Spring naar bijdragen

kevimmen

Full members
 • Aantal bijdragen

  139
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  1

kevimmen won de laatste keer op September 9 2013

kevimmen had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

1 Support punten

Over kevimmen

 • Rang
  Duken V.I.P
 • Verjaardag 06-04-98

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Volendam
 1. Pc valt uit tijdens gamen

  Hallo allemaal. De computer werkt weer sinds een week naar behoren, terwijl ik er niets aan heb gedaan (behalve drivers upgraden). Het zou misschien ook kunnen liggen aan de hoge temperaturen op zolder. In de zomer is het daar best wel warm en toevallig kreeg ik toen ook deze problemen, nu is het koeler en werkt de computer weer. Nu hopen dat dit zo blijft. Als de problemen weer terug komen zal ik de oplossingen hier boven proberen, of een nieuwe pc nemen, als dit volgende zomer weer gebeurt. Allemaal bedankt voor jullie reacties. Mvg, Kevimmen.
 2. Pc valt uit tijdens gamen

  Ik heb een foto gemaakt van het blauwe scherm, hoop dat jullie hier iets mee kunnen. Mvg, Kevimmen
 3. Pc valt uit tijdens gamen

  Ik heb bij systeeminstellingen ergens het vinkje weggehaald bij automatisch opstarten na foutmelding, dan kan ik waarschijnlijk de foutcode rustig overnemen. Ik denk niet dat het aan het besturingssysteem ligt, maar als dat wel het geval is dan zal ik naar windows 7 of 8 overstappen (of een nieuwe pc nemen).
 4. Pc valt uit tijdens gamen

  Ja, maar dit is heel kort te zien. Dit zijn de specs van mijn pc: Computer: Besturingssysteem Microsoft Windows Vista Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computernaam PC_VAN_VLAAR Naam gebruiker Vlaar Moederbord: CPU Type 2x Intel Pentium III Xeon, 2666 MHz Moederbordnaam Onbekend Moederbord Chipset Onbekend Systeemgeheugen 3328 MB BIOS Type AMI (10/02/08) Communicatiepoort Communicatiepoort (COM1) Scherm: Video kaart NVIDIA GeForce 9800 GT Video kaart NVIDIA GeForce 9800 GT Monitor Algemeen PnP-beeldscherm [NoDB] (YE4X000001) De pc is al ongeveer 5 jaar oud. Vroeger nooit problemen mee gehad. Heel soms werken de games wel, zonder hij uitvalt maar dit is zelden. Mvg, Kevimmen
 5. Pc valt uit tijdens gamen

  Hallo, Sinds kort loopt mijn pc vast tijdens het gamen. Na tien minuten, een kwartier of halfuur loopt hij vast, komt er een blauw scherm in beeld en valt de pc uit. Dit gebeurt met games als GTA IV en World of Tanks. Stronghold Legends en CoD vallen niet uit. Wat kan ik hier aan doen? Alvast bedankt, Kevimmen
 6. Minecraft server connect probleem

  Ik heb nu geprobeerd de server te maken zonder hamachi, en ik heb mijn eigen ipv4 gebruikt van mijn lan internet verbiding en het werkte! Bedankt, Rikkert en Duken! Groetjes, Kevin.
 7. Minecraft server connect probleem

