Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Phairdy

Full members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Phairdy

 1. Ja ik moest er spontaan vandaag aan denken! Ik dacht ik vroeg me af hoe het er nu aan toe ging @Duken Site ziet er goed uit, hele verbetering van een aantal jaar geleden
 2. Of gewoon boot and nuke gebruiken. Hoef je niet ubuntu te installeren. Herschrijft ie zelf de disk zo vaak als je wilt.
 3. Als je een laptop hebt, misschien heb je per ongeluk de wifi schakelaar aan de buitekant uitgezet?
 4. Ik ben het toch wel eens met Trizomu, RS en ogame zijn 2 ontzettend goede browsergames. Als Ogame je bevalt zou je eens Tribalwars moeten proberen. Ik heb er al een tijdje niet meer naar gekeken (zo'n 3 jaar) maar ik heb ontzettend veel plezier gehad. totdat ze het niet leuk vonden dat ik 's nachts scripts ging draaien om automatisch te bouwen terwijl ik lig te slapen. Voor de link naar de website moet je hier even kijken. succes
 5. sorry voor de late reactie, ben de afgelopen week nogal druk geweest. hier is de tutorial: http://nl.wikihow.com/Een-Minecraft-server-maken-met-Hamachi als je nog vragen hebt hoor ik het wel
 6. Ik ben zelf ook nog in opleiding. Systeembeheer HBO. Dit jaar is me stage dus ik zit gezellig 2e lijns via monitoring 1000+ werkstations te beheren. En dan nog de Servers erbij. Ik moet nog 2 jaartjes en dan heb ik me papiertje.
 7. Het ziet ernaar uit dat we wel een aantal ervaren techneuten hebben
 8. Ik loop hier op deze website al een tijdje rond en ik vraag me nou eigenlijk af hoeveel van de members nou eigenlijk proffesioneel IT'er zijn. En zo ja, wat doe je binnen de ICT? Nieuwschierig (a)
 9. Okee dan ga ik er even eentje voor je zoeken
 10. Okee, dan moet je even teamviewer installeren en even melden wanneer je tijd hebt. Ik ben vandaag tot een uur of 8 niet beschikbaar.
 11. heb je het spel via steam gekocht? of heb je het ergens van het internet vandaan geplukt, anders moet ik mij even verdiepen.
 12. ik kan het met teamviewer voor je doen als je je daar comfortabel bij voelt. ik kan ook een tutorial plaatsen, weet alleen niet of je daar wijzer van wordt
 13. anders zou je ook nog tunngle kunnen gebruiken
 14. Waarschijnlijk was het of je hdd die geen zin meer had om te leven. Of je hebt iets aangepast (misschien wel onbewust) in je windows OS waardoor hij een beetje van slag was. Maar goed om te zien dat het un is opgelost.
 15. Als een .shtml bestand hetzelfde opgebouwd is als een .html bestand en alleen het manier van lezen anders is, kan je het toch ook gewoon in een .html bestand veranderen om alsnog de inhoud te kunnen zien?
 16. Ik wilde inderdaad net nero gaan aanbevelen. Blij dat je hem al gevonden hebt
 17. Je kan ook nog een vritueel netwerk aanmaken met hamachi. Hierbij hoef je niet te klooien om je poorten op je router aan te zetten omdat iedereen in hetzelfde netwerk zit . Hamachi download je hier: www. Hamachi.com (dacht ik?) Vervolgens installeren en het programma openen en dan klik je op een nieuw netwerk maken. Naam van het netwerk en het wachtwoord. Je vrienden moeten het ook installeren en op een bestaand netwerk (jouw netwerk) joinen. Dan zien zij jou in hamachi staan. Naast jouw naam staat een ip adres. Die moeten ze invullen op minecraft en jullie kunnen samen spelen. Let er wel op dat je slechts 4 mensen in je netwerk kan toelaten. En vergeet niet je minecraft server aan te zetten! Succes!
 18. Je kan het spel ook uit modmanager opstarten als ik het me goed herinner. Als je dat doet wordt je load order wel onthouden. Als dat niet werkt zal ik even het spel en de DLC opnieuw installeren. (Wel een backup maken als je niet al je progress wil verliezen!) Succes!
 19. hoogstwaarschijnlijk een microsoft visual DLL die mist. wat is de exacte code?
 20. waar krijg je precies de foutmelding? kan je iets specifieker zijn over de foutmelding?
 21. dan is het hoogstwaarschijnlijk een virus, ik zal even een scan runnen als ik jou was om even te kijken wat het resultaat is
 22. DNS zou niet het probleem mogen zijn aangezien hij naar www.google.nl succesvol kon pingen. ik denk dat het een virus is maar die conclusie kan ik pas trekken als ik zeker weet of zijn pc het enige apparaat in het netwerk is die dit probleem heeft.
 23. werkt het op een ander apparaat in je netwerk wel om pagina's op het internet te bezoeken? bijv. een andere laptop, een mobieltje?
×
×
 • Create New...