Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:danger2005

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About danger2005

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Soms albums en soms losse liedjes.Top 40 en nederlandstalig.
 2. Hallo, ik heb altijd muziek gedownload via 4us.vg helaas is deze site er niet meer.Heeft iemand een alternatief? Op de pagina staat nu: Beter zoeken luidt het devies!
 3. Hallo,ik ben op zoek naar HET STILLE MEISJE van TESS GERRITSEN als E-book.Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt
 4. Het lukt niet om awesomehp te verwijderen,komt het doordat er internet explorer 11 gebruikt wordt?Suggesties aub.
 5. Help,mijn startpagina(www.startpagina.nl) die ik altijd heb gebruikt is veranderd.Als ik mijn pc opstart krijg ik ineens de pagina van Awesomehp te zien.Ik heb al diverse keren dit veranderd,maar hij blijft terugkomen.Iemand een oplossing om er vanaf te komen?Hoe ben ik er eigenlijk aan gekomen?
 6. Hallo,ik heb een printer HP OFFICEJET 6500A E710,altijd perfect gewerkt,maar ik heb 1 keer een foto afgedrukt(formaat 10x15) en als ik nu een bestand af wil drukken op A4 geeft hij aan: verkeerde papiersoort/formaat.Ik heb al alle software verwijderd en opnieuw geinstalleerd,alles staat op A4,maar kan niet printen.Heeft iemand een oplossing?
 7. Hallo Als ik een link in een mailtje wil openen krijg ik deze opmerking te zien: Deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen,neem contact op met systeembeheerder. Ik heb al contact gehad met Ziggo,die zeggen dat het aan mijn pc ligt.Ik heb versie 2003 op een pc met windows 7.Hij heeft altijd prima gewerkt.Kan iemand mij verder helpen?
 8. Hallo,ik heb verschillende youtubefilmpjes die ik graag op dvd/cd wil branden.Kan iemand mij helpen hoe ik dat moet doen.Ik weet dat je daar een programma(videoget)voor nodig hebt.Maar graag ook even een beschrijving hoe ik ze op moet slaan
 9. Ik ben op zoek naar de musical - We Will Rock You - van Queen, die gespeeld wordt door de Nederlandse cast in het Beatrixtheater in Utrecht. Op The Pirate Bay is er alleen de Engelse versie. Het gaat om de volledige uitvoering, dus niet alleen de songs die op YouTube worden aangebonden. Die heb ik namelijk al.
 10. Kan ik microsoft basic 2003 installeren op een pc met windows 7?
 11. Help,mijn outlook express is offline :'(.Ik kan geen emails meer ontvangen of versturen .Hoe krijg ik het programma weer online zodat alles weer werkt.Moet nu via mijn provider mijn mail kijken.Ik had microsoft office 2010.
 12. Nee, de nummers zijn niet beschadigd,want als ik ze via mijn pc afspeel slaan ze niet over.
 13. Ik heb al vaker cd's gebrand(mp3) nooit geen problemen gehad.Nu heb ik brandprogramma Nero7 en als ik de brandsnelheid lager zet springt hij automatisch weer hoger. > >
×
×
 • Create New...