  Hallo iedereen, Na een lange tijd wilde ik weer op mijn oude MC server. Ik kan er wel op komen, maar anderen niet. Onze minecraft versies zijn beide 1.4.7 (de nieuwste versie) en de server is ook 1.4.7. Onze minecraft is cracked, en onlinemode staat op false. Whitelist off. We gebruiken beide hamachi, er staat ook een groen bolletje voor onze namen. Mijn server runt op mijn hamachi ip (de getalen die bovenaan staan in hamachi (25.112.251.108)). Mijn nat staat waarschijnlijk open, en ik heb de poort 25565 waarschijnlijk ook open staan. Bij port mapping waar ik de poort 25565 heb opengezet heb ik het zo ingesteld: 25.112.251.108 TCP&UDP 25565 25565 Mijn lan ip: 25.112.251.108 is dezelfde als die van mijn server. Is dit goed ingesteld, of moet ik een andere ip gebruiken? Router: Kpn Experiabox waar ik mee kan verbinden met 192.168.2.254 whatsmyip: 81.204.21.88 Cmd, ipconfig: Ethernet adapter voor lan verbinding: ipv4 adres : 192.168.2.100 Cmd, ipconfig: Ethernet adapter voor hamachi: ipv4 adres: 25.112.251.108 Alvast bedankt, Kevin
 8. Het is al opgelost, ik ga proberen om de ondertiteling met convertxtodvd erop te zetten.
 9. Nee, als ik bijvoorbeeld het scherm verklein (dus niet volledig scherm) kan ik wel de rand verschuiven met mijn muis, de rand dus van vorm laten veranderen. Als ik bijvoorbeeld de rechter zijde naar rechts schuif worden deze vakken groter: File Options, Font options en subtitles position (zie de bijlage van mijn vorig bericht). De vakken dist. to the borders (het vakje dat ik wel helemaal zie) en het vakje waarvan ik de naam niet kan zien worden niet groter. Oftewel, alles wordt groter maar die 2 vakken niet. Als ik de rechter rand naar links schuif (verkleinen) dan krijg ik hetzelfde verhaal: Alles wordt kleiner behalve die 2 vakken. Heeft iemand anders ook dit probleem en/of kan dit oplossen?
 10. Hallo iedereen. Ik wil graag een film met ondertiteling bekijken, hier voor gebruik ik een handleiding op deze site, Film voorzien van ondertiteling en branden op een DVD met Virtualdub Dan moet ik met een conversor het srt bestand naar ssa conventeren, maar bij het programma kan ik de rechterkant niet zien. Hierdoor kan ik de kleur niet veranderen van de ondertiteling. Ik heb in de bijlage een foto ervan. Als iemand weet hoe ik dit kan oplossen, hoor ik het graag.
 11. Simple Port Forwarding

  Oke, dat is gelukt. nu als ik probeer in te loggen met localhost krijg ik de fout: Took to long to login. Dit staat in de server.properties: #Minecraft server properties #Thu Dec 08 20:31:12 CET 2011 allow-nether=true level-name=Minecraft Server allow-flight=true enable-query=false server-port=25565 enable-rcon=false level-seed= server-ip= white-list=true spawn-animals=true online-mode=false pvp=false difficulty=0 gamemode=1 max-players=20 spawn-monsters=false view-distance=10 motd=A Minecraft Server Post samenvoeging: december 11, 2011, 09:17:49 Laat maar, ik ga het proberen met hamaci.
 12. Simple Port Forwarding

  Hallo iedereen. Ik probeer een minecraft server op te starten, maar als ik mijn port moet forwarden loop ik vast. Ik heb http://www.duken.nl/handleiding-simple-port-forwarding/ gebruikt om dit te doen. Bij Werken met Simple Port Forwarding – Deel I de stap: een statisch ip maken moet ik gegevens invullen bij Eigenschappen van LAN verbinding. Ik heb daar bijna alles ingevuld, maar ik weet niet wat ik bij Alternatieve DNS-server moet invullen. Hetzelfde invullen als bij voorkeurs-DNS-server kan niet. Weet iemand dit? Het wordt niet echt in de handleiding verteld.
 13. GTA4 - Download / Crack / Serial / Torrent / NZB

  Ik had hetzelfde probleem wat nu gelukkig is opgelost. Zie de topic:http://www.duken.nl/forums/index.php?topic=34919.msg183715#msg183715 Ik heb de update gedaan die Tom vertelde en dat lukte na de 2e keer. Maar aangezien jij windows 7 als 64-bits uitvoering hebt heb je een andere update nodig. Je zou de update van ferrariking (zie topic link) kunnen proberen maar ik weet niet zeker of je spel het dan goed doet.
 14. Resolutie van beeldscherm tijdens gamen

  een vriend van mij heeft een laptop van het merk acer. die laptop heeft 17" met breedbeeld scherm. na een update van zijn videokaart gaat tijdens het gamen, als je bijvoorbeeld 800x600 instelt, een deel van het scherm weg. hiervoor had hij dat niet. hij heeft de Nvidia GeForce 9300m GS, cuda 512mb. hij kan de resolutie niet te hoog instellen, want dan krijgt hij lagg (game gaat slomer en hapert). dit is bijna met al zijn spellen die redelijk nieuw zijn. (vooral gta IV en NFS hot pursuit) Alvast bedankt.
×