Jump to content

Huismus

Full members
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Support punten

About Huismus

 • Rank
  Duken Veteran
 • Birthday 05/21/1994

Informatie

 • Geslacht
  Female
 • Locatie
  Nijmegen
 1. Zeker dat ik deze wil hebben :love: Ik vond LBP ookal leuk om te spelen dus laat staan 2, zolang er maar vernieuwing inzit.
 2. Ja dat is ook het enigste moment dat Elst leuk is. Verder moet je er helemaal niet willen komen. Ik woon er maar verder ook niets.
 3. Ja daar had ik vroeger een krantenwijkje
 4. [A] Marciej123 Dat is redelijk dicht bij mij in de buurt
 5. +++++ Net terug van meeting met een vriendin in Hellevoetsluis. --------- Ongelooflijk lang onderweg, erg vermoeiend.
 6. Ik vind dus ook het grootste nadeel van een Ipod de Itunes. Ik denk dat ik die ene ga bestellen van de link. Is niet te groot, 4 GB is zat. Ik hoef er alleen maar muziek op te zetten en dan is het klaar. Al die extra dingen heb ik eigenlijk niet nodig. Ivm dat ik toch een laptop bij me draag. Kan daar ook wel muziek op zetten maar het is een klein ding en best wel traag en als ik in de trein zit ofzo moet ik op normale snelheid mijn huiswerk kunnen maken Bedankt voor jullie reacties, het word denk ik (weet ik eigenlijk wel zeker) de gene die Jeroen stuurde.
 7. Nee die heb je indd niet voor €70,- Duur, valt best mee maar... duur ! Misschien kan ik er eentje op marktplaats vinden of is dat af te raden?
 8. +++ Heb net Inception gezien ----- Heb heeeeeeerlijk door de regen gelopen toen ik naar huis toe ging. Was net een verzopen katje.
 9. Oke, ik zal er eens 1tje gaan opzoeken dan. Vind het inderdaad vervelend als het alleen maar via de pc kan ivm vakanties enzo. Bedankt voor je reactie
 10. haha ouwe rukker maar je heb wel gelijk waar blijven de pics ??? Haha, arme meid
 11. dit staat er allemaal op de achterkant: Windows 7 starter OA MEA HP ook staat dit er Model: Delphi model numerber: d40 en nog wat wat volgens mij niet interessant is, weetniet of je nu weet of het een pavillon is? ook heb ik nog een toevoeging, hij heeft het op mijn camping wel gedaan maar hier dus niet. daarom denk ik dat het aan de router ligt weetniet of dat kan? gr Het is dus geen Pavilion ;p het Model is namelijk: Delphi {:
 12. Sorry voor de late reactie. [A] Wimpy, eentje waarmee je inderdaad mee kan selecteren [A] Woehh die is wel nice. 8 GB en niet duur maar hoe laat tie op? Via de pc?
 13. Dat is dus dat je de error's eruit haalt. Stuur anders je mail eventjes via PM naar mij toe dan stuur ik de bestandjes door waarmee je kan scrubben.
×
×
 • Create New...