Jump to content

MouseX

Full members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by MouseX

 1. Dat is inderdaad ook iets teveel van het goeie ja, het was niet de bedoeling daar zoveel heen tegaan. Maar goed het was zeer geslaagd weekend. Eerste kerst dag was super, alleen om dat het dus gezellig was heb ik een bus gemist waar door ik dus 20 kilometer naar huis moest lopen een tocht van 5 uur en 49 minuten ik zelf als onervaren loper heb er iets meer als 6 uur over gedaan. Tweede kerst dag heledag in bed gelegen met veel pijn, nu kan ik gelukkig weer een beetje bewegen / lopen.
 2. Hier het vervolg. Het vervolg is gisteren maandag avond op kerstavond afgelopen. Het vervolg liep niet helemaal zo als we beide gepland hadden, maar toch is alles goed gekomen. Ik wou gisteren wel iets neer zetten, alleen dan was het voor jullie een raadsel wat er gestaan zou hebben. Dan hadden jullie een puzzel mogen maken van dat gebrabbel van mij. Hahaha.. Met oud en nieuw gaat het vervolg verder alleen heel anders dan de planning zou zijn, maar toch mischien voor beide partijen wel beter zo. Hoe was mijn weekend ? Vrijdag heledag smoke kroeg. Zaterdag heledag smoke kroeg. Zondag avond paar uurtjes smoke kroeg Maandag heledag smoke kroeg Dinsdag kerst...
 3. Altijd goed. Ik heb weer eens in de smoke kroeg gezeten, ik heb een fantastiesche avond gehad. En weer een paar leuke ouder wetse nederlandse spelletjes gedaan. Het eas echt super gezellig. Helaas ging mijn bus tevroeg naar huis, why ?? Weer met de zelfde dame als vorige week een hele goeie avond gehad, me oud en nieuw was nog twijfel nu niet meer Yes Yes. Morgen weer naar de smoke kroeg. Ik gebruik even geen smilie's dat gaat tesnel voor me hoofd op het moment haha. Morgen de rest. Word vervolgd ....
 4. Kort maar krachtig, Welkom op Duken.nl.
 5. Je hebt helaas geen enge kerst griezels. Even netjes in een spoilertje .
 6. Ik hou de hele week rust van de kroeg haha, me bank rekening werkt anders niet mee haha. En me nieuwe PS4 ja, wat zal ik daar van zeggen ?? Ik had RDR 2 op me oude PS4 en was lekker bezig moet ik zeggen ik zat op 95.7 %. Dus ja RDR 2 opnieuw installeren op me nieuwe PS4 en dan via PS+ dus me save downloaden en wat denk je gewoon een save van maand oud, dus ja PS+ heb je dus ook geen donder aan. Hahaha arme wortel.
 7. Ja ik ben met me ps4 in de kroeg blijven hangen. Klinkt inderdaad als eemn foute avomd ja, en toen ik thuis kwa was net op het punt om naar bed tegaan word ik gebeld door die meid of ik nog een drankje kwam doen ach ja waarom ook niet. Dus hup op de fiets 15 kilometer fietsen heen en terug. En wat denk je waar ik nu zit weer in de kroeg, met die zelfde meid. Weer super gezellig.
 8. Zo onderweg naar huis, me nieuwe PS4 installeren. Ik zou een PS4 kopen en weer naar huis, maar ik ben blijven hangen in een smoke cafe in groningen. Ik heb een zeer fijne , goeie , geweldige , fantastiesche avond gehad. Lekker zo'n avond ik heb dan oprecht super genoten heerlijk. Dan wil eigenlijk niet blijven maar dan toch 1 drankje doen, en dan ben je vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur blijven hangen. Dus ja ik heb een zeer fijne , goeie , geweldige , fantastiesche avond gehad. De volg orde klopt niet helemaal, maar goed ik ben dan knettertje stoned. En nog een zeer mooie liefe gezellige ierse, engelse, amerikaanse meid leren kennen, dat was wel het alle beste van de hele avond zij was de gene die mij daar vast hield. Dus het is niet mijn schuld dat ik telaat thuis ben voor het avond eten.
 9. Goeie en smorgens Nee helaas geen garantie meer op me ps4 duken, is al een beestje van 4 of 5 jaar oud. We zien het allemaal duken, en inderdaad als het forum maar goed draaid na de update. Succes met de update. Zij er iemand koffie ? Dank u wel Monkie, ik zal daar eens gaan kijken zo eerst maar eens een nieuwe PS4 kopen.
 10. Me PS4 is kapot helaas, morgen nieuwe ps4 kopen en een nieuwe HDD kopen voor me oude PS4 nieuwe software er op en dan maar hopen dat ie het doet. Zo heb je 1 PS4. Zo heb je niks meer. Zo heb je mischien in eens 2 PS4. Mits ik een juiste HDD kan vinden en nieuwe software er op kan zetten voor me oude ps4.
×
×
 • Create New...