. Ik denk dat hiermee de inktkosten al erg goedkoop kunnen worden. In ieder geval bedankt. VXL
 13. Duken leden, Graag zou ik binnenkort een nieuwe printer aanschaffen, hiervoor heb ik een aantal eisen gesteld, zie hieronder: Budget: 60-80 euro(bij voorkeur zo goedkoop mogelijk natuurlijk) Laag inktverbruik/inktkosten. Wifi Kleur De reden waarom ik deze vraag hier stel is het inktverbruik, aan de hand van de andere eisen kan ik via tweakers wel een printer kiezen. Maar aangezien mijn huidige kleurenprinter ontzettend veel inkt verbruikt en deze inktpatronen niet bijgevuld konden worden, waren de inktkosten over een jaar gezien ontzettend hoog. Het puntje laag inktverbruik/inktkosten is dus e
 14. Hoe heb je dat gedaan, een gift card gekocht? Wil namelijk ook lion kopen maar heb geen creditcard gekoppeld. VXL.
 15. Leuk gedaan, +rep Ik ben zojuist een dik half uur tot 3 kwartier bezig geweest om een groot aantal fouten uit de tekst te halen, ik zal vanavond de tekst nog eens doorlezen, aangezien ik er van overtuigd ben dat ik nog niet alle fouten eruit heb. Voor de verbeterde versie, zie quote.
×
×
 • Create New...