Jump to content

predator

Full members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Support punten

About predator

 • Rank
  Duken Veteran

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 • Download met
  utorrent
 • Browser
  firefox
 • Provider
  kpn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sorry voor minder info over AVG internet security het gaat om de software versie:19.5.3093 (versie 19.5.4444.500) UI versie:1.0.171 meer weet ik er niet over.
 2. hallo ik heb gedaan wat er beschreven staat,maar heb geen resultaat. de link die er bij zit is een heel andere AVG die ik zelf heb. heb AVG verwijderd,maar helaas geen resultaat.
 3. een andere torrent client weet ik niet.gebruik alleen utorrent .
 4. hallo Ik heb sinds kort AVG internet security 2019 geiinstaleerd en kan het kloppen dat deze de upload tegen houdt? Gebruik utorrent 1.6.Downloaden geen probleem. mvg predator
 5. hallo ik heb de ps3 geformateerd,maar de controller kan ik niet gebruiken zonder kabel. en heb nog steeds geen internet met de ps3. als ik alles heb ingevuld,dan maak de ps3 een test of de verbinding geluktis,maar de ip adres kan niet gevonden worden wat kan het probleem zijn?
 6. hallo allemaal probleem opgelost. ik heb het email adres via google zitten zoeken en kwam uit bij windows zelf. Daar heb ik de juiste stappen ondernomen en deze lukte niet,maar heb via deze stappen het adres verwijderd en outlook opnieuw opgestart en het adres opnieuw ingezet en het lukte. wil jullie even bedanken voor jullie hulp. mvg predator
 7. beste drifter ik heb ziggo gebeld en ze weigeren om het wachtwoord door te geven.
 8. het gaat om de provider van ziggo.kan alleen nog email binnen halen op men ipad en telefoon. mocht ik deze schoonmaken ook dan kan ik geen email binnen krijgen.
 9. ik kan ook mijn laptop niet meer een systeemherstel doen. sinds ik office 2019 op geiinstaleerd heb,kan ik niet meer hestellen naar een andere datum.ivm men email adres.
 10. hallo duken ik heb het wachtwoord nodig voor die ene email adres die ik al jaren gebruik,terwijl ik geen klant meer ben van de provider. ben anderhalf jaar geleden overgestapt. krijg alle berichten binnen via dat email adres. mvg
 11. hallo ik heb office 2019 geiinstaleerd op men laptop,maar nou weet ik mijn wachtwoord niet meer. Het email adres dat ik gebruik is van een provider waar al een anderhalf jaar niet meer klant ben,maar het adres nog gebruiken. Hoe kom ik achter het wachtwoord van het email adres? mvg
 12. hallo dit krijg ik te zienWe "kunnen geen verbinding maken met de server op www.the-x-files.me" heel wat anders dan "dez site is niet bereikbaar".
 13. hallo klopt het dat de torrent site the x-files offline is? kan er al een paar weken niet op mvg predator
×
×
 • Create New...