Jump to content

LR.

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Support punten

About LR.

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/26/1991

Informatie

 • Geslacht
  Female
 1. Dan ga ik t vanavond het nog een keer proberen!
 2. Oke, iemand enig idee hoe ik dan nog aan een key kan komen?
 3. Hoi, Uh, op deze computer hebben we van de week Windows 7 geïnstalleerd maar deze wel al geupdate meteen :s. Is het nog mogelijk deze te activeren? Of moet alles er weer af en opnieuw geïnstalleerd worden? :-\ Hoop dat iemand het weet, hebben niet veel dagen meer over !
 4. Heb op isohunt.com adobe cs5 master collection crack ingetypt, daar een met de meeste reacties (3 om precies te zijn) gepakt. Was wel het hele pakket maar heb daar alleen de crack uitgehaald en daar staan de instructies duidelijk bij en het werkt! isohunt -> adobe cs5 master collection crack intypen -> categorie apps -> bestand heet: Adobe.CS5.Master.Collection
 5. Yap, heb nu iets anders gedownload en nu werkt het wel.. Bij mij werkte steeds alleen Photoshop Illustrator en Indesign 't niet en de rest wel..
 6. Deze werkt ook al niet!!! Kan wel huilen, heb je toegevoegd op msn.
 7. Ik download via torrents. Ik had Adobe CS5 Master Collection.ico weet niet of je daar wat aan hebt?
 8. Hij heeft het niet gedaan.. Dus, kom maar op met die andere versie? :
 9. Hmm, ja ik heb cs3 nog dus kan nog wel vooruit. Mn broertje is nu iets met tekstblok en codes ofzo aan het proberen? Staat ook overal?
 10. Hallo, Mijn probleem is: ik heb dat cs5 master gedownload en geïnstalleerd op de computer waar ik nu zit was ik te ongeduldig en heb ik een verkeerde key. En op de andere istie gewoon stom! Dus wat zegtie nu als ik: (de belangrijkste programma's voor school) photoshop, illustrator en indesign aan klik: lincensing for this product had expired. Kan dan alleen nog maar op OK drukken en weg istie. Terwijl Dreamwaver en Flash en 'n paar andere het weer wellll doen! Iemand enig idee hoe ik dit kan terug draaien zonder alles weer weg te gooien en weer helemaal opnieuw te installeren? Alvast bedank
×
×
 • Create New...