Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:ma.blok

Full members
 • Content Count

  1191
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Support punten

About ma.blok

 • Rank
  Duken Legend
 • Birthday 12/09/1968

Informatie

 • Geslacht
  Male
 1. Hoi, Als je bij de eigenschappen van je netwerkkaart kijkt (netwerkcentrum openen vervolgens netwerkverbinding beheren en een rechtermuisklik geeft op je netwerkkaart) zie je daar IPv4 en IPv6 aangevinkt staan. Ook daar kun je de eigenschappen van selecteren. Als het goed is staat daar aangevinkt dat automatisch het ip adres wordt toegewezen en ook de DNS automatisch staat aangevinkt. Hier kunnen als er meerdere computers op een netwerk zitten nog wel eens problemen door ontstaan. Je kunt ook vaste gegevens invoeren. Voor die vaste gegevens zul je contact kunnen opnemen met je Provider want
 2. Hoi, Heb hetzelfde gehad en na het "updaten" van mijn netwerkkaart was het verholpen. Check dus even of er een nieuw stuurprogramma voor je netwerkkaart is. Dit kan op meerdere manieren; - Via de site van de fabrikant van je netwerkkaart. - De fabrikant van je laptop levert deze ondersteuning misschien ook wel. Mocht dit niet lukken dan zul je mogelijk bij de instellingen van je netwerkkaart een aantal instellingen moeten wijzigen (DNS instellingen) Groeten, Marcel :cool2:
 3. Hoi, Het feit dat SABnzbd de bestanden niet uitpakt hoeft niet altijd aan sabnzbd te liggen. Je download moet namelijk helemaal compleet zijn (alle rar bestanden compleet en alle par bestanden compleet) en als dat niet zo is zal sabnzbd een poging wagen om de missende bestanden te zoeken. Als er nu een encryptie (een versleuteling van gegevens) in de rar bestanden is geupload kan sabnzbd die niet meer in de juiste volgorde plaatsen. Hetzelfde geldt voor niet volledige rar bestanden waar geen reparatiebestanden (par) voor mee geupload zijn. Een motor waar geen startmotor bij wordt geleverd za
 4. Hoi Bartjuhh, Ik weet niet van welk programma je gebruik maakt om van nieuwsgroepen te downloaden maar wellicht ben je bij de instellingen nog wat vergeten. Op ziggo staat namelijk het volgende; Retentie, Fair Use en andere details Tarief inclusief bij internetabonnement Authenticatie Gebruikersnaam en wachtwoord van het internetabonnement Maximale snelheid per verbinding Afhankelijk van de snelheid van het internetabonnement Aantal threads 4 threads per verbinding Binary news Ja Retentie op binary Minimaal 30 dagen Retentie op txt Tot 150 dagen Datalimiet Afhankelijk van int
 5. Hoi, Het nzb knopje bij ftd wil inderdaad nog wel eens weigeren, daar kun je het volgende aan doen; zoek via google maar eens naar; koala ftd. Je kunt dan een plugin voor ftd downloaden en installeren. Er veranderd niets aan de lay-out van ftd je hebt er alleen een knopje bij gekregen. Door op deze knop te drukken wordt er een link gemaakt tussen de gegevens die in ftd staan naar een site (er zijn een paar mogelijkheden die je kunt kiezen als je op de knop gaat staan en een rechtermuisklik geeft (nzbindex is een goeie)) waar je nzb's kunt downloaden. Via deze weg naar nzb bestanden zoeken
 6. Hoi, Oké. Dan sluit ik hierbij wel dit topic. Marcel :cool2:
 7. Hallo Liies, Op je R4 kaart staan ook zo genoemde "stuurprogramma's" of firmware want anders kun je de spelletjes helemaal niet spelen. Er is al een 1.18 versie op het net te krijgen, die downloaden en kopieeren naar je micro sd kaartje. Je zult zien de nieuwe spelletjes die je hebt gedowload gaan het weer doen. Marcel :cool2:
 8. Hoi therock, Welkom bij duken. En het is niet mijn bedoeling maar..... Ik ga je teleurstellen. Chello biedt geen nieuwsserver aan, kijk hier maar eens voor de bevestiging http://www.binaries4all.nl/serveradressen/ Je zult dus op een andere manier moeten downloaden. Je zou een payserver kunnen overwegen zie www.eweka.nl Deze payserver werkt op basis van prepay (7,5 euro per 30 dgn) waarbij je bestanden die 120 dagen geleden zijn geupload nog kunt downloaden. Marcel :cool2:
 9. Hoi, Via Emule en ook limewire worden er nog weleens films aangeboden door hele rare "bedrijven" die dan inderdaad eerst om een licentie vragen (code die je moet downloaden) Geloof mij. Als je die code download begint ook meteen je virusscanner overuren te maken, niet doen dus. Omdat het geen beveiliging is die op de originele DVD staat kan dvdfab er niets mee. Helaas is er weinig aan te doen. Ik zou de film verwijderen en op zoek gaan naar een exemplaar die het wel doet. Marcel :cool2:
 10. Hoi, Klopt. DVDshrink kan niet alle beveiligingen aan en daar kun je het beste dvdfab encrypter voor gebruiken. Even via google dvdfab encrypter ingeven en er worden er genoeg aangeboden. Marcel :cool2:
 11. Hoi, Veel muziek van Vangellis en Jean-Michel Jarre wordt in films gebruikt (misschien ook in die van jou?) het is mooie synthersizer muziek. Marcel :cool2:
 12. Mooi nummer! Goeie band (vooral live) Marcel :cool2:
 13. Hoi, Dan kan ik je alleen nog adviseren om te zoeken naar een bestand dat "jonger" is. Dit kun je bijvoorbeeld doen via FTD of www.nzbindex.nl Succes! O0 Sluit ik hierbij wel dit topic. Marcel :cool2:
 14. Hoi, Hoe "oud" is het bestand dat je wilt downloaden? De server van je provider laat meestal maar een paar dagen filmbestanden op zijn nieuwsserver staan (3 tot 5 dagen) Dit noemen we retentie. Er staat dan nog vaak wel een link naar het bestand en het lijkt ook of je aan het downloaden bent maar feitelijk gebeurt er niets. Als je zeker wil dat je bestand goed wordt binnengehaald kun je overwegen om een payserver te nemen (eweka) deze bieden voor 7.50 euro een retentie van 120 dagen (is op basis van een prepaidsysteem). Kwestie van aanmelden en de gegevens die je krijgt invullen in je down
 15. Hoi, Je hoeft voor FTD geen poort open te zetten. Je zult wel je firewall in moeten stellen en toestaan dat je deze website bezoekt. Marcel :cool2:
×
×
 • Create New...