Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:r4dioactivity

Full members
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Support punten

About r4dioactivity

 • Rank
  Duken Hero
 • Birthday 10/03/1993

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Download met
  Utorrent GrabIt
 • Browser
  Firefox Chrome
 • Provider
  Ziggo
 • Tv programma's / Series
  Te veel om op te noemen
 • Overige Intresses
  Elektronica
 1. - Heb je gekeken of de files bestaan en op de juiste plek staan? - Heb je de crack juist gekopieerd? Want dit lijken me bestanden die je oveschrijft als je een crack plaats in de install folder.
 2. Ik zie er vanaf, maar bedankt voor de hulp.
 3. Grafische kaart is een: Sweex Radeon HD 5750 Had de drivers nog niet juist geïnstalleerd. Misschien dat het daardoor iets meer waard wordt. Omdat ik zelf een laptop heb waarop ik niet goed kan game, wil ik in de weekenden dat nog wel eens doen op deze PC. Heb er recent bijvoorbeeld AC: Black Flag op gespeeld en zou fijn zijn als ik er Unity ook op zou kunnen spelen
 4. Hallo, De PC van mijn ouders gaat nu al een aantal jaar mee. Nu heb ik besloten de PC te upgrade naar 64 bit en er meer ram in te stoppen. De RAM die ik had liggen passen niet, dus ik moet nieuwe aanschaffen. Nu zou ik graag willen weten of er meer upgrade opties zijn zoals een SSD, zodat de PC nog even mee kan. Ze maken er geen intensief gebruik van, soms wil ik er nog wel eens op gamen. Maar hun gaat het voornamelijk om internetten, Netflix kijken, mailen en soms eens een tekst verwerken. Huidige specs: Besturingssysteem: Windows 7 Professional 64-bit SP1 Processor: Intel Core 2 Quad Q8200
 5. Idee is goed, maar het is technisch en commercieel niet realiseerbaar.
 6. Waarschijnlijk maakt je bekabeling of aansluitingen ergens kortsluiting met de aarde. Ik zou zeggen probeer een andere vga kabel.
 7. @Jelmer, heb hem vandaag gekocht bij saturn voor 400 ^^ Iedereen bedankt voor het advies. Het is dus toch de nexus 10 geworden.
 8. Vandaag de note 10.1 bekeken bij de MediaMarkt, ziet er goed uit. Jammer dat ze de nexus 10 niet in de winkel hebben liggen, tenminste niet hier.
 9. De Nexus 10 ziet er ook wel interessant uit alleen is die wel aan de duren kant. Had op maximaal rond de 100 gerekent. Al hoewel die nexus de 400 wel waard is.
 10. Ik heb na lang twijfelen toch besloten om een tablet te willen aanschafen. Helemaal omdat ik binnenkort weer elke dag met de trein moet gaan reizen zolang ik nog geen kamer heb gevonden in Delft. Wat ik er mee wil? De gebruike dingen als internetten, mailen en films kijken, maar ik wil heb graag ook gebruiken als vervanging van de grootte boeken die ik heb en de grootte hoeveelheid aan documenten die ik nodig heb tijdens het studeren. Misschien dat ik de tablet ook ga gebruiken als console om elektronische circuits aan te sturen, maar daar moet ik me nog in verdiepen. Specificatie wensen? - 10
 11. Het eerste project bij mijn opleiding is het bouwen van een geluid systeem, dus de voeding, versterker, extra bas versterking en filters. Het jaar voor mij had een groepje het voor elkaar gekregen om de bas op de tweeter (hoge frequentie) aan te sluiten, vond de speaker niet zo leuk XD. Maar in ieder geval succes met het uitzoeken van een speaker.
 12. Geen probleem. Als er 2 speakers in elke kast zitten en er komt maar een kabel uit betekent dat, dat de filters ingebouwd zitten. Beste situatie. De versterker die ik heb geplaats zal werken. Maar je kunt bijna elke versterker gebruiken als ze maar niet teveel vermogen leveren.
 13. Zitten de 2 speakers aan elkaar verbonden? Want als dat het geval is kan het zijn dat de filters in een van de speakers zitten. Zo niet, dan kun je de speakers op elke versterker wel aansluiten door de aansluitingen eraf te halen waardoor je dus 2 draden overhouden (Ingang en ground) Maar voor de keuze van de versterker zou je moeten weten wat de impedantie is van je speaker (meestal 4 of 8 ohm) en hoeveel vermogen ze aankunnen. Het gaat hier niet op exacte getallen, maar als je bijvoorbeeld 30 watt aansluit op een 8 ohm speaker, zou dat voor een 4 ohm speaker 60 watt vermogen kunnen zijn. Om
 14. Jammer, mijn beste video is geflagged. Daar gaan me inkomsten voor nu.
×
×
 • Create New...