Jump to content

bruchlee

Full members
 • Content Count

  688
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by bruchlee

 1. Sluit me aan bij Jaccus. Wel fijn dat we weer een site hebben waarvan we iets wijzer van kunnen worden. Zal nu wel even wachten met een donatie als die er komt.
 2. in zo'n voertuig zat ik naar mijn werk jaren geleden
 3. Dat klopt, de meeste mensen hebben schijt aan Corona in mijn omgeving ( Zoetermeer) zelf ga ik nu om 19,45 alleen naar de AH dan moet je wel Max Verstappen zijn tussen de rolcontainers en de vakken vullers maar het is beter dan om 7 uur in de ochtend, dat was een drama.
 4. Ik heb in mijn steenkool engels de ontwikkelaar aangeschreven voor een update: Dus afwachten allemaal , I have been looking in the app of RansomWhere installer Created Tuesday June , at 03 :45 ?? Can we expect an update, and then I would like to donate
 5. Dat is lekker, even er tussen uit. Hoop dat je uit gerust bent. Ik ga de 10e een paar dagen er tussen uit. Bij redelijk weer stap ik op de e-bike. Van dit thuis zitten knap je niet op, weg met die Corona.
 6. Pas op met Mac-apps: nieuwe ransomware in omloop Virussen en andere kwaadaardige software komen gelukkig niet vaak voor op een Mac, maar je kunt nu beter oppassen met Mac-apps. Er gaat nieuwe Mac-ransomware rond, die bestanden versleutelt, toetsaanslagen opslaat en cryptovaluta steelt. Dit moet je weten > meer uit leg op de ste van: https://www.icreatemagazine.nl en op de AD app
 7. bruchlee

  Nieuw virus

  Pas op met Mac-apps: nieuwe ransomware in omloop Virussen en andere kwaadaardige software komen gelukkig niet vaak voor op een Mac, maar je kunt nu beter oppassen met Mac-apps. Er gaat nieuwe Mac-ransomware rond, die bestanden versleutelt, toetsaanslagen opslaat en cryptovaluta steelt. Dit moet je weten > meer uit leg op de ste van: https://www.icreatemagazine.nl en op de AD app
 8. ik gebruik "Voetbal.nl" en geen last. en gebruik VPN op mijn iPhone
 9. Volgende week een paar dagen naar Ootmarsum om te gaan fietsen ( heerlijk rustig daar) Om geen bekeuring te krijgen een telefoonhouder aangeschaft . Ik gebruik wel de app van Route.nl met ondersteuning van spraak ad 10.00€ per jaar. Maar wij oudjes missen wel eens een knooppunt en dan is een telefoon met deze app een wonder. Heb hem voor 15,95 € kunnen kopen bij een kleinen fietsenwinkel. Was makkelijk te monteren.
 10. bruchlee

  een Newbie

  Ga nu proberen met aluminiumfolie en wattenstaafjes iets te doen, zag mooie voorbeelden op YouTube
 11. bruchlee

  een Newbie

  Welkom hier ERAYNDRA, ik zit ook graag achter mijn iMac, in deze Corona tijd heb ik het schilderen opgepakt naar eerst een rood hart te hebben gemaakt om deze voor de ramen te plaatsen ,ben ik weer gaan schilderen. verder speel in dagelijks een spelletje Frozen en Mahjong Solitaire ook ik ben niet vies van een bakje koffie.
 12. dat zou ik niet weten , ben zelf op leeftijd en heb geen familie die achter een pc zitten, wel enkele dames met ipad 2 laat 2011. En deze help ik met een ebook binnen halen, daarnaast doen ze alleen gratis spelletjes.
 13. Goede aanschaf ,ben al jaren klant ( 1-1-2009) vaak met korting door bepaalde sites, laatst bestonden zoveel jaar en kreeg ook korting. heb zelf 30 kanalen met1000 mbit (3 months)
×
×
 • Create New...