Jump to content

geraldo13

Full members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Support punten

About geraldo13

 • Rank
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Goede dag, Ik ben opzoek naar een website waar je Custom PC's kan kopen. In de UK en USA is het enorm populair om een custom PC te laten maken, met je naam, decals en meer. In NL kan ik ze niet vinden. De enige die je computer in elkaar kan zetten is Alternate. Weet iemand een website die het ook voor Nederland doet? OriginPC weet ik niet 100% zeker van.
 2. Goede dag, Ik heb een vraag waar je het goedkoopst playstation plus kan halen. Want na de stijging van de prijs is het voor 3 maanden overall ongeveer 25 Euro. Ik zou het liefst via Mail de code willen ontvangen, zodat je meteen weer kan beginnen met spelen. Hopelijk weet iemand hierop een antwoord.
 3. Ik heb de oplossing gevonden. Binnen de server kan je een policy creƫren waarbij de snelkoppelingen van programma's. Geen netwerk codering meer heeft. Microsoft aanpast namelijk de snelkoppeling binnen je network omgeving zodat als iemand vanuit een afstand het programma wilt opstarten geen problemen heeft. Daarom past het Pad/Path zich automatisch aan. Ik ben blij dat ik het gevonden heb, want op dit moment zijn enorm veel bedrijven de sjaak door wormen die dit soort grappen met je bestanden uithaald. Waardoor je de problemen alleen maar vergroot en alles besmet raakt.
 4. Ja dat klopt. Er zijn namelijk virussen die hiervan gebruik maken. Ik zoek een manier om dit uit te kunnen schakelen. Bij vorige windows updates was het nog niet aanwezig. Je kreeg daarvoor een error kan het bestand niet meer vinden.
 5. Goede dag Dunken leden, Ik heb een vraag er snelkoppelingen. Als je het hoofdbestand verplaatst naar een andere map. De snelkoppelingen op de bureaublad nemen het gerust over. Waar haalt ie de informatie uit. Dat de hoofdbestand is verplaatst. Dit gebeurd overigens alleen met Windows 10
 6. Goede middag, Ik had een vraag van het verkopen van computer compunenten. Ik ben namelijk van plan om mijn Asus GTX Titan X te verkopen. Ik zag hierbij bijvoorbeeld Cex, alleen zij geven er veel te weinig voor. Zijn er meerdere winkels die een bod geven voor bijvoorbeeld videokaarten? Ik hoop dat iemand een website weet, waarbij ik terecht zou kunnen.
 7. Ik heb een vraag, als je een hele sterke game pc hebt die alles op ultra kan afspelen. Worden Games traag, als je heel erg veel games op je computer hebt geĆÆnstalleerd? Ik ben namelijk van plan om veel verschillende games te spelen. Ik was all aan het proberen via internet en Google op te zoeken, maar kon niks vinden. Ik hoop dat iemand een antwoord heeft op mijn vraag.
 8. hallo allemaal Ik heb hierbij een vraag: Kan een KPN Dongle, ook verbinding maken met je Router, zodat je geen 3G wilt gaan gebruiken? Ik hoop dat dit kan, dan hoef ik geen speciale adapter te halen voor mijn nieuwe game pc die ik binnenkort binnen heb. ik hoop dat iemand hierop een antwoord heb.
 9. kan je met istore krediet, paysafcard kopen of naar paypal overzetten? ik heb namelijk nog aardig veel geld op mijn iphone staan maar ik doe er niks mee. is er mischien een app waarmee je Gamecards kan kopen, zoals World of warcraft 60 day. of paysafecard 10 euro, Enz. Of is er een manier om het krediet over te zetten naar paypal. Is er mischien een app ervoor? Hoop dat iemand een antwoord heeft op mijn vraag.
 10. Hallo, Ik ben op school met MS-DOS bezig. Ik heb een vraag. Weet 1 van jullie hoe ik Weet u Zeker dat u DOS wilt opstarten? Druk op een toets om verder te gaan. Kan krijgen als opstartscherm? Ik heb ge googled en kan niks vinden.
 11. Er komen ook Hardcore games voor de Wii U, ze hebben het zo gregeld dat het voor alle soorten groepen is
 12. Ja, media markt is ook all uitverkocht , free record shop en dixons..... Het gaat aardig snel. Ik krijg ook alle informatie van andere winkels binnen en het is overal uitverkocht. Gamemania is meestal het goedkoopste met console's . Het is een groot concurent voor andere winkels. Alle andere winkels moeten meegaan om gamemania te kunnen verslaan. Media markt en saturn gaat met gamemania prijs mee als je het zegt. Het is eenmaal een regel dat ze hebben als je de prijs kan bewijzen gaan ze ook met je mee. Maar nu op dit moment als je nog niet ge-pre ordered hebt moet je wachten tot de volgende l
 13. Aan de ene kant heb ik goed nieuws aan de andere kant slecht nieuws. Ik heb vandaag de prijzen binnen gekregen van de game mania over de wii U. Ze zijn het aller goedkoopste tot nu toe Wii U wit 8 GB: 279 Euro Wii U zwart 32 GB: 326 Euro Wii U Zwart zombi U pack: 364 Euro Hellaas zijn ze allemaal uitverkocht, Je kan wel ieder geval pre-orderen voor de volgende lading Ik heb 'm als eerste ge-pre ordered. Stond boven aan de lijst, ik heb zelf de premium genomen 32 GB voor 324 Euro. Ik hoop dat jullie blij zijn met deze informatie
 14. Duken , ik ga zeker een review maken. Kan ik gelijk doen voor mijn presentatie op school we moeten over de Wii U houden dat ik hellemaal te gek vind
×
×
 • Create New...